- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 39
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.121
Amin canım Rabbim sana da tekrardan yasatir sağlıkla uzun ömürler gelir inşaallah ve suan bende daha önceki gebelikte ki belirtilerin aynısı var hatta bugün çok az kahve pembe leke geldi kesildi sarımsı beyaz suan ama az acaba mi diyorum 10 14 Mart arası adet gibi geldi 19 20 gibide yumurtam catladi diye biliyorumBende 8 bucuk haftada oldum 15 gun falan gecmedi kanama. 30 ocakta olmustum kurtaji adet 10 martta geldi. Siz cabuk atlatmissiniz ne güzel. İnsallah tekrar yasariz o duyguyu saglikli bi sekilde
aaa gercekten mi canim demek ki adete bi hafta kala olmasi kesin değilmiş. ben de bugun adet geliyo sandim baktim rengi hic alakasi yok. daha da gelmediBenim yerleşme kanamam adetimin 34.gününde olmuştu
aaa gercekten mi canim demek ki adete bi hafta kala olmasi kesin değilmiş. ben de bugun adet geliyo sandim baktim rengi hic alakasi yok. daha da gelmedi
Kızlar ben bugun birdaha beta baktirdim 1.7 cikti
Meraba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz sevinirim bat 3 nisan sabırsızlıkla bekliyorum bi yanımda umutsuz tabi yoktur ya yine diyo ya bakalım
Bende de var o tip ağrı. Çözemedim ne ols ki sebebi?Kızlar. Bat 8 nisanda. 6 gün oldu biteli. Adetime çok var yani. Ama adetim bittiği zamandan beri kasık ağrılarım var. Bir gün sağ bir gün soldu. Şimdi işe alt kasıklarim ağrıyor. Ağrısı üst bacaklarıma vuruyor. Akıntı 2 gün oldu. Bitti. 3 defa denedik. Benim gibi ağrı yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?
Ayy canım var gibi aslında kaç gün geçti adetten. Kan testi yaptır istersen ben bile heyecanlandım şimdi. İnşallah vardır mübarek cuma günü güzel bir haber alalımGünaydın kızlaar cumamız mübarek olsun :)
Rabbim hepimize sağlıklı hyırlı evlatlar nasip etsin.
Kızlarr dün test yapmıştımya ben 5 dakka bekledim negatif gördüm çekmeyece koydum testi işime baktım. Sabah çekmeceyi açtığımda bir baktım çizgi var. Sonradan mı çıktı yoksa ben mi göremedim bilmiyorum. Sonradan çıkanlar geçersiz diyorlardı burda okumuştum. Ama 5 gün önce yaptığım bembeyaz onda çizgi falan yokEki Görüntüle 2251854 . İnşallah brbiş vardır ya çkk heycanlandım.
Daha geçmedi canım yarın regl olmam gerekiyor. Şimdi işe gidiyorum yarını bekliyim diyorum test yaptırmak için. Yarın sabahtan bir daha idrar testi yapıp öyle giderimAyy canım var gibi aslında kaç gün geçti adetten. Kan testi yaptır istersen ben bile heyecanlandım şimdi. İnşallah vardır mübarek cuma günü güzel bir haber alalım
İnşallah vardır canım.Daha geçmedi canım yarın regl olmam gerekiyor. Şimdi işe gidiyorum yarını bekliyim diyorum test yaptırmak için. Yarın sabahtan bir daha idrar testi yapıp öyle giderim
Günaydın kızlaar cumamız mübarek olsun :)
Rabbim hepimize sağlıklı hyırlı evlatlar nasip etsin.
Kızlarr dün test yapmıştımya ben 5 dakka bekledim negatif gördüm çekmeyece koydum testi işime baktım. Sabah çekmeceyi açtığımda bir baktım çizgi var. Sonradan mı çıktı yoksa ben mi göremedim bilmiyorum. Sonradan çıkanlar geçersiz diyorlardı burda okumuştum. Ama 5 gün önce yaptığım bembeyaz onda çizgi falan yokEki Görüntüle 2251854 . İnşallah brbiş vardır ya çkk heycanlandım.
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
E elmacikkemikleri26 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8826 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
buse_ipek09 23-24 nisan
HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll30 mart
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
N nimesota25 nisan
@Jaska1622 Mart
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9127 mart
@kelebekays1 nisan
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
sukufenazz 18 nisan
@nejlaa 865 nisan
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Nisamirza26 mart
@SarI NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli8 nisan
@Eneaciz7 nisan
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
bilgilisirine 2 nisan
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 nisan
@SERAPGNL29 mart
@Htcckn8 nisan
@Minik_kebelek3 nisan
Canım benim yaa çok şükür.İçine mi doğdu canımdün adet günümdü aslında 31 günde bir olduğum için dün 31.günümdü adet gelmedi ama bazen dahada gecikebiliyor yinede test yapayım dedim
O da ne anında çift çizgi belirmesinmi
Marka laboquick'ti @Hadicnmsende 'de o markayı yapmıştı yakın zamanda onunda çift çizgi çıkmıştı kan vermiş ama negatif çıkmış maleseftereddüt ettim aynı marka ya bu da öyle olursa.... Kan verdim akşam sonuç 170 çıktı şükürler olsun ama anlamadığım idrar testinde epey belirgin çıktığı için değerimin daha yüksek olmasını bekliyodum inşaallah sağlıklıdır benim hesabıma göre 14 günlük falan oluyo ilişki günlerimi biliyorum zaten Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Canım benim yaa çok şükür.Nasıl sevindiğimi anlatamam. Gerçekten içime doğmuş.Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişin. Darısı benim gibi bekleyen herkesin başına. Benim günüme daha çok ama bende heyecanlandım. Günler geçsin bir an önce. Daha 20 gün var bata tekrar Hayırlı olsun kuzum