- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.261
Evet canım çift çizginin ikisi de net olmalıymışBende öyle yapıcam canım, peki çizginin en koyu olduğu gün mü yumurtlama olacak anlamına geliyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çift çizginin ikisi de net olmalıymışBende öyle yapıcam canım, peki çizginin en koyu olduğu gün mü yumurtlama olacak anlamına geliyormuş.
Aynen canım adetim kesiliyo ertesi gun şeffaf akıntım geliyo 3 aydır1 gün sonra akıntım geliyor derken yani 1 gün sonra mı yumurtlama oluyor canım tam anlayamadım?
İnşallah hamilesindir ama benim gebe kalmak istediğimden beridir göğüslerin reglme 2 hafta kala ağrımaya başlıyor psikolojik sanırım benimki her ay hamileyim sanıyorumKızlar adetime 10 gün varken göğüslerim ağırmaya başladı bir de belim çok ağırıyo akıntım var test falan yaptırmadım 2 Nisanı beklicem bu üç belirtiyle hamile kalanınız oldu mu acaba ?
Boğazlarım ağrımıyo ama diğerleri bendede var aynı hasta gibi hissediyorum kendimi inşallah bebiştendirKızlar bugün işte bana gün hiç geçmek bilmedi Biran önce 6 olsun da çıkayım hastaneye gidiyim. Ama çok halsizim burnumda bir kuruluk var nefes alıp verirken sızlama oluyor boğazlarım ağrıyor birazda. Hasta mı oluyorum acaba yoksa bebişin etkileri mi dersiniz :))
Ben akıntı dan asla anlayamam ya çünkü benim hep akıntım var kendimi bildim bilmelidir. Yumurtlama akıntısını ayırt edebilmem mümkün değil sanırım.Aynen canım adetim kesiliyo ertesi gun şeffaf akıntım geliyo 3 aydır
Ben de işte tam tersi hep kuruyum yumurtlama akıntım bile azdır benim hattaBen akıntı dan asla anlayamam ya çünkü benim hep akıntım var kendimi bildim bilmelidir. Yumurtlama akıntısını ayırt edebilmem mümkün değil sanırım.
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz ❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc 27 Mart
@Yarenimi 23 nisan
@Hadicnmsende 26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul 31 mart
@Sessiz melekkk 28 mart
@Kubradnz0
@virgo_35 26 mart
@beren_naz 1 nisan
@ogretmen61 20 nisan
@Nurov 28 mart
@NorthCarolina 20 nisan
@suzi88 26 mart
@szfb 25 mart
@eecemyldz 24 mart
@papatyakokankadin 23 mart
@Aselkocak 8 nisan
@Semaes 5 nisan
@nicknamedn 25 mart
@Morvampir1 24 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut82 6 nisan
@minik kalp0753 29 mart
@asihan 6 nisan
@chatlak_anne 27 mart
@Bhr_38 3 nisan
@senmeleksin 3 nisan
@buse_ipek09 23-24 nisan
@HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi 21 mart
@atrium123 Sat:17 mart
@karanmasal 7 nisan
@Aykiz0 Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan 1 nisan
@eslem0706 19 nisan
@Nurem 16 nisan
@nerdesinmelegim 18 nisan
@Sessizzollll 30 mart
@hayat2828 9 nisan
@gkymc 2 nisan
@LiMm 1 nisan
@nimesota 25 nisan
@Jaska16 22 Mart
@srplmtmtk 14 nisan
@Hayal_B91 27 mart
Kelebekaysee 1 nisan
@Aselceren 31 mart
@GltnByrktr 6 nisan
@sukufenazz 18 nisan
@nejlaa 86 5 nisan
@cheryblossommm 6 nisan
@Hasretim42 11 nisan
@Nisamirza 26 mart
@SarI NisaN 29 nisan
@Teacher8934 24 nisan
@Morzirhli 8 nisan
@Eneaciz 7 nisan
@irregularidea 18 nisan
@Esammar 16 nisan
@bilgilisirine 2 nisan
@fatuu 26 nisan
Y yslkbr 14 nisan
@Dersaadet18 20 nisan
@ciceklibocekli111 2 nisan
@SERAPGNL 29 mart
@Htcckn 8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa92 11 nisan
@Nerimmm 3 nisan
[/QUOTE29 nisan
29 NisanSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz ❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc 27 Mart
@Yarenimi 23 nisan
@Hadicnmsende 26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul 31 mart
@Sessiz melekkk 28 mart
@Kubradnz0
@virgo_35 26 mart
@beren_naz 1 nisan
@ogretmen61 20 nisan
@Nurov 28 mart
@NorthCarolina 20 nisan
@suzi88 26 mart
@szfb 25 mart
@eecemyldz 24 mart
@papatyakokankadin 23 mart
@Aselkocak 8 nisan
@Semaes 5 nisan
@nicknamedn 25 mart
@Morvampir1 24 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut82 6 nisan
@minik kalp0753 29 mart
@asihan 6 nisan
@chatlak_anne 27 mart
@Bhr_38 3 nisan
@senmeleksin 3 nisan
@buse_ipek09 23-24 nisan
@HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi 21 mart
@atrium123 Sat:17 mart
@karanmasal 7 nisan
@Aykiz0 Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan 1 nisan
@eslem0706 19 nisan
@Nurem 16 nisan
@nerdesinmelegim 18 nisan
@Sessizzollll 30 mart
@hayat2828 9 nisan
@gkymc 2 nisan
@LiMm 1 nisan
@nimesota 25 nisan
@Jaska16 22 Mart
@srplmtmtk 14 nisan
@Hayal_B91 27 mart
Kelebekaysee 1 nisan
@Aselceren 31 mart
@GltnByrktr 6 nisan
@sukufenazz 18 nisan
@nejlaa 86 5 nisan
@cheryblossommm 6 nisan
@Hasretim42 11 nisan
@Nisamirza 26 mart
@SarI NisaN 29 nisan
@Teacher8934 24 nisan
@Morzirhli 8 nisan
@Eneaciz 7 nisan
@irregularidea 18 nisan
@Esammar 16 nisan
@bilgilisirine 2 nisan
@fatuu 26 nisan
Y yslkbr 14 nisan
@Dersaadet18 20 nisan
@ciceklibocekli111 2 nisan
@SERAPGNL 29 mart
@Htcckn 8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa92 11 nisan
@Nerimmm 3 nisan
En kötüsü de bu bilinç altımızda sürekli bu var İnşallah güzel haberlerimizi burdan veririz. Rabbim dualarımızı kabul etsin.İnşallah hamilesindir ama benim gebe kalmak istediğimden beridir göğüslerin reglme 2 hafta kala ağrımaya başlıyor psikolojik sanırım benimki her ay hamileyim sanıyorum
Boğazlarım ağrımıyo ama diğerleri bendede var aynı hasta gibi hissediyorum kendimi inşallah bebiştendir
Olmadı tatlım patladım...
