Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün işte bana gün hiç geçmek bilmedi Biran önce 6 olsun da çıkayım hastaneye gidiyim. Ama çok halsizim burnumda bir kuruluk var nefes alıp verirken sızlama oluyor boğazlarım ağrıyor birazda. Hasta mı oluyorum acaba yoksa bebişin etkileri mi dersiniz :))

Kızlar bendede iltihap mantar enfeksiyın vardı aylarca cebellştim kaç kere gittim doktora kaç kere ilaç kullandım bi türlü geömedi hiç arada vermedik bizde fitil bitince devam ettik hiç aklıma gelmedi benimde bu ay daha yeni geçti gibi inşallah geri başlamaz cok sinir bişey ya

İnşallah hamilesindir ama benim gebe kalmak istediğimden beridir göğüslerin reglme 2 hafta kala ağrımaya başlıyor psikolojik sanırım benimki her ay hamileyim sanıyorum

Boğazlarım ağrımıyo ama diğerleri bendede var aynı hasta gibi hissediyorum kendimi inşallah bebiştendir

Ben akıntı dan asla anlayamam ya çünkü benim hep akıntım var kendimi bildim bilmelidir. Yumurtlama akıntısını ayırt edebilmem mümkün değil sanırım.
Ben de işte tam tersi hep kuruyum yumurtlama akıntım bile azdır benim hatta

Hamile kalmak istiyorum iki yıllık evliyim evliliğim ilk zamanları istemedik daha sonra iki ciddi ameliyat geçirdim ilaç kullanımı tedavi derken bir yıl daha geçti nerdeyse 6 aydır felan düşünüyoruz ama nasip olmadı halen bu ay adet günüm 7gün geçti çok umutlandım test yaptım sonuç negatif çok kötüyüm yaşımdan dolayı mı bilmiyorum doktora gittim yumurtalıklarında sorun yok dedi ama neden olmuyor halen yaşım 31 artık yaşımda geçiyor istiyorum bir türlü olmuyor çok mutsuzum bana dua. Edin

29 Nisan

İnşallah hamilesindir ama benim gebe kalmak istediğimden beridir göğüslerin reglme 2 hafta kala ağrımaya başlıyor psikolojik sanırım benimki her ay hamileyim sanıyorum
En kötüsü de bu bilinç altımızda sürekli bu var İnşallah güzel haberlerimizi burdan veririz. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Çoğumuz aynı durumdayız çook istiyoruz diye olmuyor gibi çünkü etrafımdakilere bakıyorum umrunda olmadan hamile kalan herkes akışına bırakanlar dikkat etmeyenler çok araştırmayanlar adeti geçtikten sonra fark edip test yapanlar... Belki de herşeyi akışına bırakmalıyız. Şundan çok eminim ki kadın rahmi beyinle çok fazla uyumlu hareket ediyor biz bebek düşündüğümüz için ilişkiye giridiğimiz için yumurtalıklar kendini kapatıyor resmen! mesela mutsuz ve stresli olduğumuzda adetimiz gecikiyor ani bir şok geçirdiğimizde adetimiz kısa sürüyor demem o ki herşeyi biz beynimizde başlatıyoruz. Benim bu kez de negatif olursa önce Rabbime sonra akışına bırakacağım...

Ay hadi inşallahh canım sen ne zman yaptırıcaksın kan testini ?
Benim bat 3 nisan bakalım batı bi hafta geçsin idrarda göreyim de öyle yaptırcam canım idrarda görmeden gitmek istemiyorum bi keresin idrar testinde 3 4 saat sonra silik çizgi çıktı hafta sonuydu gittik kan verdim malesef 2.4 çıkmıştı insan yıkılıyo ne umutla bekşemiştim o bi saati halbuki kesin olarak idrarda bir iki dk içinde çıkan çizgi olmadıktan sonra düşünmüyorum gitmeyi

Enfeksiyon bende de sürekli oluyordu birkaç aydır olmuyor. O sırada ara vermek gerektiğini bile şuan öğrendim :) çok fikirsizim ya ben :)
Dokkat etmek lazım hanı ıceroye doğru yayıldıgında enfeksıyon tehlıkelı belkı benım enfeksıyondan plmadı ıkı aydır bakalım tamamen temızleyelım de

Benim arkadaşım 3 aylıkken öğrendi hamile olduğunu bide 3. Çocuğu hiçmi anlamadın dedim düşünmüyodum ki yoktu aklımda dedi 1 hafta sonra cinsiyetini öğrenmişti yakın bi akrabamda 10 haftalıkken öğrendi hamile olduğunu onunda ilk hamileliğiydi istiyodu korunmuyodu bide millet nasıl anlamıyo farketmiyo şaşırıyorum ben de

Kızlar inanın psikolojik mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama bugun hersey burnuma kokmaya başladı hiç huyum değildir kokulara karsı hassiyetim yok öyle normalde hemen herseyin kokusu burnuma tuhaf kokuyo

Rahatlar o yüzden kolay oluyo gerçekten ben artık bu kanıya vardımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…