Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kızımda aynı adet belirtilerim oldu bunda da öyle inşallah vardır :) evet sanırım sabah yapıcam :halay:

Seninde mi kızın var hay maşallah🤩
Bende istiyorum kız inşallah yaa sağlıklı hayırlısı olsun tabide.... oğlumun kızkardeşi olsa ne güzel olur🥰

Uiyyyy naptın sen 😄 bak hele küçük hanıma😘 bu arada kızım dedinmi bana bişeyler oluyo içimde kelebekler uçuyo ay inşallah be🥰. Evet zaman zor geçiyo kız biz hamile kalsak 9 ay nasıl sabredicez🤩
Ayyy doğruya kız istiyordun dimi, en iyisi küçük sıpam deyim😂😂😂 diyorum da gerçekte😂😂 9 ayyy hmmm🤔🤔🤔🤔 beyin error😂😂 😘

Bu ay hiç bir takip yapmadım boş geçtik bu ay çünkü eşimde sperm sorunu varmış bu ay öğrendiğimde yumurtlama takibi ve ilişkiyi tutturmayı bıraktım 😔 BAT 5 NİSAN 😔😔

Erkan ogrenenleri görünce yok diye düşündüm bende sen ilk testini ne zaman yapmıştın canım
Birkaç gün öncesiydi tatlım, hatta yok dedim ben o ay için, hiççç belirti felanda yoktu çünkü. Pazara felan gitmiş ağır ağır şeyler taşımıştım. Evde iş, ertesi günde saatlerce uğraşıyla ezme yapmıştım. Beklemiyordum yanii. Hem 4 gün biraz imkansız yani, o çıkanlar erken yumurtlamıştır belki. 2 gün varken bile gözlerin göremeyeceği bir çizgi olur ki, 4 gün çok fazla. Adetinin geçmesini bekle canım 😉💜

Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 26 Mart
@sumeyyekrc 👉 27 Mart

@Yarenimi 👉25 Mart
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉
@Vuslat_gelsin👉
Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉28 mart
@esmanur7👉
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

@beren_naz 👉 1 nisan
@ogretmen61 👉 25 mart
@Nurov 👉 28 mart
@NorthCarolina
👉20 nisan
@suzi88
👉23 mart
szfb szfb 👉 25 mart
@eecemyldz 👉24 mart
@papatyakokankadin 👉 23 mart
@Aselkocak 👉8 nisan
@Semaes 👉 5 nisan
25 mart

Ayyy inşallah bende kızıma erkek kardeş istiyorum 😍:emir_bebek:tabi sağlıklı ve hayırlısıyla 😊

İnsan olmayanı istiyor 😊 gerçi benim başından beri kız çocuklarına karşı daha çok isteğim vardı ama şükürler olsun kız güzeli oğlan nasip etti Rabbim inşallah sanada hayırlı bir oğlan nasip eder🤲 ikisininde yeri ayrı oluyo tabi

Beni ekleyinnn 😊🤗 bat 8 Nisan ama adettim düzensiz oluyor maalesef.
Rabbim hayırlısıyla Nisan ayında yüzlerimizi güldürsün inşallah 🙏🏻😊

Amin bacım hoşgeldin bakalım ilk hamişler kimler olacak😄🌹 benim adetimde çok düzenli değil 😒 kaç günde görüyorsun

Mrb canim. Sende benim gibi erkek bebis istiyosun
Bunun icin bi yontem falan ya da herhangi farkli bisey yaptin mi?
Mrb. Çok şey duydum haliyle.. ilişkiden sonra sağ tarafa yatmak, adetin bittiği günü tek gün sayıp tek günler de ilişki, kadının erkekden önce tatmin olması ve dua edip niyet etmek.. belki çoğu okuyana garip gelir ama bizimki niyet edip dua edip tevekkül etmek inşallah en sağlıklı ve hayırlı şekilde olur 😁 asıl siz söyleyin 3 çocuğunuz var maşallah 🧿 çocuk olması için neler yaptınız? 😁

X