-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.261
Evet canım çift çizginin ikisi de net olmalıymışBende öyle yapıcam canım, peki çizginin en koyu olduğu gün mü yumurtlama olacak anlamına geliyormuş.
Aynen canım adetim kesiliyo ertesi gun şeffaf akıntım geliyo 3 aydır1 gün sonra akıntım geliyor derken yani 1 gün sonra mı yumurtlama oluyor canım tam anlayamadım?
İnşallah hamilesindir ama benim gebe kalmak istediğimden beridir göğüslerin reglme 2 hafta kala ağrımaya başlıyor psikolojik sanırım benimki her ay hamileyim sanıyorumKızlar adetime 10 gün varken göğüslerim ağırmaya başladı bir de belim çok ağırıyo akıntım var test falan yaptırmadım 2 Nisanı beklicem bu üç belirtiyle hamile kalanınız oldu mu acaba ?
Boğazlarım ağrımıyo ama diğerleri bendede var aynı hasta gibi hissediyorum kendimi inşallah bebiştendirKızlar bugün işte bana gün hiç geçmek bilmediBiran önce 6 olsun da çıkayım hastaneye gidiyim. Ama çok halsizim burnumda bir kuruluk var nefes alıp verirken sızlama oluyor boğazlarım ağrıyor birazda. Hasta mı oluyorum acaba yoksa bebişin etkileri mi dersiniz :))
Ben akıntı dan asla anlayamam ya çünkü benim hep akıntım var kendimi bildim bilmelidir. Yumurtlama akıntısını ayırt edebilmem mümkün değil sanırım.Aynen canım adetim kesiliyo ertesi gun şeffaf akıntım geliyo 3 aydır
Ben de işte tam tersi hep kuruyum yumurtlama akıntım bile azdır benim hattaBen akıntı dan asla anlayamam ya çünkü benim hep akıntım var kendimi bildim bilmelidir. Yumurtlama akıntısını ayırt edebilmem mümkün değil sanırım.
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8826 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
@buse_ipek0923-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll30 mart
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
@nimesota25 nisan
@Jaska1622 Mart
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9127 mart
Kelebekaysee 1 nisan
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz18 nisan
@nejlaa 865 nisan
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Nisamirza26 mart
@SarI NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli8 nisan
@Eneaciz7 nisan
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 nisan
@fatuu26 nisan
Y yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 nisan
@SERAPGNL29 mart
@Htcckn8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
[/QUOTE29 nisan
29 NisanSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8826 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
@buse_ipek0923-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll30 mart
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
@nimesota25 nisan
@Jaska1622 Mart
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9127 mart
Kelebekaysee 1 nisan
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz18 nisan
@nejlaa 865 nisan
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Nisamirza26 mart
@SarI NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli8 nisan
@Eneaciz7 nisan
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 nisan
@fatuu26 nisan
Y yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 nisan
@SERAPGNL29 mart
@Htcckn8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
En kötüsü de bu bilinç altımızda sürekli bu varİnşallah hamilesindir ama benim gebe kalmak istediğimden beridir göğüslerin reglme 2 hafta kala ağrımaya başlıyor psikolojik sanırım benimki her ay hamileyim sanıyorum
Boğazlarım ağrımıyo ama diğerleri bendede var aynı hasta gibi hissediyorum kendimi inşallah bebiştendir
Olmadı tatlım patladım...
