Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım amin inşallah rabbim gönlümüze göre verir hayırlsıyla benim iki tane kızım var ilkinde ne nasıldı pek fazla bilmiyodum takip falan adetim geçtikten sonra öğrenmiştim hiç belirtide yoktu kanda 5 haftalık çıkmıştı ikincisini hiç beklemiyodum çünkü adetimin 35 40. Günlerindeydim adet olmayı bekliyodum yani sadece bi kere kaçamak oldu zaten ayıptır söylemesi hemen ardından kalktım tuvalete gittim abdestimi falan aldım hiç dikkat etmedim çünkü kolay hamile kalabilen biri değilim o ara da pek istemiyoduk zaten 7 8 gün sonra zaten belirtiler başladı bende zaten bi gün sonrada kanda öğrenmiştim o ara boşanma eşiğindeydik kesinlikle bi birlikteliğimiz olmuyodu o gece bi kere oldu sadece allahtan oda tutmuş adetimin 35 40. Günlerindeydim o bizim mucizemiz oldu o kadar erken öğrendikki boşanmaktanda onun sayesinde vazgeçtik gerçekten bizim için bi mucizeydi çünkü

Yumurtlamadan sonraki günlerde ve adete yakın günlerde hamile kalınırsa kız olma ihtimali daha yüksek diyolar ama ben genede rabbime bırakıyorum canım bide adet bitiminden sonraki ilk 5 günde hamile kalınırsa bide yumurtlama gunu ve yumurtlamadan önce hamile kalınırsa erkek olması daha yüksek diyolar rabbim bilir yinede en iyisini inşallah nasip olur bizede her iki evlasında duygularını tatmayı yaşamayı

Yaa canım okurken duygulandım. Rabbim ayrılmanızı istememiş demek ki ne güzel. Çocuk herşeyin üstesinden geliyor değil mi :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin.

aynen didikliyoruz, merakımızdan, tbi internette sağolsun, şimdi jinekoloji, gebelik hakkında epey bi bilgiye sahibiyiz :))

Evet öyle diyenlerde var ama adete yakın günlerde yumurtlama olmadan hamile kalınmazki herkesinde yumurtlama zamanı farklı oluyo bende yumurtlamadan 2-3 gün öncesi kızı olanları çok duydum çünkü x kromozomu y kromozomundan daha uzun yaşıyor :) tabi Allah'ın bileceği iş bunlar sadece varsayım. Allah hayırlılarını nasip etsin

Oy oy 2 tane var hemde maaşallah kuzularına Allah vesile kılmış yavrunu çok şükürki yuvanız dağılmadı
Ee şimdi 2 kızdan sonra oğlan istersiniz siz tabiki hayırlısı ama insan ikisinide tatmak ister ikisininde yeri ayrı nede olsa
Allah ın takdiri tabiki O ne derse o olur

Adete 10 gün kala böyle ağrıların olurmuydu? Normalde bu kadar erken belirti başlamaz ama eğer erken yumurtlaman daha önceden olduysa olabilir inşaallah gönlüne göre nasip olur

Adete 10 gün kala böyle ağrıların olurmuydu? Normalde bu kadar erken belirti başlamaz ama eğer erken yumurtlaman daha önceden olduysa olabilir inşaallah gönlüne göre nasip olur
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Normalde 10 gün önceden böyle belirtilerim olmazdı. 1 gün önceden göğüslerim büyür ağırırdı, kasık ve bel ağrısı adet olmadan 1-2 saat önce olurdu.

Yaa canım okurken duygulandım. Rabbim ayrılmanızı istememiş demek ki ne güzel. Çocuk herşeyin üstesinden geliyor değil mi :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Amin canım allah razı olsun aynen öyle herseyin üstesinden geliyo çok şükür iplerimiz kopmuştu bizi tekrardan birbirimize bağladı onun için bi kere daha oturup düşündük toparlamaya karar verdik cok şükür allahıma bugun iki evladımda annesiz babasız büyümek zorunda kalmadı rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten cok zor

Amin cnm benim yumurtlama zamanım değildi bi gram akıntım ıslaklık hiçbişey yoktu kupkuruydum hatta istemediğim bi birliktelikti kesin boşanıcaz gözüyle bakıyodum çünkü umudumu yitirmiştim cok kızgındım eşime yaşımızın verdiği cahillikte var tabi şimdi düşününce o kadar uzatmazdım kurtarmaya çalışırdım alttan alırdım diyorum yani kısaca yumurtlamanın yakınında uzağında değildim hiçbi belirti yoktu akıntı hiçbişey kupkuruydum o yızden ihtimal vermemiştim sonrasında çok şaşırmıştım eşim bile ondan inanmadı çunku ilk doğuöumdan sonra korunmamıştık dikkat etmemiştik hiç kolay hamile kalan biri değilim kalmamıştımda hiç nasip işte rabbim vereceği zamanı cok iyi biliyo

Rabbim ne derse o kuzum ya bakalım tabiki gönül ister eşimde bende nasipse bi de oğlumuz olsa diyoruz ama rabbim hayırlısıyla ne verirse ona razıyım dualarıma karsılık bi kızım daha olursa hayırlısı buymuş derim üzülmem evlat bambaşka bişey rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah gönlümüze göre hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Ben ne zaman test yapsam acaba kızlar ya elimde bi tanecik test var 18 mart akıntım oldu 19 mart değerlendirdik 20 mart boş geçti 21mart değerlendirdik acaba hangi günden itibaren saymalıyım

Ade
Sizinle aynı fikirdeyim bende telefona göre gittim hep, bu ay avülasyon testi ile yapıcam bakalım ne olacak...
Bakalım ben adetim bittiğinden beridir yapıyorum hep silik çizgi çıkıyor. Acaba hangi gün yumurtlicam :)

O programlar herkese uymuyor hele bana hıc oyuzden ovuntwstı yap akıntını gogus agrını takıp et bıay ara verdım ben enfeksıyon tesabısı oluyorum
Enfeksiyon bende de sürekli oluyordu birkaç aydır olmuyor. O sırada ara vermek gerektiğini bile şuan öğrendim :) çok fikirsizim ya ben :)

1 gün sonra akıntım geliyor derken yani 1 gün sonra mı yumurtlama oluyor canım tam anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…