- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.201
Amin allah razı olsun çok saol canım yaAmin Allah razı olsun canımRabbim tez zamanda sizede hayırlı sağlıklı evlat versin
3nisanSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8826 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
@buse_ipek0923-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll30 mart
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
@nimesota25 nisan
@Jaska1622 Mart
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9127 mart
@kelebekays1 nisan
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
sukufenazz 18 nisan
@nejlaa 865 nisan
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Nisamirza26 mart
@SarI NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli8 nisan
@Eneaciz7 nisan
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 nisan
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
Dersaadet18 20 nisan
@ciceklibocekli1112 nisan
@SERAPGNL29 mart
@Htcckn8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa9211 nisan
Benimde 3 nisan3nisan
Nerimm 3nisan3 nisan
Bir belirti varmı canm ben klomen kullandm catlatma iğne oldum bakalım artkBenimde 3 nisan
Erkekler bizim kadar sevgilerini dışarı vurmuyorlar canım eminim ki sevinmiştir. Biraz daha büyüsün karnın bak nasıl heveslenecek doğsun sevelim artık diyecek. Sende üzülme hamileliğinin tadını çıkar bence.Maşallah ne güzel en doğrusu o zaten
Benimki öyle aman aman sevinmedi hayırlısı olur inşallah dedi ama istedimki o da benim kadar mutlu olsun....daha sonradan durumu toparlamaya çalışsada modum düşmedi değil...
İnşallah sende güzel haberler alırsın canımPembe duruyo çizgi canım ya daha önce cok gölge çizgiyle karşılaştım bu kadar belirginini görmemiştim onlar birazdaha grimsi oluyo zaten inşallah meleğin gelmiş
İnşallah benimde öyle olur canım kimyasal gebelikte geçirdim ben 2 3 kere o zamanlarda cok dinledim kendimi bi yığın test yaptım sonu hep hüsran oldu ama cok yıprandım gerçekten kaç cocuğunun olursa olsun cok zor bi dönem rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaYa bende sadece bana oluyor sanıyordumilk hamileliğimde aynısı oldu her ay kendimde bir belirti buluyordum 1 2 gün geç kalınca umutlar tavan sonra cok üzülüyordum. En sonunda akışına bıraktım o ay hamile kaldım 1 hafta adetim geçmesine ragmen hiç umutlanmadım bile. Beklemediğin düşünmediğin anlarda oluyor galiba
Allah razı olsuncanım inşallah sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah sende güzel haberler alırsın canım
Erkekler bizim kadar sevgilerini dışarı vurmuyorlar canım eminim ki sevinmiştir. Biraz daha büyüsün karnın bak nasıl heveslenecek doğsun sevelim artık diyecek. Sende üzülme hamileliğinin tadını çıkar bence.
İlk belirti üşümeydi canım ben normalde menepozlu gibi gezerim evde kışın bile tişörtle yani son zamanlarda gündüz üşüyorum gece yanıyorum şuan bile yelek patik inan kışın yelek patik giymedim ben ama hiç aklıma hamilelik belirti olarak gelmedi başta 1 2 gün sonra bi uyku bastı bana gün boyu gözlerimi acık tutmakta cok zorlandım uyusamda aynıydım hiç uyumamış gibi bu uyku hali de eklendi 3 gün boyunca sürdü ondan sonra acabamı demeye başladım ben sonra göğüslerim acımaya ağrımaya başladı ellemesemde sızlıyo acıyo ağrıyo bazen geçiyo bazen gene hissettiriyo az az akıntım var normalde kuru olurum başım ağrıyo gibi bi sersemlik ağırlık var kasık ağrım başlası en son olarak 2 3 gündür sızı şeklinde böyle değişik bi ağrı bunlar hep sırayla başladı belirli aralıklarda hepsi de şuan mevcut geçmedi geçmeyince eşimin bile aklına aynı soru geldi hamile misin yoksa diye bat 3 nisan az kaldı bakalım inşallah bunları psikolojikman boşuna yaşamıyorumdurRabbim gönlüne göre versin umduğuna kavuştursunne gibi belirtilerin var adetine kaç gün kaldı?
