Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 8 bucuk haftada oldum 15 gun falan gecmedi kanama. 30 ocakta olmustum kurtaji adet 10 martta geldi. Siz cabuk atlatmissiniz ne güzel. İnsallah tekrar yasariz o duyguyu saglikli bi sekilde
Amin canım Rabbim sana da tekrardan yasatir sağlıkla uzun ömürler gelir inşaallah ve suan bende daha önceki gebelikte ki belirtilerin aynısı var hatta bugün çok az kahve pembe leke geldi kesildi sarımsı beyaz suan ama az acaba mi diyorum 10 14 Mart arası adet gibi geldi 19 20 gibide yumurtam catladi diye biliyorum

Amin canım Rabbim sana da tekrardan yasatir sağlıkla uzun ömürler gelir inşaallah ve suan bende daha önceki gebelikte ki belirtilerin aynısı var hatta bugün çok az kahve pembe leke geldi kesildi sarımsı beyaz suan ama az acaba mi diyorum 10 14 Mart arası adet gibi geldi 19 20 gibide yumurtam catladi diye biliyorum
[/QUOTE]
hadi bakalım insallah yerlesme belirtileridir. 19 20 mart gibi olduysa eger, pazartesi falan kan verip bakilabilir. 10 gün kadar gecmesi yeterliymis diye okudum.

Beklemek ne kadar zormuş :KK43: evlendikten sonra yaklaşık 9 ay doğum kontrol hapı kullandım, 9 aydır da ilacı bıraktım ama henüz bir şey yok :KK43: ilacın etkisi bu kadar sürer mi, dkh bıraktıktan sonra bu kadar bekleyip de hamile kalan var mı aranızda?

Kızlar. Bat 8 nisanda. 6 gün oldu biteli. Adetime çok var yani. Ama adetim bittiği zamandan beri kasık ağrılarım var. Bir gün sağ bir gün soldu. Şimdi işe alt kasıklarim ağrıyor. Ağrısı üst bacaklarıma vuruyor. Akıntı 2 gün oldu. Bitti. 3 defa denedik. Benim gibi ağrı yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?
Bende de var o tip ağrı. Çözemedim ne ols ki sebebi?

Günaydın kızlaar cumamız mübarek olsun :)
Rabbim hepimize sağlıklı hyırlı evlatlar nasip etsin.
Kızlarr dün test yapmıştımya ben 5 dakka bekledim negatif gördüm çekmeyece koydum testi işime baktım. Sabah çekmeceyi açtığımda bir baktım çizgi var. Sonradan mı çıktı yoksa ben mi göremedim bilmiyorum. Sonradan çıkanlar geçersiz diyorlardı burda okumuştum. Ama 5 gün önce yaptığım bembeyaz onda çizgi falan yok
2251854
. İnşallah brbiş vardır ya çkk heycanlandım.

Kızlarr dün test yapmıştımya ben 5 dakka bekledim negatif gördüm çekmeyece koydum testi işime baktım. Sabah çekmeceyi açtığımda bir baktım çizgi var. Sonradan mı çıktı yoksa ben mi göremedim bilmiyorum. Sonradan çıkanlar geçersiz diyorlardı burda okumuştum. Ama 5 gün önce yaptığım bembeyaz onda çizgi falan yokEki Görüntüle 2251854 . İnşallah brbiş vardır ya çkk heycanlandım.
Ayy canım var gibi aslında kaç gün geçti adetten. Kan testi yaptır istersen ben bile heyecanlandım şimdi. İnşallah vardır mübarek cuma günü güzel bir haber alalım :dua::KK55:

Ayy canım var gibi aslında kaç gün geçti adetten. Kan testi yaptır istersen ben bile heyecanlandım şimdi. İnşallah vardır mübarek cuma günü güzel bir haber alalım :dua::KK55:
Daha geçmedi canım yarın regl olmam gerekiyor. Şimdi işe gidiyorum yarını bekliyim diyorum test yaptırmak için. Yarın sabahtan bir daha idrar testi yapıp öyle giderim

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm canım sen naptın Bat 26 Mart yazıyor bebiş yolda mı yoksa ? :emir_bebek::KK33:

İçine mi doğdu canım🤭 dün adet günümdü aslında 31 günde bir olduğum için dün 31.günümdü adet gelmedi ama bazen dahada gecikebiliyor yinede test yapayım dedim
O da ne anında çift çizgi belirmesinmi😲
Marka laboquick'ti @Hadicnmsende 'de o markayı yapmıştı yakın zamanda onunda çift çizgi çıkmıştı kan vermiş ama negatif çıkmış malesef😕 tereddüt ettim aynı marka ya bu da öyle olursa.... Kan verdim akşam sonuç 170 çıktı şükürler olsun 💓 ama anlamadığım idrar testinde epey belirgin çıktığı için değerimin daha yüksek olmasını bekliyodum inşaallah sağlıklıdır🤲 benim hesabıma göre 14 günlük falan oluyo ilişki günlerimi biliyorum zaten Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin🥰

Kızlarr dün test yapmıştımya ben 5 dakka bekledim negatif gördüm çekmeyece koydum testi işime baktım. Sabah çekmeceyi açtığımda bir baktım çizgi var. Sonradan mı çıktı yoksa ben mi göremedim bilmiyorum. Sonradan çıkanlar geçersiz diyorlardı burda okumuştum. Ama 5 gün önce yaptığım bembeyaz onda çizgi falan yokEki Görüntüle 2251854 . İnşallah brbiş vardır ya çkk heycanlandım.

