Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah

Canım inşallah vallah ben 1bucuk senedr uğraşıyrm inan çok yıprandım kimseyede anlatılmıyor cok bunaldım çünki ilk bebeğimi kaybettim 8aylık tı karnımda kalbi durmuş çok zor sürec gecirdim

Başın sağolsun Allah tez zamanda acını dindirecek sağlıklı evlat nasip etsin😣
Meleğin cennette sana şefaatçi olacak inşaallah😔 neden öldü peki nasıl anladın hareketlerinin durmasındanmı?

Kızlar nasılsınız ıkınaydır denedık bu ucuncu ayımız hamile kalamadım yarın drma gıdecegım ılk benegımı kaybettım bırsıru sey yasadım buay kontrollu olacagım ben lh testlerıne göre gec yumurtluyorum dr takıbınde olup yumurtlamamı gormek ıstıyorum sızşer neler yapıyosunuz
Bizimde 5.ay denememiz. Bende ilk kez bu ay lh testi aldım. Telefondaki uygulamada bugün yumurtlama günüm olduğunu söylüyor ama değill bakalım ne zaman yumurtlicaam. Belki de ben hep bu programın yumurtlama gününe uyarak denediğim için olmadı gebelik

Evet bunlar belirti hadi inşaallah vardır ya bende meraklandım şimdi 😊 göğüs ağrısı zaten önemli bir belirti benim normalde adet zamanı falan göğsüm hiç sızlamaz ağrımaz ama ilk hamileliğimde dediğin gibi ellemeden ağrırdı🤭. Çok düşünmüyosun dimi bazen sürekli hamileliği düşününcede böyle şeyler olabiliyo ama vardır inşaallah umutlu olalım😍
Canım bu ay hiçbi şekilde aklımda kafamda böyle bişey yoktu atmıştım kafamdan umudumu kesmiştim önce baş ağrısı sonra üşüme sonra uyku hali derken 2 3 gün sonra ben acaba demeye bakmaya araştırmaya başladım benimde normalde göğüs ağrım olmazdı psikolojikman hiç göğüs ağrısı acıması yaşamamıştım gerçekten bildiğin sütlü gibi bi sızlama oluyo bazen kendimi lohusa zamanımda gibi hissediyom aşırı sızlıyo uçları acıyo çünkü o yüzden bi heycan bi umut doğdu içimde gene ikinci hamileliğimdede halsizlik aşırı uyku baş dönmesi vardı birden başlamıştı o zamanda 3 gün boyunca geçmeyince 3. Gün anaaa demiştim kızım daha 1bucuk yaşındaydı hiç beklemediğim bişeydi bi kerelik bi kaçamaktı adetlerim aşırı düzensizdi koştum hemen eczaneye kızım uyurken aşdım geldim yaptım baktım bişey yok zaten imkansızdı dedim öyle gittim kahvaltı hazırladım yedik içtik falan gideyim atayımda boşyere eşim görmesin dedim tam atacakken bi baktım hayal gibi bi çizgi gölge gibi pembe bile değildi bi heycan oldum eşim yok dedi ben var dedim inada binince tabi ertesi gün öğleden sonra gittik kan verdim 34.5 çıktı anca kanda daha bir yada bir bucuk haftalık falandı yani düşer demişti doktor çünkü son adetime göre 3 hafta geriden geliyodu kimyasal gibi düşük yaparsın dedi kan takibi bile istemedi düşcek dedi hiç moralimi bozmadım hep konustum bebeğimle tahminen 2 3 hafta sonra bi kanama başladı bende doktorun dediği gibi ama ne kanama aynı bildiğin adet kıpkırmızı ve pıhtılı nasıl ağladım gitti yavrum diye koştum aynı doktora gittim alttan ultrasona tuttu kanama kesenin yakınlarında bile değil maşallah haftasını da yakalamaya niyetli gayet sağlıklı 6 haftalık dedi kalp atısını dahi duydu zamanla haftasınıda yakaladı yavrum şimdi 3 yaşında allahın izniyle hiçbi aorun olmadan sağ salim doğdu mucizem benim o anlatmak istedim rabbimden umut kesilmez olmucak zamanda doktorların bile kesin gözle baktığı ilgilenmediği bebek allahın izniyle hayata tutundu

