Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün doktora gittim klomen sende çok etkili olmadı ya bi iğne verecem sürekli vurulacaksın ya da rahim filmi çekileceksin dedi klomeni daha 1 kere kullanmıştım. Sizce ne yapayım kızlar

Arkadaşlar merhaba benim yumurtlama ayın 19 uydu 18 inde birlikte olduk. 19 unda da ben birden vücut ısımın artmasından göğüslerimin şişmesinden ovulasyonu anladım. Ama dün kan tahlili yaptım negatif. Bat 2 Nisanda yaklaşık 1 hafta var çok düşük belki ama yine de hamilelik ihtimali olabilir mi

Merhaba kizlar ben gecen ay kirmizilari görmüştüm bu ay mujdeyle geri döndüm sanırım. 19 u yumurtlamamdi 5 gun klomenden sonra 19unda igne vurundum 20si birliktelik dün aksam yani 26sinda beta hcg 5.7 pozitif yaziyor. Adet batim 2 nisan sali ne dersiniz bu kez tutmusmudur ciddi derecede mide bulantim ve cok seffaf akintim var su gibi

Canim 20sinde igne olduysan en erken 21.gun catlar ve döllenir 26 sı ignenin 7.günu döllendiyse döllenmedin 6.günu oluyor dollenmeden sonra en az 10gün sonra kana ve idrara karisiyor.ignenin etkisi 11.güne kadar devam ediyor.suanki pozitiflik muhtemelen ignenin etkisi. Tabi bu hamile olmadigin anlamina gelmiyor. Mesela benim onceki ayda 11.güne kadar pozitif oldu 12.günde negatif oldu 13.günde tekrar beta hcg artmaya basladi pozitif oldu.

Arkadaşlar merhaba benim yumurtlama ayın 19 uydu 18 inde birlikte olduk. 19 unda da ben birden vücut ısımın artmasından göğüslerimin şişmesinden ovulasyonu anladım. Ama dün kan tahlili yaptım negatif. Bat 2 Nisanda yaklaşık 1 hafta var çok düşük belki ama yine de hamilelik ihtimali olabilir mi
Canim benimde 19uydu yumurtlamam ben o gunu ve bir sonraki gunu degerlendirdim bat 2 nisan dunku tahlililm pozitif 5.7 cikti

Canim 20sinde igne olduysan en erken 21.gun catlar ve döllenir 26 sı ignenin 7.günu döllendiyse döllenmedin 6.günu oluyor dollenmeden sonra en az 10gün sonra kana ve idrara karisiyor.ignenin etkisi 11.güne kadar devam ediyor.suanki pozitiflik muhtemelen ignenin etkisi. Tabi bu hamile olmadigin anlamina gelmiyor. Mesela benim onceki ayda 11.güne kadar pozitif oldu 12.günde negatif oldu 13.günde tekrar beta hcg artmaya basladi pozitif oldu.
Igneyi 19unda oldum 20de catladi dun 26siydi yani dollenme olmus oluyo

Canim cok erken negatif cikmasi cok normal. Bence enazindan 4gün daha bekleyip test yap.

Igneyi 19unda oldum 20de catladi dun 26siydi yani dollenme olmus oluyo

Evet dollenme olmustur canim.ama 20siyle 26si arasinda 6gün var. Catlama ignesinin icinde beta hcg var bazilarinda 7 8günde bazilarinda 10 11.günlere kadar etkisi devam ediyor. Asilama yapildiginda ayni gün dollenme oluyor ama en azindan 10
günde kanda cikiyor.su durumda eger sen igne olmadan dollenme olsaydi 2gun sonra tekrar kanda beta hcg baktir 2katina ciktiysa gebesin derdim.ama belki ogün 2 katina cikmicakta 0.100 a düsüp ignenin etkisi sıfırlanicak sende hamile degilim diye hayal kirikligina ugrayacaksin ama belkide hamilesin. Oyüzden kafani fazla bulandirma en azindan igneden sonraki 12.güne kadar bekle. 13.14.gunlerde kanda negatifi görüp 2 gün sonra hamile oldugunu ogrenen var.

Pazartesiye randevu aldim canim dr a o gun tekrar baktiricam . Buna kafa yordugum kadar bekarken derslere kafa yorsaydim fizik profesoru olurdum yada kadın dogumcu yeri geliyo arastirmaktan onlardan cok sey biliyoruz :-):-)

kızlar burayamı yazmam gerekiyor ya bilmiyorum kusura bakmayın acemiyim yani :))) benide eklermisiniz pleaseee yaaa ne olur. BAT 26

Hasretim42[/USER] 👉 11 nisan
@Nisamirza 👉 26 mart
@SarI NisaN 👉 29 nisan
@Teacher8934 👉 24 nisan
@Morzirhli 👉 8 nisan
@Eneaciz 👉 7 nisan
@irregularidea 👉 18 nisan
@Esammar 👉 16 nisan
kızlar burayamı yazmam gerekiyor ya bilmiyorum kusura bakmayın acemiyim yani :))) benide eklermisiniz pleaseee yaaa ne olur. BAT 26 ..... Sevinçli haberler bekleyen herkese bol dua ile :)
[/QUOTE]

Ben ekliyorum canım tamam sakin ol hallederim şimdi😄 amin amin

Bacım adetin hapın etkisinden dolayı gecikebilir gecikme bazen nedensizce bile olabiliyo korunmasız ilişkiye ne zaman başladınız? Yumurtan büyüdüğüne göre çatlaması yakın... hadi hayırlısı olur inşallah kalırsın😊
malesef olmadı , adetinin 3.günü klomen kullanmaya başla 11. günü gel dedi. yumurtam büyümesine rağmen çatlama olmamış . ancak şuan adette olmuyorum ne yapıcam bilmiyorum

malesef olmadı , adetinin 3.günü klomen kullanmaya başla 11. günü gel dedi. yumurtam büyümesine rağmen çatlama olmamış . ancak şuan adette olmuyorum ne yapıcam bilmiyorum

Hayırlısı inşaAllah önümüzdeki aya🤲
Söktürücü vermedi mi?

İçkisi, sigarası yok. Kilosu yok. 😔
Hiç anlamadık neden böyle oldu.
Üzgünüm.
Allah kimseye dermansız dert vermesin. Çok şükür ki değerleri sıfır değil.
Ama doğal yolla olsun istiyormuşum meğer.
Para için mi hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar onu da anlamadım.
Birkaç doktor daha gezeceğim.

Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Başka doktora gideceğim dediğin için önermek istedim. Ben gitmedim, lakin kendisi hakkında çok okudum.

Son düzenleyen: Moderatör:
X