Belirgin canım hamilesin inşaallah😍 birkaç güne koyulaşır Allah hayırlı etsin

Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi😉
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.🌹🌹🌼🌷🌷

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 26 Mart
@sumeyyekrc 👉 27 Mart

@Yarenimi 👉 23 nisan
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉 28 mart
@Kubradnz0👉
E elmacikkemikleri 👉 26 mart

@beren_naz 👉 1 nisan
@ogretmen61 👉 20 nisan
@Nurov 👉 28 mart
@NorthCarolina
👉20 nisan
@suzi88
👉 26 mart
@szfb 👉 25 mart
@eecemyldz 👉 24 mart

@papatyakokankadin 👉 23 mart
@Aselkocak 👉 8 nisan
@Semaes 👉 5 nisan
@nicknamedn 👉 25 mart
@Morvampir1👉 24 mart
Lostinparadise Lostinparadise 👉 30 mart
@Umutumut82 👉 6 nisan
@minik kalp0753 👉 29 mart
@asihan 👉 6 nisan
@chatlak_anne 👉 27 mart
@Bhr_38 👉 3 nisan
@senmeleksin 👉 3 nisan
buse_ipek09 buse_ipek09 👉 23-24 nisan
HeyeCANm HeyeCANm 👉 10 nisan
@3 cicek annesi 👉 21 mart
@atrium123 👉Sat:17 mart 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@karanmasal 👉 7 nisan
@Aykiz0 👉 Sat:12 şubat 👉:anneadayı::emir_bebek:
@Hulya Ceylan 👉 1 nisan
@eslem0706 👉 19 nisan
@Nurem 👉 16 nisan
@nerdesinmelegim 👉 18 nisan
@Sessizzollll 👉 30 mart
@hayat2828 👉 9 nisan
@gkymc 👉 2 nisan
@LiMm 👉 1 nisan
N nimesota 👉 25 nisan
@Jaska16 👉 22 Mart 👉:anneadayı::emir_bebek:
@srplmtmtk 👉 14 nisan
@Hayal_B91 👉 27 mart
@kelebekays 👉 1 nisan
@Aselceren 👉 31 mart
@GltnByrktr 👉 6 nisan
sukufenazz sukufenazz 👉 18 nisan
@nejlaa 86 👉 5 nisan
@cheryblossommm 👉 6 nisan
@Hasretim42 👉 11 nisan
@Nisamirza 👉 26 mart 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@SarI NisaN 👉 29 nisan
@Teacher8934 👉 24 nisan
@Morzirhli 👉 8 nisan
@Eneaciz 👉 7 nisan
@irregularidea 👉 18 nisan
@Esammar 👉 16 nisan
bilgilisirine bilgilisirine 👉 2 nisan
@fatuu 👉 26 nisan
@yslkbr 👉 14 nisan
@Dersaadet18 👉 20 nisan
@ciceklibocekli111 👉 2 nisan
@SERAPGNL 👉 29 mart
@Htcckn 👉 8 nisan
@Minik_kebelek 👉 3 nisan

İçine mi doğdu canım🤭 dün adet günümdü aslında 31 günde bir olduğum için dün 31.günümdü adet gelmedi ama bazen dahada gecikebiliyor yinede test yapayım dedim
O da ne anında çift çizgi belirmesinmi😲
Marka laboquick'ti @Hadicnmsende 'de o markayı yapmıştı yakın zamanda onunda çift çizgi çıkmıştı kan vermiş ama negatif çıkmış malesef😕 tereddüt ettim aynı marka ya bu da öyle olursa.... Kan verdim akşam sonuç 170 çıktı şükürler olsun 💓 ama anlamadığım idrar testinde epey belirgin çıktığı için değerimin daha yüksek olmasını bekliyodum inşaallah sağlıklıdır🤲 benim hesabıma göre 14 günlük falan oluyo ilişki günlerimi biliyorum zaten Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin🥰
Canım benim yaa çok şükür. :dua::KK37:Nasıl sevindiğimi anlatamam. Gerçekten içime doğmuş.Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişin. :emir_bebek::anne: Darısı benim gibi bekleyen herkesin başına. Benim günüme daha çok ama bende heyecanlandım. Günler geçsin bir an önce. :anneadayı: Daha 20 gün var bata :KK51: tekrar Hayırlı olsun kuzum :KK36:

Canım benim yaa çok şükür. :dua::KK37:Nasıl sevindiğimi anlatamam. Gerçekten içime doğmuş.Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişin. :emir_bebek::anne: Darısı benim gibi bekleyen herkesin başına. Benim günüme daha çok ama bende heyecanlandım. Günler geçsin bir an önce. :anneadayı: Daha 20 gün var bata :KK51: tekrar Hayırlı olsun kuzum :KK36:

Amin Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim🥰😘 Rabbim tez zamanda sana ve bütün burdaki kardeşlerimede nasip etsin dualarım sizin için 🤲 seninde 1 evladın vardı dimi kaç yaşında? Allah onu sana bağışlasın tez zamanda bir kardeş nasip etsin😍🌹🌹

X