Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken kan tahlili yapmışsınız, bata 1 hafta var geç döllenmeyse çıkmayabilir. Ne yonlar okudum ben battan 2 gün sonra kan değerleri yükselen, sabırla tevekkülle bekleyicez...
Belki de inşallah dediğiniz gibidir aslında ben fitil kullanacaktım enfeksiyon için gitmişken kana da baktırayım dedim

Yok yumurtlama zamanı geçti benim o zaman lar ölçtüğümde hiç 36.4 görmedim zaten bazıları 36.2 de de yumurtluyor hep 37 olacak değil benim bugün adet ama olacam gibi bu ay subattan cıkmaamıs olasıydık günüm hiç sasmazdı da o yanıltıyor benim tek ümidim progesteron 15.48 olması siz ne zamandan beri uğraşıyorsunuz bebek için benim 2 yıl oldu

Yahu kızlar benim cumartesi regl zamanımdı, şimdi başlıyor, normalde 31 gün döngü sürem, şimdi 28. Günde oldu yani.buna göre ben yumurtlama günümü yanlış mı ayarlamış olurum? Ovulasyon testi kullanmamıştım.

Bu arada geçen aylarda tiroidim 4.0 çıkmıştu, doktor bir ay bi ialç kullandırmıştı, şimdi 2.0.tiroit değerlerim düzeldi diye mi döngüm 28 güne dönüyor geri sizce?

Ben 27 yaşında evlendim ilk 14 ay çocuk istememiştim (keşke düşünseymişim boşa zaman kaybı oldu benim için)
Gerçi nasip o ayrı mevzu.... Daha sonra doktorlar yüzünden 1 yıl da öyle bekledik sonra kendimle ilgili şok olduğum bi gerçeği öğrendim meğerse doğuştan bir sıkıntım varmış ama rahimle alakalı değildi çok şükür hastalık değilde apayrı bişey ender rastlanan durummuş bir operasyon geçirdim sonrasında hamile kaldım şükürler olsun. Yani evlendikten 28 ay sonra hamile kaldım 31 yaşıma az bir zaman kala nasip oldu çok şükür yinede herkesin bir nasibi var canım Allah zamanı gelince veriyor senin yaşadığın psikolojiyi iyi bilirim... Bende 2.yi istiyorum şimdi yaşım 32 daha fazla ilerlemeden inşaAllah nasip olur
Üzülme Allah büyük yaşın gençtir zaten muhtemelen benden küçüksündür
Dua ve sabır bu işin başka yolu yok
Olacağına inan Rabbimizin lütfu sonsuz

Rabbimm evladına sağlıklı yıllar nasip etsinnn inşşşş güzel allah ım kardeş nasip ederrrr evladınzaaaa ben 25 yaşında evlendim 28 yaşıma giricmmm biz de bi sorun yok açıkcası ama olmuoyr allah ne zaman nasip ederse ben iki ay olmayınca hemen korktum bisürü iğne tedavileri oldum iki aşılama olmadı şimdi bıraktım kendi haline sadece yumurta takibi yapıyorum doktora gidip bi sorun da yok ama bilmiyorum bu arada merak ettim oldunuz mu regl

Merhaba ilk bebeğiniz kaç aylık?

Amin canım Allah razı olsun
Rabbim bütün isteyenlere versin
Hiçbir probleminiz yoksa stresten olmuyodur elbet zamanı gelince olacak 2 ay nedirki daha çok yeni başlamışsın şimdiden bu kadar strese sokma kendini doktorlar bile 1 yıla kadar olmamasını normal kabul ediyor akışına bırak rahat ol biraz olacak inşaallah
Yaşında genç ... Bazen bizim planlarımız tutmuyor işte Allah'ın dediği oluyor tabi bunu biraz hesaba katmadan kendi planlarımızı devreye sokuyoruz.... Regl olmadım henüz ama benim için şuan gecikme sayılmaz çünkü 30-35 arasında adet olurum geçen ay mesela 31'de oldum bugün 30.günüm bakalım hayırlısı olur inşaAllah gelirse Rabbimden verirse lütfundan vermezse hikmetinden...sabrederiz

Ben 2 yıldır istiyorum yanlış yazdım sanırım 7 ay korundum sonra bıraktım 2 ay olmadı hemen doktorlara kostum hissetmiş gibi 2 senedir olmuyor

13. Gün çatladıysa 27. Gün olman gerekiyor. Bugün kaçıncı gün?
Bugün 28.gün adet günüm ama olmadımmmm dahaaaa üç gündür sabah vücut ısısı ölçüyorum 36.4 çıktı 36.7 çıktı bugün yine 36.4 çıktı bi agrım da yok olacağımı 10 gün önceden anlarım aslında psikolojik mi ne ay yicemmmm kafayı bi test alıp yapmaya cesaretimmm yokkkkk keşke güçlü olsammm amaaaaa yok olamıyorummmm

Merhaba canım 18 aylık oğlum 1,5 yaşında
Baldan tatlı ablası.... Rabbim hepinizede tez zamanda hayırlısını nasip etsin
Maşallah ya Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah. Benimde 11 aylık kızım var bende yaşım geçsin istemiyorum bu yüzden beraber de büyürler diye düşünerek 2. bebeği istiyorum. Hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah çok bekletmeden.

Nasıl yani hiç test yapmadın mı ? :) nasıl dayandın ?

Nasıl yani hiç test yapmadın mı ? :) nasıl dayandın ?
Ah gel de bana sorrrr cesaretim yok yapmayaaaa ya evde koca karı gebelik testlerini yapıyorum ama bi test alıp yapmaya cesaret edemiyorum çamaşır sutu testi limon testi şeker tuz kabartma tozu hepsini yaptım hepsine göre hamileyim ama hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…