İnşallah

Canım inşallah vallah ben 1bucuk senedr uğraşıyrm inan çok yıprandım kimseyede anlatılmıyor cok bunaldım çünki ilk bebeğimi kaybettim 8aylık tı karnımda kalbi durmuş çok zor sürec gecirdim
Başın sağolsun canım inşallah tez zamanda rabbim nasip eder bizde bir bucuk sene oldu korunmayı bırakalı 3 tane kimyasal geçirdim iltihap içinde bayabi uğraştım gerçekten cok yıpranıyo insan rabbim ınşallah yuzünu güldürür

Bizimde 5.ay denememiz. Bende ilk kez bu ay lh testi aldım. Telefondaki uygulamada bugün yumurtlama günüm olduğunu söylüyor ama değill bakalım ne zaman yumurtlicaam. Belki de ben hep bu programın yumurtlama gününe uyarak denediğim için olmadı gebelik
Ben takvimi sadece kendi kayıtlarım için kullanıyorum hesaplamaları tutmuyo hiç canım güvenme benim 3 aydır adetim bittikten bigun sonra akıntım geliyo takvime göre daha 15 gün var yumurtlamaya tutmuyo hiç ortalamaları baz aldığı için benim adetim düzensiz bide temelli tutmuyo

Başın sağolsun canım inşallah tez zamanda rabbim nasip eder bizde bir bucuk sene oldu korunmayı bırakalı 3 tane kimyasal geçirdim iltihap içinde bayabi uğraştım gerçekten cok yıpranıyo insan rabbim ınşallah yuzünu güldürür
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlerimizi cennet kosunu kuçağımızı meleklerle doldursun inşallah

O programlar herkese uymuyor hele bana hıc oyuzden ovuntwstı yap akıntını gogus agrını takıp et bıay ara verdım ben enfeksıyon tesabısı oluyorum

Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi😉
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.🌹🌹🌼🌷🌷

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 26 Mart
@sumeyyekrc 👉 27 Mart

@Yarenimi 👉 23 nisan
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉 28 mart
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

@beren_naz 👉 1 nisan
@ogretmen61 👉 20 nisan
@Nurov 👉 28 mart
@NorthCarolina
👉20 nisan
@suzi88
👉 26 mart
@szfb 👉 25 mart
@eecemyldz 👉 24 mart

@papatyakokankadin 👉 23 mart
@Aselkocak 👉 8 nisan
@Semaes 👉 5 nisan
@nicknamedn 👉 25 mart
@Morvampir1👉 24 mart
@Lostinparadise 👉 30 mart
@Umutumut82 👉 6 nisan
@minik kalp0753 👉 29 mart
@asihan 👉 6 nisan
@chatlak_anne 👉 27 mart
@Bhr_38 👉 3 nisan
@senmeleksin 👉 3 nisan
@buse_ipek09 👉 23-24 nisan
@HeyeCANm 👉 10 nisan
@3 cicek annesi 👉 21 mart
@atrium123 👉Sat:17 mart 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@karanmasal 👉 7 nisan
@Aykiz0 👉 Sat:12 şubat 👉:anneadayı::emir_bebek:
@Hulya Ceylan 👉 1 nisan
@eslem0706 👉 19 nisan
@Nurem 👉 16 nisan
@nerdesinmelegim 👉 18 nisan
K Keyfikeder 👉 30 mart
@hayat2828 👉 9 nisan
@gkymc 👉 2 nisan
@LiMm 👉 1 nisan
@nimesota 👉 25 nisan
@Jaska16 👉 22 Mart 👉:anneadayı::emir_bebek:
@srplmtmtk 👉 14 nisan
@Hayal_B91 👉 27 mart
@kelebekays 👉 1 nisan
@Aselceren 👉 31 mart
@GltnByrktr 👉 6 nisan
sukufenazz sukufenazz 👉 18 nisan
@nejlaa 86 👉 5 nisan
@cheryblossommm 👉 6 nisan
@Hasretim42 👉 11 nisan
@Nisamirza 👉 26 mart 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@SarI NisaN 👉 29 nisan
@Teacher8934 👉 24 nisan
@Morzirhli 👉 8 nisan
@Eneaciz 👉 7 nisan
@irregularidea 👉 18 nisan
@Esammar 👉 16 nisan
@bilgilisirine 👉 2 nisan
F fatuu 👉 26 nisan
Y yslkbr 👉 14 nisan
@Dersaadet18 👉 20 nisan
@ciceklibocekli111 👉 2 nisan
S SERAPGNL 👉 29 mart
@Htcckn 👉 8 nisan
Yildiz__Tozu Yildiz__Tozu 👉 3 nisan
@kubraaa92 👉 11 nisan
N Nerimmm 👉 3 nisan
2 Nisan :dua:

