-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.161
kızlar selam hamiş haberi aldığım herkes için çok seviniyorum. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza lamayı nasip etsiinn..Yaaaa çok sevindimm sağlıkla ilerler inşallah hamileliğinn :)) bu ay benim kuzenimde labquick yaptı adetten 5 gün önce bile belirgin çift çizgi çıktı. 2 3 tane denedi hepsinde de çift çizgi çıkınca kan verdi değeri 0 dı. Testin içini açtığında bakmış çizgi yerleri varmış. Yani çok sağlam test değil baya üzüldü. Ama senin kanda çıktığı için sevinebiliriz canımm çok mutlu oldum.
ya canim benim. nasil. sevindim nasillllllll Rabbim. saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn
Canım ya kusura bakma soruyorum ama adetten kaç gün sonra değerlerlendirmeye başladınız?Bizimde 12 ile 15'inde olmuştu
Benim hesabıma göre 16 yada 17'sinde hamile kaldım. İnşaallah yumurtlamadan 2 gün önce kalmışımdır
ya canim benim. nasil. sevindim nasillllllll Rabbim. saglikla kucagina almayi nasip etsinnnn
bat ayniydi canim dun pembe bisey gelmisti akintiyla birlikte bugun de bi damla bile degil. kahverengi bisey geldi hala gelen giden bisey yok canimAmin sağol canım Allah razı olsunAllah sanada tez zamanda nasip etsin seni de merak ediyorum bat aynıydı adet olmadın hala dimi? İnşallah hayırlı haber alırsın test yaptın mı?
Çok sağol canım inşallah bebişlerimiz bizimledir. Evet kanda verdikten sonra insan daha çok üzülüyor ama hayalat çizgi de birşeydir. Kahve lekelenmenin arkası gelmiyorsa bence kan ver için rahatlar hem aklından çıkmış olur :)kızlar selam hamiş haberi aldığım herkes için çok seviniyorum. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza lamayı nasip etsiinn..
Bende bişey sorucam ben 3. gün olarak açık kahve leke gördüm bu sabah dahil ve bu sabah test yaptım markası ALBİ yapatıktan 10 dk içinde hayalet çizgi çıktı kızarmadı. test güvenilirmidir sizce daha önce yaptıklarım da hayalat çizgi de çıkmıyordu. muhtemelen bu test akşama kızarır. kan vermek için beklemedeyim çok öncesi hep hüsrandı cunku idrarla kendimi garantiye alayım dedim bu arada sat 24 şubat
Canım ya kusura bakma soruyorum ama adetten kaç gün sonra değerlerlendirmeye başladınız?
bat ayniydi canim dun pembe bisey gelmisti akintiyla birlikte bugun de bi damla bile degil. kahverengi bisey geldi hala gelen giden bisey yok canim
Cevabın için çok sağol canım o zaman benim adete 20 gün kaldığına göre önümdeki 1 hafta önemli.Estağfurullah kuzum .... Şöyle diyim
Bizim bu ay denediğimiz günler 9, 12 ve 15 marttı. Yani adetimin 12,15 ve 18.gününde denedik. Son adetim 26 şubattı
Ben en son 31.günde adet görmüştüm bu durumu baz alarak o zaman adetimin 17.gününde yumurtlamam oldu
O da 14 Mart oluyor. Yani muhtemelen 14 Mart'ta hamile kaldım inşaallah....
Sende muhtemel adet göreceğin tarihten 13-14 gün öncesine ağırlık ver canım
Teşekkür ederim canım çarşambaya kadar beklemem gerek çarşamba gidip kan vericem o zaman kadar da evde teste devam ederim birazdaha netleşir hem :)Çok sağol canım inşallah bebişlerimiz bizimledir. Evet kanda verdikten sonra insan daha çok üzülüyor ama hayalat çizgi de birşeydir. Kahve lekelenmenin arkası gelmiyorsa bence kan ver için rahatlar hem aklından çıkmış olur :)
canim akintiyla gelen pembe şey asla hic yasamadim ama normalde kahverengi geliyo oncesinde ama dolduruyodu pedi bu bir damla bile olmayam bisey inşallah oyledir ya insallah kuzumAyy inşaallah yerleşme kanamasıdır yaeğer bu ilk defa başına geldiyse %90 yerleşmedir ben sana söyliyim inşaallah tabi...
Benimde çünkü başıma ilk defa gelmişti ilk hamileliğimde
Cevabın için çok sağol canım o zaman benim adete 20 gün kaldığına göre önümdeki 1 hafta önemli.
canim akintiyla gelen pembe şey asla hic yasamadim ama normalde kahverengi geliyo oncesinde ama dolduruyodu pedi bu bir damla bile olmayam bisey inşallah oyledir ya insallah kuzum
kuzum yapmıştım dun de negatifti golge gibi bisey vardiO zaman ihtimal yüksek inşaallah
Benim kıpkırmızı kan rengiydi ama koyu değildi hani sanki parmağın kesilirde parlak açık kırmızı renkte kan akarya aynen öyleydi... Test yapmadınmı hiç hadi yap artık ya adetin geçmiş zaten
Ay maşallah yaa cok sevindim sağlıkla gelişsin inşallah canım hayırlı olsun
Benim kirpiklerim hep karışıkKızlasizlar bişey sorucam. Gebelik şüphesi olup yada gebeliği olup kirpiklerinin karıştığını fark edenler oldumu???? önemli bi detaymış, ilk anden itibaren kirpikler üst üste biniyormus karışıyormuş, çok kişi bu tecrübeyi yaşamış
kuzum yapmıştım dun de negatifti golge gibi bisey vardi
Benim önceki gebeliğimde olmuştu rimel sürülmüş gibi uçları Birleşmişti tatlı duruyordu göz bebeklerimdede büyüme vardı parlaktıKızlasizlar bişey sorucam. Gebelik şüphesi olup yada gebeliği olup kirpiklerinin karıştığını fark edenler oldumu???? önemli bi detaymış, ilk anden itibaren kirpikler üst üste biniyormus karışıyormuş, çok kişi bu tecrübeyi yaşamış
Ay maşallah yaa cok sevindim sağlıkla gelişsin inşallah canım hayırlı olsun