Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 1 oğlum var eşimle 2.yi istiyoruz 2 yıla yakın dk hapı kullandım şubatta bıraktım regl olmadım daha 10 gündür kasık agrısı, batması, bel ağrısı var biraz sabah çok açık renk kahve geldi daha da yok düşük ihtimal ama inş. bişeyler vardır. Doğum kontrol ilacından sonra bu kadar kasık ağrısı ve gecikme normalmi acaba yaaaa

Canım benxe hamilesin sen zaten adetinde gecikmiş test niye yapmıyorsun acabaa :))

Canım benxe hamilesin sen zaten adetinde gecikmiş test niye yapmıyorsun acabaa :))
sence test yapmamış olabilirmiyim arkadaşım yaptım ama bişey çıkmadı. aslında şöyle kızlar ne olur söyleyin cevap verin bana hassas testlerden almıştım 1 gün önce 2 saat sonra çok silik çizgi çıkmıştı. sonra ertesi günü yani bu sabah kahve leke gelince ümitsizce normal testlerden yaptım bişey çıkmadı. kafama takıldı haliyle hassas testte çıkıp diğerinde çımamaması normal ama karmaşığım yani. bu arada 10 gün önce kandada baktırmıştım negatifdi şimdi kanda baktirmadım artık bekleyeceğim diye söz verdim kendime :/

Test yapmadın sandım :)) Geç döllenme olabilir mi ondan çıkmıyordur belki teste? Yarında gelmezse bence kan ver canım

Test yapmadın sandım :)) Geç döllenme olabilir mi ondan çıkmıyordur belki teste? Yarında gelmezse bence kan ver canım
Teşekkür ederim cevpladığın için .... Hııı hıı işte bir ümit geç döllenme mi dedim bende. bakalım bi kaç gün bekleyeyim. D.k kullanıp bırakan olmadımı acaba benim gibi kızlar?

Bende geldimm. Müsait olduğum bir zamanda uzun uzun tüm mesajları okuyacağım :) mart olmadı artıkın bu grupta beklicem :) bat 14 Nisan bakalımm inşallah hepimizin olurrrr

Kızlar nasılsınız ıkınaydır denedık bu ucuncu ayımız hamile kalamadım yarın drma gıdecegım ılk benegımı kaybettım bırsıru sey yasadım buay kontrollu olacagım ben lh testlerıne göre gec yumurtluyorum dr takıbınde olup yumurtlamamı gormek ıstıyorum sızşer neler yapıyosunuz

Ya cesaret edemiyordum. Negatif çıkar diye. Siz öyle yazınca bir cesaret yaptım. Ve çift çizgi çıktı. Elim ayağım titriyor. Çok heyecanlandım.
size bişey sorucam sizde d.k kullanmıssınız o bakımdan. acaba d.k ilacını ilk bıraktıgınız ay nasıldınız. adette gecikme kasıklarda çok ağrı oldumu acaba?

Erken kan tahlili yapmışsınız, bata 1 hafta var geç döllenmeyse çıkmayabilir. Ne yonlar okudum ben battan 2 gün sonra kan değerleri yükselen, sabırla tevekkülle bekleyicez...

Doğum kontrol ilacını yeni bırakmışsınız bence gecikme normal bende 17 aydır bebek bekliyorum hiçbir sorun yok çok şükür ama olmuyor sebepsiz streste adeti geciktirir olsa testte çıkardı benim düşüncem bu şekilde

Ya bu şubat ayı erken cekiyor ya bat günleri değişebiliyor dimi benim bugün ama henüz olmadım geçen ay 27 sinde olmustum kesin öne aldı kesin

Aynen öyle canım benimde bat dündü olmadım bekliyorum bu ay herkeste bi gecikme var Şubat'tan dolayı

Aynen öyle canım benimde bat dündü olmadım bekliyorum bu ay herkeste bi gecikme var Şubat'tan dolayı
Ofoff peki birşey sorsam benim pazartesi sabah vücut ısımı ölçtüm 36.4 tü dün 36.7 bugün yine 36.4 oldu adet günüm de bugün olmadım bi leke fln belirti de yok anlamadım gitti normal de yumurtlama günleri de 36.3 oluyor

Gün içinde ölçmüyosun dimi? Bence 36.3-4 senin kendi normal ısın benim bildiğim yumurtlamadan hemen önce ısı hafif artıyor yumurtlama oluncada düşüyormuş ama senin yumurtlama zaten geçmedimi adet zamanın geldi bende bu ay bişey anlamadım kendime ölçüyorum benimde bugün 36.5'ti sabah
1 haftadır 36.6-36.5 bu şekilde oluyor sabahları sadece ama bakalım adetler gelecekmi

Haklisiniz bencede. Hemen olmasini bende beklemiyorum ama genede bilgi paylasimi iste, tsekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…