Çoğumuz aynı durumdayız çook istiyoruz diye olmuyor gibi çünkü etrafımdakilere bakıyorum umrunda olmadan hamile kalan herkes akışına bırakanlar dikkat etmeyenler çok araştırmayanlar adeti geçtikten sonra fark edip test yapanlar... Belki de herşeyi akışına bırakmalıyız. Şundan çok eminim ki kadın rahmi beyinle çok fazla uyumlu hareket ediyor biz bebek düşündüğümüz için ilişkiye giridiğimiz için yumurtalıklar kendini kapatıyor resmen! mesela mutsuz ve stresli olduğumuzda adetimiz gecikiyor ani bir şok geçirdiğimizde adetimiz kısa sürüyor demem o ki herşeyi biz beynimizde başlatıyoruz. Benim bu kez de negatif olursa önce Rabbime sonra akışına bırakacağım...Hamile kalmak istiyorum iki yıllık evliyim evliliğim ilk zamanları istemedik daha sonra iki ciddi ameliyat geçirdim ilaç kullanımı tedavi derken bir yıl daha geçti nerdeyse 6 aydır felan düşünüyoruz ama nasip olmadı halen bu ay adet günüm 7gün geçti çok umutlandım test yaptım sonuç negatif çok kötüyüm yaşımdan dolayı mı bilmiyorum doktora gittim yumurtalıklarında sorun yok dedi ama neden olmuyor halen yaşım 31 artık yaşımda geçiyor istiyorum bir türlü olmuyor çok mutsuzum bana dua. Edin
Benim bat 3 nisan bakalım batı bi hafta geçsin idrarda göreyim de öyle yaptırcam canım idrarda görmeden gitmek istemiyorum bi keresin idrar testinde 3 4 saat sonra silik çizgi çıktı hafta sonuydu gittik kan verdim malesef 2.4 çıkmıştı insan yıkılıyo ne umutla bekşemiştim o bi saati halbuki kesin olarak idrarda bir iki dk içinde çıkan çizgi olmadıktan sonra düşünmüyorum gitmeyiAy hadi inşallahh canım sen ne zman yaptırıcaksın kan testini ?
Dokkat etmek lazım hanı ıceroye doğru yayıldıgında enfeksıyon tehlıkelı belkı benım enfeksıyondan plmadı ıkı aydır bakalım tamamen temızleyelım deEnfeksiyon bende de sürekli oluyordu birkaç aydır olmuyor. O sırada ara vermek gerektiğini bile şuan öğrendim :) çok fikirsizim ya ben :)
Benim arkadaşım 3 aylıkken öğrendi hamile olduğunu bide 3. Çocuğu hiçmi anlamadın dedim düşünmüyodum ki yoktu aklımda dedi 1 hafta sonra cinsiyetini öğrenmişti yakın bi akrabamda 10 haftalıkken öğrendi hamile olduğunu onunda ilk hamileliğiydi istiyodu korunmuyodu bide millet nasıl anlamıyo farketmiyo şaşırıyorum ben deÇoğumuz aynı durumdayız çook istiyoruz diye olmuyor gibi çünkü etrafımdakilere bakıyorum umrunda olmadan hamile kalan herkes akışına bırakanlar dikkat etmeyenler çok araştırmayanlar adeti geçtikten sonra fark edip test yapanlar... Belki de herşeyi akışına bırakmalıyız. Şundan çok eminim ki kadın rahmi beyinle çok fazla uyumlu hareket ediyor biz bebek düşündüğümüz için ilişkiye giridiğimiz için yumurtalıklar kendini kapatıyor resmen! mesela mutsuz ve stresli olduğumuzda adetimiz gecikiyor ani bir şok geçirdiğimizde adetimiz kısa sürüyor demem o ki herşeyi biz beynimizde başlatıyoruz. Benim bu kez de negatif olursa önce Rabbime sonra akışına bırakacağım...
Rahatlar o yüzden kolay oluyo gerçekten ben artık bu kanıya vardımm..Benim arkadaşım 3 aylıkken öğrendi hamile olduğunu bide 3. Çocuğu hiçmi anlamadın dedim düşünmüyodum ki yoktu aklımda dedi 1 hafta sonra cinsiyetini öğrenmişti yakın bi akrabamda 10 haftalıkken öğrendi hamile olduğunu onunda ilk hamileliğiydi istiyodu korunmuyodu bide millet nasıl anlamıyo farketmiyo şaşırıyorum ben de