Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben test yaptım yine dayanamadım ama yine negatif 2 gün var adetime. Kasıklarıma ara ara hafif ağrılar oluyor. Zaman geçmek bilmedi bi :/

kızlar bugün adet olmam gerekiyodu olmadımmhiç şaşmazdı önceki gün erken gebelik yaptım bişey çıkmadı az önce kan verdim umudum yok ama çok heycanlıyım ne olur dua edin inşallah hepimiz güzel haberleri alırız

sabahtan beri cok akintim geldi bugün. az once de akintiyla karışık uçuk pembe bisey gördüm peçetede. muhtemelen adet geliyor. yerleşme kanamasi bu kadar geç olur mu? 3 gun gecti adetim

Meraba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz sevinirim bat 3 nisan sabırsızlıkla bekliyorum bi yanımda umutsuz tabi yoktur ya yine diyo ya bakalım

5 buçuk 6 haftalik ti 9 gün leke gibi geldi 10 14 Mart arası adet gibi geldi kesildi tamamen
Bende 8 bucuk haftada oldum 15 gun falan gecmedi kanama. 30 ocakta olmustum kurtaji adet 10 martta geldi. Siz cabuk atlatmissiniz ne güzel. İnsallah tekrar yasariz o duyguyu saglikli bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…