- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.141
Allah senden de razı olsun canım benim.Amin Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimRabbim tez zamanda sana ve bütün burdaki kardeşlerimede nasip etsin dualarım sizin için seninde 1 evladın vardı dimi kaç yaşında? Allah onu sana bağışlasın tez zamanda bir kardeş nasip etsin
Allah senden de razı olsun canım benim.Benim kuzum daha küçük 11 aylık bir kızım var
Amin canım benim İnşallahHaa evet şimdi hatırladım kuzum maaşallahinşaallah bi tanede prensin gelir
Yaaaa çok sevindimm sağlıkla ilerler inşallah hamileliğinn :)) bu ay benim kuzenimde labquick yaptı adetten 5 gün önce bile belirgin çift çizgi çıktı. 2 3 tane denedi hepsinde de çift çizgi çıkınca kan verdi değeri 0 dı. Testin içini açtığında bakmış çizgi yerleri varmış. Yani çok sağlam test değil baya üzüldü. Ama senin kanda çıktığı için sevinebiliriz canımm çok mutlu oldum.İçine mi doğdu canımdün adet günümdü aslında 31 günde bir olduğum için dün 31.günümdü adet gelmedi ama bazen dahada gecikebiliyor yinede test yapayım dedim
O da ne anında çift çizgi belirmesinmi
Marka laboquick'ti @Hadicnmsende 'de o markayı yapmıştı yakın zamanda onunda çift çizgi çıkmıştı kan vermiş ama negatif çıkmış maleseftereddüt ettim aynı marka ya bu da öyle olursa.... Kan verdim akşam sonuç 170 çıktı şükürler olsun ama anlamadığım idrar testinde epey belirgin çıktığı için değerimin daha yüksek olmasını bekliyodum inşaallah sağlıklıdır benim hesabıma göre 14 günlük falan oluyo ilişki günlerimi biliyorum zaten Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
İnşallah kuzum yaa biraz endişeliyim ilk defa böyle bir duygu yaşıyorum heyecan ve korku arası birşey olur mu diye korkularım var ama rabbimin izniyle sağlıkla sürecim ilerler inşallah :)Belirgin canım hamilesin inşaallahbirkaç güne koyulaşır Allah hayırlı etsin
Amin canım benim İnşallah
Yaaaa çok sevindimm sağlıkla ilerler inşallah hamileliğinn :)) bu ay benim kuzenimde labquick yaptı adetten 5 gün önce bile belirgin çift çizgi çıktı. 2 3 tane denedi hepsinde de çift çizgi çıkınca kan verdi değeri 0 dı. Testin içini açtığında bakmış çizgi yerleri varmış. Yani çok sağlam test değil baya üzüldü. Ama senin kanda çıktığı için sevinebiliriz canımm çok mutlu oldum.
İnşallah kuzum yaa biraz endişeliyim ilk defa böyle bir duygu yaşıyorum heyecan ve korku arası birşey olur mu diye korkularım var ama rabbimin izniyle sağlıkla sürecim ilerler inşallah :)
Dayanabilrsem yarın vercem dayanamazsam akşam iş çıkışında hemen gidip vercem canımÇok teşekkür ederim canım ya Allah razı olsunRabbim seni de hayırlısıyla yavruna kavuştursun ay yazık ya nasıl üzülmüştür bu laboquick sıkıntılı o zaman almamak lazım benimde eşime bunu vermiş eczacı
Hatta aynısından bi tane daha almış onu geri vericem gerektiğinde başka marka alırım artık.... Bende ya yoksa diye epey tereddüt ettim baştainşaallah sendede vardır ne zaman kan vereceksin?