Çok şanslıymışsın:) neyin oldu peki Allah bağışlasın bu arada
çok cahilmişim hiç o zamanlar betahcg nedir, yumurtlama nedir bilmiyordum bile, ilişkiye girersin 2 hafta pozitif görürsün sanardım sadece 1 kere idrar testi yapmıştım birkaç hafta sonrada doktora gidip ultrasonda görmüştüm acele bile etmemiştim. :KK70: çok cahilmişim. Ama şimdi yaş ilerledikçe iş öyle değilmiş onu anlıyorsun. Oğlum oldu ablası ellerinden öper 9 yaşında şimdi

Canım bu ay hiçbi şekilde aklımda kafamda böyle bişey yoktu atmıştım kafamdan umudumu kesmiştim önce baş ağrısı sonra üşüme sonra uyku hali derken 2 3 gün sonra ben acaba demeye bakmaya araştırmaya başladım benimde normalde göğüs ağrım olmazdı psikolojikman hiç göğüs ağrısı acıması yaşamamıştım gerçekten bildiğin sütlü gibi bi sızlama oluyo bazen kendimi lohusa zamanımda gibi hissediyom aşırı sızlıyo uçları acıyo çünkü o yüzden bi heycan bi umut doğdu içimde gene ikinci hamileliğimdede halsizlik aşırı uyku baş dönmesi vardı birden başlamıştı o zamanda 3 gün boyunca geçmeyince 3. Gün anaaa demiştim kızım daha 1bucuk yaşındaydı hiç beklemediğim bişeydi bi kerelik bi kaçamaktı adetlerim aşırı düzensizdi koştum hemen eczaneye kızım uyurken aşdım geldim yaptım baktım bişey yok zaten imkansızdı dedim öyle gittim kahvaltı hazırladım yedik içtik falan gideyim atayımda boşyere eşim görmesin dedim tam atacakken bi baktım hayal gibi bi çizgi gölge gibi pembe bile değildi bi heycan oldum eşim yok dedi ben var dedim inada binince tabi ertesi gün öğleden sonra gittik kan verdim 34.5 çıktı anca kanda daha bir yada bir bucuk haftalık falandı yani düşer demişti doktor çünkü son adetime göre 3 hafta geriden geliyodu kimyasal gibi düşük yaparsın dedi kan takibi bile istemedi düşcek dedi hiç moralimi bozmadım hep konustum bebeğimle tahminen 2 3 hafta sonra bi kanama başladı bende doktorun dediği gibi ama ne kanama aynı bildiğin adet kıpkırmızı ve pıhtılı nasıl ağladım gitti yavrum diye koştum aynı doktora gittim alttan ultrasona tuttu kanama kesenin yakınlarında bile değil maşallah haftasını da yakalamaya niyetli gayet sağlıklı 6 haftalık dedi kalp atısını dahi duydu zamanla haftasınıda yakaladı yavrum şimdi 3 yaşında allahın izniyle hiçbi aorun olmadan sağ salim doğdu mucizem benim o anlatmak istedim rabbimden umut kesilmez olmucak zamanda doktorların bile kesin gözle baktığı ilgilenmediği bebek allahın izniyle hayata tutundu