Belirtilerimi yazdım canım sende varmı peki bişeyler belirti falanBir belirti varmı canm ben klomen kullandm catlatma iğne oldum bakalım artk
Canım benimde kasık ağrım var çok fena devamlı uzanmak istiyorum baş ağrısı da oluyr gögsüm biraz sızlıyor fazla değil doktora gittim sabah ultrosyon karından baktı temiz dedi idrar istedi kan istemedi istese cıkardı kesin çatlatma iğnesi üstünden 13 gün gectiBelirtilerimi yazdım canım sende varmı peki bişeyler belirti falan
Kızlar benim adette 11 martta başladı 8 gün sürdü 8.gun çok azdı kahverengi leke geliyodu gecesine kesildi tabi temizlendim adetimin 9. Günü akıntım geldi şeffaf 10. Günü değerlendirdik ve 12. Günü değerlendirdik benim normalde akıntıdan 1 2 gün sonra çatlıyo hesaplarıma göre tutturmuş olma ihtimalim var gibi duruyo dimiMavi Boncugumm sen anlıyosun sanırım sence tutma ihtimali yüksek mi
İlk belirti üşümeydi canım ben normalde menepozlu gibi gezerim evde kışın bile tişörtle yani son zamanlarda gündüz üşüyorum gece yanıyorum şuan bile yelek patik inan kışın yelek patik giymedim ben ama hiç aklıma hamilelik belirti olarak gelmedi başta 1 2 gün sonra bi uyku bastı bana gün boyu gözlerimi acık tutmakta cok zorlandım uyusamda aynıydım hiç uyumamış gibi bu uyku hali de eklendi 3 gün boyunca sürdü ondan sonra acabamı demeye başladım ben sonra göğüslerim acımaya ağrımaya başladı ellemesemde sızlıyo acıyo ağrıyo bazen geçiyo bazen gene hissettiriyo az az akıntım var normalde kuru olurum başım ağrıyo gibi bi sersemlik ağırlık var kasık ağrım başlası en son olarak 2 3 gündür sızı şeklinde böyle değişik bi ağrı bunlar hep sırayla başladı belirli aralıklarda hepsi de şuan mevcut geçmedi geçmeyince eşimin bile aklına aynı soru geldi hamile misin yoksa diye bat 3 nisan az kaldı bakalım inşallah bunları psikolojikman boşuna yaşamıyorumdur
Adetim 3 nisan canım inşallah ya 3 aydır adet bitiminden hemen sonraki gün akıntım geliyo adet olduğum güne bakarak hesapladım akıntıdan 1 2 gün sonra çatlamış hep bu ayda şansıma gene hemen akıntım geldi akıntıdan sonraki günleri değerlendirdik 1gün arayla bakalım nolcak kesin bişeyde diyemiyorum inan daha öncede cok belirti yaşadım kesin hamileyim diye geziyodum havalarda ağzım cok yandığı için bekliyorum artıkİhtimal var tabi döngün erken sanırım eğer yumurtlama olduğundan eminsen denemenizde olmuş ihtimal yüksek inşaallah tutmuştur canımönemli olan yumurtlama gününü kaçırmamak ilişkiden 2-3 gün sonra yumurtlama olsa bile hamile kalma olasılığı daha fazladır zaten
Hadi hayırlısı olur inşallah adetin ne zaman?
Keşke isteseymiş ya aynen çıkarmış hadii hayırlısı inşallah birlikte alırız güzel haberi benim pek kasık ağrım yok arada bi sızlıyo hafiften deüişik bi sızı o kadar bide aşırı gazım var kasıklarımda falan içerden gurul gurul patlamalar oluyo arada gaz patlamalarıCanım benimde kasık ağrım var çok fena devamlı uzanmak istiyorum baş ağrısı da oluyr gögsüm biraz sızlıyor fazla değil doktora gittim sabah ultrosyon karından baktı temiz dedi idrar istedi kan istemedi istese cıkardı kesin çatlatma iğnesi üstünden 13 gün gecti
Amin canım öyle gerçekten Rabbim kimseyi bunlarla imtihan etmesin. Hepimize hayırlı zamanda hamilelik nasip etsin inşallahİnşallah benimde öyle olur canım kimyasal gebelikte geçirdim ben 2 3 kere o zamanlarda cok dinledim kendimi bi yığın test yaptım sonu hep hüsran oldu ama cok yıprandım gerçekten kaç cocuğunun olursa olsun cok zor bi dönem rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Canım inşallah vallah ben 1bucuk senedr uğraşıyrm inan çok yıprandım kimseyede anlatılmıyor cok bunaldım çünki ilk bebeğimi kaybettim 8aylık tı karnımda kalbi durmuş çok zor sürec gecirdimKeşke isteseymiş ya aynen çıkarmış hadii hayırlısı inşallah birlikte alırız güzel haberi benim pek kasık ağrım yok arada bi sızlıyo hafiften deüişik bi sızı o kadar bide aşırı gazım var kasıklarımda falan içerden gurul gurul patlamalar oluyo arada gaz patlamaları