Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benimmm masallah masallah. Saglikla sihatle devam eder insallah. Darisi bizim başimiza. Allahim benim oglumada saglikli sihatli bir kardes nasip eder insallah.

Çok teşekkür ederim kuzum amin Allah razı olsun sağlıklı olsunda inşaallah en çok onu düşünüyorum.. sende aklımdaydın içimden nerelerde diyordum bende 😊 geri sayıma başladınmı? İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişine 💗😘

Ben ne zaman test yapsam acaba kızlar ya elimde bi tanecik test var 18 mart akıntım oldu 19 mart değerlendirdik 20 mart boş geçti 21mart değerlendirdik acaba hangi günden itibaren saymalıyım :KK51:

Bence test için adet gününü bekle
Varsa anca o zaman çıkar zaten yeni oluşuyorsa şimdi çıkmayabilir o yüzden beklemek en doğru sonucu verir zaten az kalmış

Çok teşekkür ederim kuzum amin Allah razı olsun sağlıklı olsunda inşaallah en çok onu düşünüyorum.. sende aklımdaydın içimden nerelerde diyordum bende 😊 geri sayıma başladınmı? İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişine 💗😘

Canim insallah sagliklidir degerin gayet iyi içini ferah tut. evet geri sayim basladi 9nisan regli tarihim.ama bu ay pek umutlu degilim. Kuzenim tasindi sabah yardima cagirdi mecbur gittik.eşya falan tasidim .koltuk baza cektim yerlestirdim.mutfak ust dolaplarini sildim yerlestirdim canim cikti resmen simdide heryerim agriyor. Gitmesem ayip olacakti . Dollenme zamani bebek istiyoruzda denmezki. Bukadar harakete tutacagini sanmiyorum pek. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem yılmak yok.

Canim insallah sagliklidir degerin gayet iyi içini ferah tut. evet geri sayim basladi 9nisan regli tarihim.ama bu ay pek umutlu degilim. Kuzenim tasindi sabah yardima cagirdi mecbur gittik.eşya falan tasidim .koltuk baza cektim yerlestirdim.mutfak ust dolaplarini sildim yerlestirdim canim cikti resmen simdide heryerim agriyor. Gitmesem ayip olacakti . Dollenme zamani bebek istiyoruzda denmezki. Bukadar harakete tutacagini sanmiyorum pek. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem yılmak yok.

Tüh ya iyi olmamış😕 ama orası hiç belli olmaz eğer nasip zamanı geldiyse düşmez hiç öyle düşünme canım
Ablamın kaynanası 8 doğum yapmış hep tarlalarda ağır iş yapa yapa.... Tutmasa onun tutmazdı Allah verince hiçbişey zarar veremez sen yinede umutsuz olma💓
Olmazsada önümüzdeki ay sıkı çalışırsın
Ama yerinde olsam bi bahane bulup gitmezdim rahatsızım falan derdim belki🤭
İyi bişey değil tabi yalan söylemek bende sevmem ama o konu da söylenecek bişey değilki sonuçta sen yardım etmesen birileri ederdi o iş zaten kadın işi değil🙄

