Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amiiiiiin canim benim insallah vardir da bebiş anca geciyodur

Ayy inşallah bu ay olur ya. Bende buradan güzel haber paylaşırım. Önemli günler bu günler

Onu bende duymuştum canım ama ilk hamileliğimde öyle birşey olmadı bende. Ama inşallah hamilesindir.

Benim ilk hamileliğimde öyle bişey olmadı
Şuandada yok.... Bence herkese olmuyodur o

Benim ilk hamileliğimde öyle bişey olmadı
Şuandada yok.... Bence herkese olmuyodur o
Her belirti herkes de olmaz tabi ki. Misal Benim de ilk hamileliğimde ne bulantım, ne kasık ağrım, ne baş dönemem aşermem bile olmadı sadece uykuyu seviyordum. Kendini takip eden vücudundaki değişimleri fark eder sadece

Çok şanslıymışsın:) neyin oldu peki Allah bağışlasın bu arada

Hoşgeldin canım tabiki hadi inşaallah çift çizgiyi görürsün
Amin inşallah canım aslında bikaç aydır takipleri testleri bırakmıştım ama 4 5 gün önce birden bazı belirtiler yaşamaya başladım geçmeyince acaba mı dedim illaki bakalım inşallah hayırlısı olur heycanla bekliyorum hiç aklımda yokken belirtilerin olması beni heycanlandırdı inşallah boşa çıkmaz çünkü kafaya takıp bi çok psikolojik belirti yaşadım deli gibi aylarca

Pembe duruyo çizgi canım ya daha önce cok gölge çizgiyle karşılaştım bu kadar belirginini görmemiştim onlar birazdaha grimsi oluyo zaten inşallah meleğin gelmiş

Ya bende sadece bana oluyor sanıyordum ilk hamileliğimde aynısı oldu her ay kendimde bir belirti buluyordum 1 2 gün geç kalınca umutlar tavan sonra cok üzülüyordum. En sonunda akışına bıraktım o ay hamile kaldım 1 hafta adetim geçmesine ragmen hiç umutlanmadım bile. Beklemediğin düşünmediğin anlarda oluyor galiba

Yok canım benim eşim istekli maşallah destek oluyor bana

Maşallah ne güzel en doğrusu o zaten
Benimki öyle aman aman sevinmedi hayırlısı olur inşallah dedi ama istedimki o da benim kadar mutlu olsun....daha sonradan durumu toparlamaya çalışsada modum düşmedi değil...

3 nisan

Rabbim gönlüne göre versin umduğuna kavuştursun ne gibi belirtilerin var adetine kaç gün kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…