Maaşallah canım ya Allah bağışlasın
Rabbim o kadar büyükki Onun Ol demesiyle iş bitiyo zaten şükürler olsun 💗
İnşaallah bide hayırlı sağlıklı oğluşun olur😊
Kızında peki hatırlıyomusun yumurtlamadan önce mi sonra mı hamile kalmıştın?
Benimde oğlum 1,5 yaşında kız çocuğu çok istiyorum Rabbimden dileğim öncelikle sağlıklı hayırlı saliha bir kız evlat nasip etsin 🤲 tabiki takdir Onundur neyi takdir etmişse başımızın üstüne💗

Kızlar adetime 10 gün varken göğüslerim ağırmaya başladı bir de belim çok ağırıyo akıntım var test falan yaptırmadım 2 Nisanı beklicem bu üç belirtiyle hamile kalanınız oldu mu acaba ? :KK23:

Beklemek ne kadar zormuş :KK43: evlendikten sonra yaklaşık 9 ay doğum kontrol hapı kullandım, 9 aydır da ilacı bıraktım ama henüz bir şey yok :KK43: ilacın etkisi bu kadar sürer mi, dkh bıraktıktan sonra bu kadar bekleyip de hamile kalan var mı aranızda?
Offf bende kullandım o zıkkımı kullanmaz olaydım. Bazı insanlarda etkisi uzun sürebiliyormuş. Benimde 8 ay oldu. Sabredelim inşallah etkisi bitecek...

İçine mi doğdu canım🤭 dün adet günümdü aslında 31 günde bir olduğum için dün 31.günümdü adet gelmedi ama bazen dahada gecikebiliyor yinede test yapayım dedim
O da ne anında çift çizgi belirmesinmi😲
Marka laboquick'ti @Hadicnmsende 'de o markayı yapmıştı yakın zamanda onunda çift çizgi çıkmıştı kan vermiş ama negatif çıkmış malesef😕 tereddüt ettim aynı marka ya bu da öyle olursa.... Kan verdim akşam sonuç 170 çıktı şükürler olsun 💓 ama anlamadığım idrar testinde epey belirgin çıktığı için değerimin daha yüksek olmasını bekliyodum inşaallah sağlıklıdır🤲 benim hesabıma göre 14 günlük falan oluyo ilişki günlerimi biliyorum zaten Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin🥰
Tebrikler canım çok sevindim:KK200: Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza:emir_bebek:

Kızlasizlar bişey sorucam. Gebelik şüphesi olup yada gebeliği olup kirpiklerinin karıştığını fark edenler oldumu???? önemli bi detaymış, ilk anden itibaren kirpikler üst üste biniyormus karışıyormuş, çok kişi bu tecrübeyi yaşamış:confused:
Benim 50 yaiında kuzenim var, oğluma hamileyken onun haberi yoktu ilk zamanlar ve benim suratıma bakıp sen hamilesin dedi, nereden anladın teyze dedim kirpiklerinden dedi. Bunu da ilk defa söylüyorum.

Sizinle aynı fikirdeyim bende telefona göre gittim hep, bu ay avülasyon testi ile yapıcam bakalım ne olacak...

çok cahilmişim hiç o zamanlar betahcg nedir, yumurtlama nedir bilmiyordum bile, ilişkiye girersin 2 hafta pozitif görürsün sanardım sadece 1 kere idrar testi yapmıştım birkaç hafta sonrada doktora gidip ultrasonda görmüştüm acele bile etmemiştim. :KK70: çok cahilmişim. Ama şimdi yaş ilerledikçe iş öyle değilmiş onu anlıyorsun. Oğlum oldu ablası ellerinden öper 9 yaşında şimdi
Benimde oğlum var canım 9 yaşında inan bende nasıl hamile kaldığımı bile hatırlamıyorum. Hiçbir zaman çocuk için beraber omadık. 7 ay sonra hamile kaldım ama hiç sorun etmemiştim. Ne yumurtlama bilirdik ne bişey, şimdi neden böyleyiz herşeyi bildiğimiz için...

X