İnşaallah ya insanın yakasına yapıştımı bırakmıyo hemen .. hele bide antibiyotik kullanınca daha beter ediyo florayı tamamen bozuyo...sen bol bol probiyotik ev yoğurdu ye sarımsaklı olsun yada sarımsağı tek başına ezerek yut bu ikisi iltihap mantara birebir bide bol su iç canım inşaallah tekrarlamaz
İnşallah tekrarlamaz canım ya çok şükğr buay hiçbi belirtisi yok bol su içmeye çalışıyorum zaten
Ay ne güzel daha küçüksün ne güzel küçük yaşta anne olmuşsun bu da bir nimet herkese nasip olmaz🙂 valla imreniyorum daha genç yaşta anne olmayı isterdim daha doğrusu daha genç evlenmeyi ama tabiki herşey nasip kısmet💗 ben 27'imde evlendim sen daha o yaşa bile gelmeden 2 çocuğun olmuş🤭
Erken evlenmenin en büyük avantajı bu işte..
Dimi ya artıları olduğu kadar eksileri de var tabi ama en güzel yanı bu genç anne olmak 16 yaşında nişanlandım 18e girdiğim gibi hemen evlendik ilk kızım zaten can yoldaşım en güzel arkadaşım herşeyim benim :KK36:
Kuzum benim ilk hamileliğimde en önemli belirtim adetimin 34.gününde gelen yerleşme kanamasıydı ben adet oldum sandım bildiğin parlak kıpkırmızı ama koyu değil hani kesik kanı gibi o şekilde leke geldi tamam oluyorum dedim aynı gün yine geldi ve kesildi devamı yok baktım Allah Allah bende hiç böyle bişey olmazdı ilk ordan şüphelendim ama belki adetim gelir diye 4 gün bekledim gelmedi idrar testi yaptım kopkoyu çift çizgi Allah'ım dünya benim oldu
Şükürler olsun verene.... O gün hava karlıydı dışarı çıkamadım 3 gün çatladım meraktan🤭 kan vermeye 3 gün sonra gittim yani hcg'em 3267 çıktı. 5 haftalık dediler...
Onun dışında ilk zamanlarda çok gazım olurdu durduk yere bişey yemeden... Daha sonra kasık ağrılarım oldu adet ağrısı gibi...
Bide en önemlilerden göğüs ağrımdı özellikle sabahları dokunamıyordum altlara doğru yayılan ağrı sızı.... İlk bunlardı ama hepsini adet gününden sonra hissettim ben
Bulantı ve öğürmelerim daha sonra başladı
Şimdikinde şuana kadar hiçbir belirtim olmadı dün adet günümdü test yaptım öyle öğrendim
İnşaAllah sağlıklıdır en çok onu düşünüyorum Rabbime emanet 😣 pazartesi tekrar kan vermeye gidicem inşaallah bakalım
Benim ilk hamileliğimdede hiç belirtim yoktu hiç farkına varmamıştım 2 sene olmamıştı zatenpsikolojim bozulmuştu artık hiç beklemediğim anda oldu ev taşıma telaşımız akraba düğünü telaşı falan vardı o ay kaşmışım hiç belirtide olmadı ikincide beklemesemde belirti olmuştu ama işte şimdi de dediğin gibi sabahları uyandımmı göğüslerimin acısıyla uyanıyom dediğin gibi bakalım inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Bence test için adet gününü bekle
Varsa anca o zaman çıkar zaten yeni oluşuyorsa şimdi çıkmayabilir o yüzden beklemek en doğru sonucu verir zaten az kalmış
Haklısın canım hatta 4 nisanda yapmak testi en güzeli sıkayım dişimi biraz daha zaten yarın misafirim var pazar günü de kayınvalidemlere gidicez 2 gün öyle meşgul geçer geriye kalır 2 gün oda cabuk geçer allahın izniyle inşallah sonu güzel olsun yeterki :KK36:

Tüh ya iyi olmamış😕 ama orası hiç belli olmaz eğer nasip zamanı geldiyse düşmez hiç öyle düşünme canım
Ablamın kaynanası 8 doğum yapmış hep tarlalarda ağır iş yapa yapa.... Tutmasa onun tutmazdı Allah verince hiçbişey zarar veremez sen yinede umutsuz olma💓
Olmazsada önümüzdeki ay sıkı çalışırsın
Ama yerinde olsam bi bahane bulup gitmezdim rahatsızım falan derdim belki🤭
İyi bişey değil tabi yalan söylemek bende sevmem ama o konu da söylenecek bişey değilki sonuçta sen yardım etmesen birileri ederdi o iş zaten kadın işi değil🙄

Canim bende düsündum aslinda ama bende birkac ay önce tasindim kucaginda bebegiyle geldi kıramadim. Nasipse olur kuzum napalim.

Ben 2 3 haftalık hamileymişim ev taşıdık canım 3. Kata kum dolu saksılar taşıdım eşyalar taşıdım 3 yaşında kardeşim vardı o hep kucağımdaydı in bin merdivenleri ondan sonra düğün vardı düğünde baya bi oynadık yakınımızındı hiç oturmadık holla zıpla inan eve giderken topukluları cıkarmıştım bide yalın ayak eve yürümüştüm hamileymişim düşün rabbim ol dedikten sonra hiçbişey mani olamaz benim eşimin amcasının kızı istemiyodu hamile kalmak eşi istiyodu gizli gizli ilaç bile kullanmış eşi yakalamış almış ilaçlarını hamile kaldı aldırmak istedi eşi izin vermedi yapmadığı şey kalmadı düşsün diye merdivenlerden koltuklardan zıplamış düşün yani ama düşmedi şuan 5 yaşında onunda kızı cok kızmıştık o zamanlar ona nankör diye

İnşallah tekrarlamaz canım ya çok şükğr buay hiçbi belirtisi yok bol su içmeye çalışıyorum zaten

Dimi ya artıları olduğu kadar eksileri de var tabi ama en güzel yanı bu genç anne olmak 16 yaşında nişanlandım 18e girdiğim gibi hemen evlendik ilk kızım zaten can yoldaşım en güzel arkadaşım herşeyim benim :KK36:

Benim ilk hamileliğimdede hiç belirtim yoktu hiç farkına varmamıştım 2 sene olmamıştı zatenpsikolojim bozulmuştu artık hiç beklemediğim anda oldu ev taşıma telaşımız akraba düğünü telaşı falan vardı o ay kaşmışım hiç belirtide olmadı ikincide beklemesemde belirti olmuştu ama işte şimdi de dediğin gibi sabahları uyandımmı göğüslerimin acısıyla uyanıyom dediğin gibi bakalım inşallah hayal kırıklığı yaşamam

Haklısın canım hatta 4 nisanda yapmak testi en güzeli sıkayım dişimi biraz daha zaten yarın misafirim var pazar günü de kayınvalidemlere gidicez 2 gün öyle meşgul geçer geriye kalır 2 gün oda cabuk geçer allahın izniyle inşallah sonu güzel olsun yeterki :KK36:

Maaşallah canım ne güzel çok şanslısın kızların büyüyünce aranızdaki yaş farkı belli bile olmayacak genç anne🥰
Benim bir arkadaşımın annesi var kadın öyle güzel ve alımlıki kızıyla arasında 17-18 yaş var yanyana abla kardeş gibi duruyolar😀
Rabbim yavrularımızın büyüdüğünü de görmemizi nasip etsin
Benim oğlumda inşaallah asker çağına gelse benim yaş 50 🤭 Allah o günleri de görmemizi nasip etsin amin🤲

Maaşallah canım ne güzel çok şanslısın kızların büyüyünce aranızdaki yaş farkı belli bile olmayacak genç anne🥰
Benim bir arkadaşımın annesi var kadın öyle güzel ve alımlıki kızıyla arasında 17-18 yaş var yanyana abla kardeş gibi duruyolar😀
Rabbim yavrularımızın büyüdüğünü de görmemizi nasip etsin
Benim oğlumda inşaallah asker çağına gelse benim yaş 50 🤭 Allah o günleri de görmemizi nasip etsin amin🤲
Amiin yarabbim amin amin inşallah 🤲💕

Hamile kalmak istiyorum iki yıllık evliyim evliliğim ilk zamanları istemedik daha sonra iki ciddi ameliyat geçirdim ilaç kullanımı tedavi derken bir yıl daha geçti nerdeyse 6 aydır felan düşünüyoruz ama nasip olmadı halen bu ay adet günüm 7gün geçti çok umutlandım test yaptım sonuç negatif çok kötüyüm yaşımdan dolayı mı bilmiyorum doktora gittim yumurtalıklarında sorun yok dedi ama neden olmuyor halen yaşım 31 artık yaşımda geçiyor istiyorum bir türlü olmuyor çok mutsuzum bana dua. Edin

Lütfen strese girme canım ne kadar stres yaparsan o kadar zorlaşır
Yaşında bişey yok daha gençsin bende 30 yaşımda hamile kaldım 31'ime az bi zaman kala doğum yaptım Allah herkesin nasibini farklı yazmıştır. Bizim için hayırlısı böyleymiş demeliyiz. Ne güzel şimdi hastalığın yok en önemlisi o... Hastalığı olanlar bile hamile kalabiliyolar sen neden kalmayasın...
Belki yumurtlama gününü kaçırıyosundur
Ovulasyon testlerinden kullandınmı hiç?
Bak aslında en garanti adet bitiminden öbür adete yakın zamana kadar 2 günde bir denemek... Bu şekilde ihtimal çok yüksek olur
Eşin de kontrolünü yaptırdı dimi? Bide kan değerlerinize baktırın bazı vitamin eksiklikleri gebeliği zorlaştırıyo bunu insanlar es geçiyor genelde.... İnşallah tez zamanda kalırsın lütfen üzülme Allah bizim için en doğru zamanı biliyor

Arkadaşlar 32 yaşındayım bende adetlerim duzenli olmasına rağmen sadece dheas hormonum yüksekti doktor pcos dedi ama fsh 6.33 ih 3.64 iken bu mümkün mu çünkü benim bileyim ih fsh den fazlaysa polikistik oluyor benim tuylenmem çok fazla 10 ay diane 35 kullandim doktor 2 Ay daha kullan dedi ama ben çocuk için biraktim

Ben 2 3 haftalık hamileymişim ev taşıdık canım 3. Kata kum dolu saksılar taşıdım eşyalar taşıdım 3 yaşında kardeşim vardı o hep kucağımdaydı in bin merdivenleri ondan sonra düğün vardı düğünde baya bi oynadık yakınımızındı hiç oturmadık holla zıpla inan eve giderken topukluları cıkarmıştım bide yalın ayak eve yürümüştüm hamileymişim düşün rabbim ol dedikten sonra hiçbişey mani olamaz benim eşimin amcasının kızı istemiyodu hamile kalmak eşi istiyodu gizli gizli ilaç bile kullanmış eşi yakalamış almış ilaçlarını hamile kaldı aldırmak istedi eşi izin vermedi yapmadığı şey kalmadı düşsün diye merdivenlerden koltuklardan zıplamış düşün yani ama düşmedi şuan 5 yaşında onunda kızı cok kızmıştık o zamanlar ona nankör diye

Ay insallah canim ...gerci bende 10haftalik hamileyken düştum boşluga agzim burnum kırildi bebege birsey olmadi.rabbim ol derse oluyor. Insallah bu ay hepimize ol der .mübarek 3 aylarin hürmetine.

Ay insallah canim ...gerci bende 10haftalik hamileyken düştum boşluga agzim burnum kırildi bebege birsey olmadi.rabbim ol derse oluyor. Insallah bu ay hepimize ol der .mübarek 3 aylarin hürmetine.
Amiin inşallah canım cok geçmiş olsun allah korumuş ya

X