Çoğumuz aynı durumdayız çook istiyoruz diye olmuyor gibi çünkü etrafımdakilere bakıyorum umrunda olmadan hamile kalan herkes akışına bırakanlar dikkat etmeyenler çok araştırmayanlar adeti geçtikten sonra fark edip test yapanlar... Belki de herşeyi akışına bırakmalıyız. Şundan çok eminim ki kadın rahmi beyinle çok fazla uyumlu hareket ediyor biz bebek düşündüğümüz için ilişkiye giridiğimiz için yumurtalıklar kendini kapatıyor resmen! mesela mutsuz ve stresli olduğumuzda adetimiz gecikiyor ani bir şok geçirdiğimizde adetimiz kısa sürüyor demem o ki herşeyi biz beynimizde başlatıyoruz. Benim bu kez de negatif olursa önce Rabbime sonra akışına bırakacağım...Hamile kalmak istiyorum iki yıllık evliyim evliliğim ilk zamanları istemedik daha sonra iki ciddi ameliyat geçirdim ilaç kullanımı tedavi derken bir yıl daha geçti nerdeyse 6 aydır felan düşünüyoruz ama nasip olmadı halen bu ay adet günüm 7gün geçti çok umutlandım test yaptım sonuç negatif çok kötüyüm yaşımdan dolayı mı bilmiyorum doktora gittim yumurtalıklarında sorun yok dedi ama neden olmuyor halen yaşım 31 artık yaşımda geçiyor istiyorum bir türlü olmuyor çok mutsuzum bana dua. Edin
Benim bat 3 nisan bakalım batı bi hafta geçsin idrarda göreyim de öyle yaptırcam canım idrarda görmeden gitmek istemiyorum bi keresin idrar testinde 3 4 saat sonra silik çizgi çıktı hafta sonuydu gittik kan verdim malesef 2.4 çıkmıştı insan yıkılıyo ne umutla bekşemiştim o bi saati halbuki kesin olarak idrarda bir iki dk içinde çıkan çizgi olmadıktan sonra düşünmüyorum gitmeyiAy hadi inşallahh canım sen ne zman yaptırıcaksın kan testini ?
Dokkat etmek lazım hanı ıceroye doğru yayıldıgında enfeksıyon tehlıkelı belkı benım enfeksıyondan plmadı ıkı aydır bakalım tamamen temızleyelım deEnfeksiyon bende de sürekli oluyordu birkaç aydır olmuyor. O sırada ara vermek gerektiğini bile şuan öğrendim :) çok fikirsizim ya ben :)
Benim arkadaşım 3 aylıkken öğrendi hamile olduğunu bide 3. Çocuğu hiçmi anlamadın dedim düşünmüyodum ki yoktu aklımda dedi 1 hafta sonra cinsiyetini öğrenmişti yakın bi akrabamda 10 haftalıkken öğrendi hamile olduğunu onunda ilk hamileliğiydi istiyodu korunmuyodu bide millet nasıl anlamıyo farketmiyo şaşırıyorum ben deÇoğumuz aynı durumdayız çook istiyoruz diye olmuyor gibi çünkü etrafımdakilere bakıyorum umrunda olmadan hamile kalan herkes akışına bırakanlar dikkat etmeyenler çok araştırmayanlar adeti geçtikten sonra fark edip test yapanlar... Belki de herşeyi akışına bırakmalıyız. Şundan çok eminim ki kadın rahmi beyinle çok fazla uyumlu hareket ediyor biz bebek düşündüğümüz için ilişkiye giridiğimiz için yumurtalıklar kendini kapatıyor resmen! mesela mutsuz ve stresli olduğumuzda adetimiz gecikiyor ani bir şok geçirdiğimizde adetimiz kısa sürüyor demem o ki herşeyi biz beynimizde başlatıyoruz. Benim bu kez de negatif olursa önce Rabbime sonra akışına bırakacağım...
Rahatlar o yüzden kolay oluyo gerçekten ben artık bu kanıya vardımm..Benim arkadaşım 3 aylıkken öğrendi hamile olduğunu bide 3. Çocuğu hiçmi anlamadın dedim düşünmüyodum ki yoktu aklımda dedi 1 hafta sonra cinsiyetini öğrenmişti yakın bi akrabamda 10 haftalıkken öğrendi hamile olduğunu onunda ilk hamileliğiydi istiyodu korunmuyodu bide millet nasıl anlamıyo farketmiyo şaşırıyorum ben de