Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay insallah canim ...gerci bende 10haftalik hamileyken düştum boşluga agzim burnum kırildi bebege birsey olmadi.rabbim ol derse oluyor. Insallah bu ay hepimize ol der .mübarek 3 aylarin hürmetine.

Ay canım Allah korumuş çok şükür bişey olmadı nazara geldin belkide

8 nisan ekler misiniz

Ay canım Allah korumuş çok şükür bişey olmadı nazara geldin belkide

Valla aynen oyle oldu canim. Misafirimiz geldi yasli bir teyzemiz var . Ya nasil gelinsin hic yerinde durmuyorsun biraz once ust katta degilmiydin hangi ara bahceye geldin sen yorulmak bilmezmisin dedi. 4 adim attim ucusa gectim .gözümü açtigimda ambulanstaydim. Teyzemizde cok üzüldü benim nazarim deydi diye.

Ay hakkaten öyle olmuş teyzede maşallah demeyi düşünemedi heralde

Hayırlı akşamlar canım ben uzanmak istiyorum ama oğlan rahat bırakmıyor isteklerini yaptığım halde hala mızıklanıyor
O uyuyana kadar bana rahat yok... Sen napıyorsun senin kelebekler napıyor
Bende iki tane var bide ikiside şuan dibimde biri bi yandan çekiştiriyodu biri bi yandan önlerine bişeyler koydum yesinler diye azcık gittiler sesleri kesildi

Bende iki tane var bide ikiside şuan dibimde biri bi yandan çekiştiriyodu biri bi yandan önlerine bişeyler koydum yesinler diye azcık gittiler sesleri kesildi

Ne güzel beraber oynarlar şuan sana fazla zorluk çıkarmıyolardır heralde araları 2 yaştı dimi? İlk zamanlar nasıldı çok zor oluyo dimi benim oğlumla aralarıda o zamana inşaallah 2 sene+3 ay olacak
Hemen hemen seninkiler gibi... Kıskançlık oldumu ilk zamanlar kız çocukları erkeklere göre daha uysal oluyor

Kızlar ben kan verdim saat 7 de 2 saate çıkar dedi. 9 u bekliyorum. Acile gittim bu arada çok halsizliğimde var. Biraz abarttım kan sayımı idrar falanda yaptılar hepsinin sonuçları çıkmış şimdi baktım netten hamilelik yok şaka gibi bi 20 dakka sonra çıkar heralde.

Kaç çıkmış internetten görünmüyomu
Hayırlısı nasip canım ya

Kızım doğduğunda tam 25 ay vardı aralarında büyük kızım pek kıskanmadı daha cok sevindi bi yek emzirirken korktu beni ısırıyo sandı onu da eve küçük paket meyve suyu ve sütlerden aldık ben her emzirdiğimde onada bi meyvesuyu verdik zaten anca bi iki kere denk geliyodu öyle öyle alıştı valla küçükken daha kolaydı inan şuan evin içindeki çığlık sesini duysan anam anam dersin deliriyolar kavga dövüş oyunları bile çığlıklı bunların bütün gün uyuyana kadar çığlık şamata alıştım artık ama uyudularmı bazen canım sıkılıyo uyansalar diye bakıyom öyle büyük kızım kardeş istiyo hala daha küçük onu rahat bırakmıyo herseyi elinden alıyo ama genede bişey demiyo veriyo kıyamam haladaha bi kardeşim daha olsa anne o zaman onlar kavga ederler bende ayırırım onları severim diyo

Değer kaçmış ki canım ya hamilelik yok derken testi mi daha cıkmamış yoksa negatif mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…