- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Yapmalısın bence. Yerinde olsam yarın sabah ilk işim o olurdu :)Ah gel de bana sorrrr cesaretim yok yapmayaaaa ya evde koca karı gebelik testlerini yapıyorum ama bi test alıp yapmaya cesaret edemiyorum çamaşır sutu testi limon testi şeker tuz kabartma tozu hepsini yaptım hepsine göre hamileyim ama hahaha
Bi kaç gün geçsin Ya aslında günüm şaşmaz şimdiye olsam olurdum daaaa genel de takvim gösterdiği tarihte oluyorum gündüz saatlerinde takvim bugün gösteriyor ama bu subat ayı 28 cekşyor ya ondan öne almıştır diye düşünüyorum aslında sitede yeniyim konu açmak istiyorum subat ve mart tarihi Regl günlerini merak ediyorum herkesinYapmalısın bence. Yerinde olsam yarın sabah ilk işim o olurdu :)
Maşallah yaAllah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah. Benimde 11 aylık kızım var bende yaşım geçsin istemiyorum bu yüzden beraber de büyürler diye düşünerek 2. bebeği istiyorum. Hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah çok bekletmeden.
Amin canım benim. Çokta geç sayılmam aslında 28 yaşındayım. 1 kızım var birde oğlum olsun istiyorum Allah nasip kısmet ederse. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yardım eder.Amin maaşallah seninkini de Allah bağışlasın
Senin yaşın kaç ki? Bende kızım olmasını daima çok istemişimdirhayırlısı inşaallah takdir Allah'ın artık hayırlısı diyorum
Evet beraber büyürler ilk yıllar zor olur tabi ama Allah yardım eder artık
Doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay adetim hem geçikti , hem de çok yoğun oldu. Zaten sonrasında da hemen hamile kaldım. Ama ben doğum kontrol hapını sadece 3 ay kullandım. Uzun süreli kullanımlarda vücudun kendini eski düzenine sokması daha uzun sürebiliyormuş.size bişey sorucam sizde d.k kullanmıssınız o bakımdan. acaba d.k ilacını ilk bıraktıgınız ay nasıldınız. adette gecikme kasıklarda çok ağrı oldumu acaba?
Amin canım benim. Çokta geç sayılmam aslında 28 yaşındayım. 1 kızım var birde oğlum olsun istiyorum Allah nasip kısmet ederse. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yardım eder.
Amin inşallahSenin oğlun benim kızım olur inşallah
Hayırlı ve sağlıklı olsunlarda tabi en önemlisi o. Senin yaşın gençmiş hemen olmasada üzülmen gereken bi durum yok
Bence zaten 30'un altındaki insanlar kendini boşuna harap ediyolar .İstemek ve üzülmek doğal bişey ama üzüntü kendine zarar verecek boyutta olmamalı. 35'ten sonrası için daha riskli ve üzücü olabilir o yaştakiler ne yapsın o zaman
Herzaman bizden daha zor durumda olanları düşünerek şükretmemiz lazım
11 Mart inşallahSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
Whitechocolate-2020 26 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
Lostinparadise 30 mart
Umutumut82 6 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
@buse_ipek0923-24 nisan
HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll30 mart
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
@nimesota25 nisan
@Jaska1622 Mart
@srplmtmtk14 nisan
H Hayal_B9127 mart
@kelebekays1 nisan
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
sukufenazz 18 nisan
@nejlaa 865 nisan
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Nisamirza26 mart
@SarI NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli8 nisan
@Eneaciz7 nisan
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 nisan
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsinHanımlar buarada ben bugün yeniden kontrole gittim. Biri iyi gelişmiş diğeri zayıf iki kese gördü doktor. Muhtemelen ikiz ama kalp atışlarını duyana kadar net bir şey söyleyemem. Bazen ikiz gebelikler de kesenin biri gelişmeyebiliyor. Sen çok iyi beslen dedi, manda sütü, ceviz vs bir beslenme listesi hazırladı. Bir tane de folik asit ve vitamin ilacı verdi. Hiç aklımda yokken ikiz fikrine kapıldım. Ve şimdi gelişmezse diye çok korkuyorum. Ne olur dua edin bizeAllahım isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin.
Kızlar ovulasyon testi deneyiminde merak ettiğim bir konuda hamileliği gösteriyor diyenlerin ağırlıklı olması, bende bata 5 gün kaladan itibaren ovu testi yapmaya başladım silik çizgiyle başlayan testler koyulaşmaya başladı en alttaki 1 saat önce yaptığım test. Bata 2 günüm kaldı. Bakalım yarin ve regl olmazsam diğer gün daha da koyulaşacak mi. Bata 2 gün kala yumurtluyor olamam. Bu neyin koyulaşmasi göreceğiz. Güvenilirliğini de tecrübe etmiş olacağım. Hakkımızda hayirlisiEki Görüntüle 2251251
Kızlar birşey sorcam geçen gün kuzenim bana adetten 2-3 gün önce ilişkiyi kes yoksa adetin gelebilir demişti. Bu doğrumu ya bebeğin tutunamama gibi birşeyi olur mu. Endişelendim şimdi.
Rabbim herkese sağlıkla hayırlısını nasip etsin. 7 ay arayla, erken Doğum kaybımın üzerine ikinci kez hamile kalabildim çok şükür. 7 ay 7 sene gibi geçti... Yarın doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır...
Kızlar ovulasyon testi deneyiminde merak ettiğim bir konuda hamileliği gösteriyor diyenlerin ağırlıklı olması, bende bata 5 gün kaladan itibaren ovu testi yapmaya başladım silik çizgiyle başlayan testler koyulaşmaya başladı en alttaki 1 saat önce yaptığım test. Bata 2 günüm kaldı. Bakalım yarin ve regl olmazsam diğer gün daha da koyulaşacak mi. Bata 2 gün kala yumurtluyor olamam. Bu neyin koyulaşmasi göreceğiz. Güvenilirliğini de tecrübe etmiş olacağım. Hakkımızda hayirlisiEki Görüntüle 2251251
Kac haftalik kürtaj oldunuz, hemen kesilmis kanamanız ne güzelGunaydin Kızlar 1 Martta dusukten dolayı kürtaj oldum ondan sonra damla damla leke geldi ama ayin 10 da adet kanı gibi geldi 10. 14. Mart arası adet gibiydi kesildi sonra ve 19 20 martta akıntımdan tahmin ettiğim kadariyla yumurtladım kürtajdan sonra bu kadar çabuk gelişirmi bilemedim ve 19 da birlikte olduk eşimle önceki hamileligimde tuttugunda yumrtlamadan 4 5gün sonra midem gün içinde bulanmisti baş agrisi yla beraber akıntımda şu gibi geliyo du islakti surekli ve yine aynı şeyleri yaşıyorum annemde de Hamile kaldığında hep mide bulantısı oluyomus haftasina olabilirmiki
5 buçuk 6 haftalik ti 9 gün leke gibi geldi 10 14 Mart arası adet gibi geldi kesildi tamamenKac haftalik kürtaj oldunuz, hemen kesilmis kanamanız ne güzel