- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Yok gulum kan verdim sonuc 1.203 cicek annesi sen naptın canım adet oldunmu varmı bi gelişme?
Merhaba kizlar ben gecen ay kirmizilari görmüştüm bu ay mujdeyle geri döndüm sanırım. 19 u yumurtlamamdi 5 gun klomenden sonra 19unda igne vurundum 20si birliktelik dün aksam yani 26sinda beta hcg 5.7 pozitif yaziyor. Adet batim 2 nisan sali ne dersiniz bu kez tutmusmudur ciddi derecede mide bulantim ve cok seffaf akintim var su gibi
Canim benimde 19uydu yumurtlamam ben o gunu ve bir sonraki gunu degerlendirdim bat 2 nisan dunku tahlililm pozitif 5.7 ciktiArkadaşlar merhaba benim yumurtlama ayın 19 uydu 18 inde birlikte olduk. 19 unda da ben birden vücut ısımın artmasından göğüslerimin şişmesinden ovulasyonu anladım. Ama dün kan tahlili yaptım negatif. Bat 2 Nisanda yaklaşık 1 hafta var çok düşük belki ama yine de hamilelik ihtimali olabilir mi
Igneyi 19unda oldum 20de catladi dun 26siydi yani dollenme olmus oluyoCanim 20sinde igne olduysan en erken 21.gun catlar ve döllenir 26 sı ignenin 7.günu döllendiyse döllenmedin 6.günu oluyor dollenmeden sonra en az 10gün sonra kana ve idrara karisiyor.ignenin etkisi 11.güne kadar devam ediyor.suanki pozitiflik muhtemelen ignenin etkisi. Tabi bu hamile olmadigin anlamina gelmiyor. Mesela benim onceki ayda 11.güne kadar pozitif oldu 12.günde negatif oldu 13.günde tekrar beta hcg artmaya basladi pozitif oldu.
Arkadaşlar merhaba benim yumurtlama ayın 19 uydu 18 inde birlikte olduk. 19 unda da ben birden vücut ısımın artmasından göğüslerimin şişmesinden ovulasyonu anladım. Ama dün kan tahlili yaptım negatif. Bat 2 Nisanda yaklaşık 1 hafta var çok düşük belki ama yine de hamilelik ihtimali olabilir mi
Igneyi 19unda oldum 20de catladi dun 26siydi yani dollenme olmus oluyo
Yok gulum kan verdim sonuc 1.20
Adet de olmadim
Yani canım bana da gebelik olsa çıkardı gibi geldi seninki hayırlı olsun bu arada:)Canim benimde 19uydu yumurtlamam ben o gunu ve bir sonraki gunu degerlendirdim bat 2 nisan dunku tahlililm pozitif 5.7 cikti
Belli de olmaz canim bende bosuna umitlenmis olabilirim biz pzt yine bi beta yaptiralim benceYani canım bana da gebelik olsa çıkardı gibi geldi seninki hayırlı olsun bu arada:)
Öyle mi diyorsun yani tahlil yaptığım gün yumurtlamadan bir hafta sonra oluyor doktor da olsaydı çıkardı diye düşündü ama ben bi umut sormak istedim inşallah sen haklısındırCanim cok erken negatif cikmasi cok normal. Bence enazindan 4gün daha bekleyip test yap.
Ben 2 3 Nisanı ümitlenmeden bekleyeyim o zaman adet gecikirse evde test yapayım diye düşünüyorumBelli de olmaz canim bende bosuna umitlenmis olabilirim biz pzt yine bi beta yaptiralim bence
kızlar burayamı yazmam gerekiyor ya bilmiyorum kusura bakmayın acemiyim yani :))) benide eklermisiniz pleaseee yaaa ne olur. BAT 26 ..... Sevinçli haberler bekleyen herkese bol dua ile :)kızlar burayamı yazmam gerekiyor ya bilmiyorum kusura bakmayın acemiyim yani :))) benide eklermisiniz pleaseee yaaa ne olur. BAT 26
Hasretim42[/USER]11 nisan
@Nisamirza26 mart
@SarI NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli8 nisan
@Eneaciz7 nisan
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
malesef olmadı , adetinin 3.günü klomen kullanmaya başla 11. günü gel dedi. yumurtam büyümesine rağmen çatlama olmamış . ancak şuan adette olmuyorum ne yapıcam bilmiyorumBacım adetin hapın etkisinden dolayı gecikebilir gecikme bazen nedensizce bile olabiliyo korunmasız ilişkiye ne zaman başladınız? Yumurtan büyüdüğüne göre çatlaması yakın... hadi hayırlısı olur inşallah kalırsın
malesef olmadı , adetinin 3.günü klomen kullanmaya başla 11. günü gel dedi. yumurtam büyümesine rağmen çatlama olmamış . ancak şuan adette olmuyorum ne yapıcam bilmiyorum
hayır vermedi , adet olursun zaten bak çatlamamış yumurtada büyümüş adet olarakta atıcaksın bunu dedi. ama sölediğinin üzerinden 5 gün geçti hiçbir belirti yok adetimeHayırlısı inşaAllah önümüzdeki aya
Söktürücü vermedi mi?
Hayirlisi olsun canim. Olmazsa da 3 tane var cok sukur. Rabbim once hic olmayanlara versin. Sonra da bana gonlumdekini versin ins.İnşaallah nisanda olur kuzum
İçkisi, sigarası yok. Kilosu yok.
Hiç anlamadık neden böyle oldu.
Üzgünüm.
Allah kimseye dermansız dert vermesin. Çok şükür ki değerleri sıfır değil.
Ama doğal yolla olsun istiyormuşum meğer.
Para için mi hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar onu da anlamadım.
Birkaç doktor daha gezeceğim.