Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmalısın bence. Yerinde olsam yarın sabah ilk işim o olurdu :)

Yapmalısın bence. Yerinde olsam yarın sabah ilk işim o olurdu :)
Bi kaç gün geçsin Ya aslında günüm şaşmaz şimdiye olsam olurdum daaaa genel de takvim gösterdiği tarihte oluyorum gündüz saatlerinde takvim bugün gösteriyor ama bu subat ayı 28 cekşyor ya ondan öne almıştır diye düşünüyorum aslında sitede yeniyim konu açmak istiyorum subat ve mart tarihi Regl günlerini merak ediyorum herkesin

Amin maaşallah seninkini de Allah bağışlasın
Senin yaşın kaç ki? Bende kızım olmasını daima çok istemişimdir hayırlısı inşaallah takdir Allah'ın artık hayırlısı diyorum
Evet beraber büyürler ilk yıllar zor olur tabi ama Allah yardım eder artık

Amin canım benim. Çokta geç sayılmam aslında 28 yaşındayım. 1 kızım var birde oğlum olsun istiyorum Allah nasip kısmet ederse. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yardım eder.

size bişey sorucam sizde d.k kullanmıssınız o bakımdan. acaba d.k ilacını ilk bıraktıgınız ay nasıldınız. adette gecikme kasıklarda çok ağrı oldumu acaba?
Doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay adetim hem geçikti , hem de çok yoğun oldu. Zaten sonrasında da hemen hamile kaldım. Ama ben doğum kontrol hapını sadece 3 ay kullandım. Uzun süreli kullanımlarda vücudun kendini eski düzenine sokması daha uzun sürebiliyormuş.

Amin canım benim. Çokta geç sayılmam aslında 28 yaşındayım. 1 kızım var birde oğlum olsun istiyorum Allah nasip kısmet ederse. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yardım eder.

Senin oğlun benim kızım olur inşallah
Hayırlı ve sağlıklı olsunlarda tabi en önemlisi o. Senin yaşın gençmiş hemen olmasada üzülmen gereken bi durum yok
Bence zaten 30'un altındaki insanlar kendini boşuna harap ediyolar .İstemek ve üzülmek doğal bişey ama üzüntü kendine zarar verecek boyutta olmamalı. 35'ten sonrası için daha riskli ve üzücü olabilir o yaştakiler ne yapsın o zaman
Herzaman bizden daha zor durumda olanları düşünerek şükretmemiz lazım

Amin inşallah Haklısın canım yinede insan isteyince kafaya koyunca hemen olsun istiyor. Şükretmek lazım yaşımız daha genç.

Hanımlar buarada ben bugün yeniden kontrole gittim. Biri iyi gelişmiş diğeri zayıf iki kese gördü doktor. Muhtemelen ikiz ama kalp atışlarını duyana kadar net bir şey söyleyemem. Bazen ikiz gebelikler de kesenin biri gelişmeyebiliyor. Sen çok iyi beslen dedi, manda sütü, ceviz vs bir beslenme listesi hazırladı. Bir tane de folik asit ve vitamin ilacı verdi. Hiç aklımda yokken ikiz fikrine kapıldım. Ve şimdi gelişmezse diye çok korkuyorum. Ne olur dua edin bize Allahım isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin.

11 Mart inşallah

Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin

Kızlar ovulasyon testi deneyiminde merak ettiğim bir konuda hamileliği gösteriyor diyenlerin ağırlıklı olması, bende bata 5 gün kaladan itibaren ovu testi yapmaya başladım silik çizgiyle başlayan testler koyulaşmaya başladı en alttaki 1 saat önce yaptığım test. Bata 2 günüm kaldı. Bakalım yarin ve regl olmazsam diğer gün daha da koyulaşacak mi. Bata 2 gün kala yumurtluyor olamam. Bu neyin koyulaşmasi göreceğiz. Güvenilirliğini de tecrübe etmiş olacağım. Hakkımızda hayirlisi

Eklentiler

• EC80CD44-6446-4B88-95D5-69B6805249DB.jpeg
    67,9 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar birşey sorcam geçen gün kuzenim bana adetten 2-3 gün önce ilişkiyi kes yoksa adetin gelebilir demişti. Bu doğrumu ya bebeğin tutunamama gibi birşeyi olur mu. Endişelendim şimdi.

Yoksaaa Hadi hayırlısı inşaallah

Gözün aydın canım hayırlı olsun inşaAllah bebişin sağlıcakla tutunur

Evet canim bariz koyulasma var diger forumlarda arkadaslar bu sekilde gebelik ögrendiler insallah bebisin gelmistir

Kac haftalik kürtaj oldunuz, hemen kesilmis kanamanız ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…