Aynen canım hiçbirini duymam bile önemli olan eşimle benim istemem.Şimdi sen hamile kalsan sanada derler şimdi daha bebeğin küçük bakamazsın tuvalet eğitimi ver ondan sonra olsun bilmemne benim oğlumda 18,5 aylık doğana kadar 27 oluyor inşaallah.... Millet boş konuşmayı sever ama sanki çocuğa onlar bakacak
Eğer canımı sıkacak bişey söyleyen görürsem bundan sonra lafımı esirgemicem insanlara bazen anladıkları dilden konuşmak lazım
Son adet tarihim 2 mart 28-29 günde bir oluyorum canım.Lostinparadise senin bat 30'muşya
Döngün kaç normalde bana söyle sana tahmini kaç günlük olduğunu söyleyeyim
Benim şöyle bir sıkıntı var pazar günü yurtdışına çıkıcam 10 gün ordayım. 2 saatlik yolculuk Allahtan çok uzun değil. Ama bir arkadaş haöilelikte uçak yolculuğu çok tehlikeli demişti korkuttu beni internetten araştırdım etkilemezmiş bebeği. Beni endişelendiren şey orda çok yürüycez bundan kaynaklı bir sıkıntı olur mu diyorum onu da artık dinlene dinlene gezeriz diye düşünyorum. Kötü düşünmemeye çalışıcam. Bir sıkıntı olursa hiç bilmediğimiz bir yer hastane falan çok zor olur yaBilmezmiyim kuzucum öyledir hem tarifsiz heyecan hemde tereddütler aklı kemirir durur...doğuma kadar hep bir tereddüt oluyor zaten
İnşaallah hayırla kolaylıkla atlatırızbende seni takipteyim inşaallah sağlıkla artar değerin
Dayanabilrsem yarın vercem dayanamazsam akşam iş çıkışında hemen gidip vercem canım
Benim şöyle bir sıkıntı var pazar günü yurtdışına çıkıcam 10 gün ordayım. 2 saatlik yolculuk Allahtan çok uzun değil. Ama bir arkadaş haöilelikte uçak yolculuğu çok tehlikeli demişti korkuttu beni internetten araştırdım etkilemezmiş bebeği. Beni endişelendiren şey orda çok yürüycez bundan kaynaklı bir sıkıntı olur mu diyorum onu da artık dinlene dinlene gezeriz diye düşünyorum. Kötü düşünmemeye çalışıcam. Bir sıkıntı olursa hiç bilmediğimiz bir yer hastane falan çok zor olur yadua edin bana iptal etme gibi bir durumumda yok herşeyi ödedik inşallah bir sıkıntı olmaz. Gerçi daha bebek var mı onu da bilmiyorum ama
Son adet tarihim 2 mart 28-29 günde bir oluyorum canım.
Gezme amaçlı gidiyoruz canım. İnşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. O zaman bugün kan veriyim akşam. Yarında bir kadın doğumcu bulurum ona giderim danışırım her ihtimale karşı düşük riski olanlara ilaç veriyorlar heralde ondan yanıma alırım bir sıkıntı olursa kullanırım :) Ay bir çıksın da kanda bende kendi kendime gelin güvey oluyorum bu silik çizgi bile coşmama yettiİnşaallah vardır canım varsa dikkat etmen lazım gezme amaçlı mı yoksa iş için falanmı gidiyorsun? Benim bildiğim son aylarda sıkıntı olabiliyor erken doğum riski olursa diye... Ama çıkarsa bunu bi doktora sor bence düşük riski yoksa sorun olacağını zannetmiyorum ama durumunu bilemezsin
Eğer pozitif çıkarsa kendini fazla yormasan iyi olur canım yürüyüş seni yoracak boyutta olmamalı. Hayırlısıyla gider gelirsin inşaallah şimdiden hayırlı yolculuklar
Aynen kuzum 13 ve 15 Mart'ı değerlendirmiştik. Bakalım hangisi tuttuysaHesabıma göre o zaman sende 15 yada 16 Mart'ta hamile kalmış olmalısın:)
İnşaallah vardırda....eğer öyleyse zaten idrara daha yeni geçmeye başladı yani çok silik olması normal...değer az olduğu için
Gezme amaçlı gidiyoruz canım. İnşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. O zaman bugün kan veriyim akşam. Yarında bir kadın doğumcu bulurum ona giderim danışırım her ihtimale karşı düşük riski olanlara ilaç veriyorlar heralde ondan yanıma alırım bir sıkıntı olursa kullanırım :) Ay bir çıksın da kanda bende kendi kendime gelin güvey oluyorum bu silik çizgi bile coşmama yetti
Aynen kuzum 13 ve 15 Mart'ı değerlendirmiştik. Bakalım hangisi tuttuysa