- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.181
amiiiiiin canim benim insallah vardir da bebiş anca geciyodurGölge varsa inşallah daha yeni idrara geçiyodurönce kana sonra idrara geçiyor idrara ortalama döllenmeden 15 gün sonra geçiyormuş biraz daha bekle o zaman iyice yerleşsin inşaallah vardır Rabbim nasip etsin mübarek cuma hürmetine hepinize diliyorum
Benim kirpiklerim hep karışıkBaktım da şimdi her zaman ki gibi üst üsteler hahahaha
Ayy inşallah bu ay olur ya. Bende buradan güzel haber paylaşırım. Önemli günler bu günlerSende sağol canım aynenadetinden 13-14 gün önce yumurtlama olur
Ama sen mümkün olduğunca adetten önce ağırlık ver 5-6 gün sonra muhtemelen yumurtlaman olacak o zaman sen bence 3 gün sonra başla 2 günde bir olsun ama yumurtlamandan 1-2 gün sonra da devam et:)
Olurya belki yumurtlaman 1-2 gün gecikir...
Rastgelir inşaallah hayırlısıyla
:) evet evet boş bir teori değil bencede doğruluk payı çok canımBenim önceki gebeliğimde olmuştu rimel sürülmüş gibi uçları Birleşmişti tatlı duruyordu göz bebeklerimdede büyüme vardı parlaktı
Onu bende duymuştum canım ama ilk hamileliğimde öyle birşey olmadı bende. Ama inşallah hamilesindir.Kızlasizlar bişey sorucam. Gebelik şüphesi olup yada gebeliği olup kirpiklerinin karıştığını fark edenler oldumu???? önemli bi detaymış, ilk anden itibaren kirpikler üst üste biniyormus karışıyormuş, çok kişi bu tecrübeyi yaşamış
İnşallah canımAmin inşaAllah Allah razı olsun canım Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin
Ayy inşallah bu ay olur ya. Bende buradan güzel haber paylaşırım. Önemli günler bu günler
aminn minn isteyen herkess için amin canım :)Onu bende duymuştum canım ama ilk hamileliğimde öyle birşey olmadı bende. Ama inşallah hamilesindir.
Kızlasizlar bişey sorucam. Gebelik şüphesi olup yada gebeliği olup kirpiklerinin karıştığını fark edenler oldumu???? önemli bi detaymış, ilk anden itibaren kirpikler üst üste biniyormus karışıyormuş, çok kişi bu tecrübeyi yaşamış
Yok canım benim eşim istekli maşallah destek oluyor banaİnşallah canım inşallaheşinde senin kadar çok istiyormu hani bebeğimiz küçük biraz daha büyüsün demiyor dimi
Benim eşim pek hevesli değildi malesef
Her belirti herkes de olmaz tabi ki. Misal Benim de ilk hamileliğimde ne bulantım, ne kasık ağrım, ne baş dönemem aşermem bile olmadı sadece uykuyu seviyordum. Kendini takip eden vücudundaki değişimleri fark eder sadeceBenim ilk hamileliğimde öyle bişey olmadı
Şuandada yok.... Bence herkese olmuyodur o
Her belirti herkes de olmaz tabi ki. Misal Benim de ilk hamileliğimde ne bulantım, ne kasık ağrım, ne baş dönemem aşermem bile olmadı sadece uykuyu seviyordum. Kendini takip eden vücudundaki değişimleri fark eder sadece
Amin inşallah canım aslında bikaç aydır takipleri testleri bırakmıştım ama 4 5 gün önce birden bazı belirtiler yaşamaya başladım geçmeyince acaba mı dedim illaki bakalım inşallah hayırlısı olur heycanla bekliyorum hiç aklımda yokken belirtilerin olması beni heycanlandırdı inşallah boşa çıkmaz çünkü kafaya takıp bi çok psikolojik belirti yaşadım deli gibi aylarcaHoşgeldin canım tabikihadi inşaallah çift çizgiyi görürsün
Pembe duruyo çizgi canım ya daha önce cok gölge çizgiyle karşılaştım bu kadar belirginini görmemiştim onlar birazdaha grimsi oluyo zaten inşallah meleğin gelmişGünaydın kızlaar cumamız mübarek olsun :)
Rabbim hepimize sağlıklı hyırlı evlatlar nasip etsin.
Kızlarr dün test yapmıştımya ben 5 dakka bekledim negatif gördüm çekmeyece koydum testi işime baktım. Sabah çekmeceyi açtığımda bir baktım çizgi var. Sonradan mı çıktı yoksa ben mi göremedim bilmiyorum. Sonradan çıkanlar geçersiz diyorlardı burda okumuştum. Ama 5 gün önce yaptığım bembeyaz onda çizgi falan yokEki Görüntüle 2251854 . İnşallah brbiş vardır ya çkk heycanlandım.
Amin canım inşallah gözün aydın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ya
Ya bende sadece bana oluyor sanıyordumAmin inşallah canım aslında bikaç aydır takipleri testleri bırakmıştım ama 4 5 gün önce birden bazı belirtiler yaşamaya başladım geçmeyince acaba mı dedim illaki bakalım inşallah hayırlısı olur heycanla bekliyorum hiç aklımda yokken belirtilerin olması beni heycanlandırdı inşallah boşa çıkmaz çünkü kafaya takıp bi çok psikolojik belirti yaşadım deli gibi aylarca
Yok canım benim eşim istekli maşallah destek oluyor bana
Amin canım inşallah gözün aydın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ya
3 nisanSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
E elmacikkemikleri26 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8826 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
@buse_ipek0923-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll30 mart
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
@nimesota25 nisan
@Jaska1622 Mart
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9127 mart
@kelebekays1 nisan
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
sukufenazz 18 nisan
@nejlaa 865 nisan
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Nisamirza26 mart
@SarI NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli8 nisan
@Eneaciz7 nisan
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 nisan
F fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
Dersaadet18 20 nisan
@ciceklibocekli1112 nisan
@SERAPGNL29 mart
@Htcckn8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa9211 nisan
Amin inşallah canım aslında bikaç aydır takipleri testleri bırakmıştım ama 4 5 gün önce birden bazı belirtiler yaşamaya başladım geçmeyince acaba mı dedim illaki bakalım inşallah hayırlısı olur heycanla bekliyorum hiç aklımda yokken belirtilerin olması beni heycanlandırdı inşallah boşa çıkmaz çünkü kafaya takıp bi çok psikolojik belirti yaşadım deli gibi aylarca