Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım benim inşallah hepimiz için hayırlısı olur😚 yumurtlamanı nerden anladın test mi yapıyosun bende bi kestirebilsem o günü🤔 hani o uzayan akıntıdan ne kadar süre sonra oluyo bilmiyorum ama bu ay benimde 16-17'de yumurtlamam oldu sanki çünkü 15'inde yoğun akıntı gelmişti bide döngüm 31 diye ama değişiyo bazen 33
Hoş buldum canımmm😘 testte yapıyorum ama önce kasık ağrımı takip ediyorum böyle kasıklarım şişiyo yürürken bile acıyo ama öyle sünen bi akıntım olmuyo neden acep bilmiyorum. O ağrıdan sonra test yapıyorum çift çizgi oluyo artık bilmiyorum ama en mantıklısı adet bitiminden başlayıp bata kadar gün aşırı ilişkiye girmek canım yumurtlama ginlerine bırakmamak lazım.

Cümlemizden canım🤲 senin yaşında olmayı çok isterdim yıllar su gibi akıyor Allah bana 30'umda anneliği nasip etti çok şükür yinede şimdi 32'yim 2.yi istiyorum hayırlısı inşallah
Erken yaşta evlenmenin en büyük avantajı o 😊
Evet avantaj vardir mutlaka insallah kullanabilirz de bi an önce hamile kalabilirim🤗

Acayip kasıklarım ağrıyor yumurtlama dönemindeyim ondan mı? Bugün bir müşterim bebek mi var diyor o kadar kilo aldım evlendikten sonra millet hamile sanıyor.Kadın elini karnıma götürdü 2 aylık diyor 🤣🤣

Acayip kasıklarım ağrıyor yumurtlama dönemindeyim ondan mı? Bugün bir müşterim bebek mi var diyor o kadar kilo aldım evlendikten sonra millet hamile sanıyor.Kadın elini karnıma götürdü 2 aylık diyor 🤣🤣

Ay hadi İnşallah😀 evet yumurtlamadandır canım iyi değerlendir🤭 ne kadarlık evlisin?
eşine ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi+bitter yedir sperm hareketlerini hızlandırıyomuş🤭

X