Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimse cevap vermeyecekmi

Bencede baska drlara da gidin para icinde yapiyorlar birkac tanidigin basina gelmisti

Bence para için yapıyolardır onlar varmı yokmu diye sormazlar.....bencede başka doktorlarada gidin Allah büyüktür canım veren Allah onlar ne derlerse desinler Allah Ol dedikten sonra hemen olur umutlu olun daima doktorların nice imkansız dediği insanlar çifter çifter doğuruyor.... benim annemede doktorlar senin çocuğun olmaz demişler ama Allah 3 tane evlat verdi peşpeşe hemde....
41 gün Meryem suresi okumadıysan onu oku kesinkes inanarak oku ardından bi fakire sadaka verin Allah bunları duaların kabulüne vesile eder inşaAllah

Amin
Okuyacağım inşallah.

Kızlar kızlar günaydın ben kaç ay sonra ilk defa erken adet gördüm gece çok hafif kahve rengi pembe akıntılarım geldi şuan bir şey yok inşallah yerleşme kanamasidir

İnşallah öyledir yerleşme kısa süreli oluyor ve az miktarda geliyor hadi hayırlısı gelişmeleri yazarsın

aa pardon kızlar dikkatli okumamışım benim bat 25 mart ama kasık ağrısı batması, arada bel ağrısı ve içeriden göğüs ağrısı var bu sabah ta cok acık kahve rengi hafif bi akıntı geldi, test yaptım negati tabikide bile bile bakalım bekliyoruz :)

Konun hayırlı olsun kuzum inşallah bolca hamilemiz olur tabi biz de içinde oluruz Aminnnnnn❤
kızlar burayamı yazmam gerekiyor ya bilmiyorum kusura bakmayın acemiyim yani :))) benide eklermisiniz pleaseee yaaa ne olur. BAT 26

Hasretim42[/USER] 11 nisan
@Nisamirza 26 mart
S SarI NisaN 29 nisan
T Teacher8934 24 nisan
Morzirhli 8 nisan
Eneaciz 7 nisan
@irregularidea 18 nisan
@Esammar 16 nisan
[/QUOTE]
kızlar burayamı yazmam gerekiyor ya bilmiyorum kusura bakmayın acemiyim yani :))) benide eklermisiniz pleaseee yaaa ne olur. BAT 26 ..... Sevinçli haberler bekleyen herkese bol dua ile :)

Maşallah pozitif, erken dönemde bile pozitif çıkmış. 2 Nisana kadar katlarda katlar inşallah. Yarın yada Cuma gübü beta tekrar verin ikiz katını geçmişse herşey yolundadır inşallah...

Aynen hiç kafanıza takmayın. Başka bir dr fikrini daha alın derim ben...

Tatlım adetlendim bugün - - - 28 nisan bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…