- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Selamlar.Benide yazabilirsiniz bat bugundu.cmtden beri lekelenmelerim var hala sokulemedim ama.ustune gormemi yerlesmemi anlayamadim.hic boyle olmamisti adetlerim simdiye kadar.ins bebegim benimledir
Kuzum cuma günü yaptım hatta var mi yok mu derken dalgınlığıma geldi parmağım kesiliyorduYinede bi test yapsanmı kuzumbelli olmaz bu işler hayırlısı inşallah
AminBende istiyorum tedaviye basladik bu hafta hayirlisiyla sagliklica kucagimizi doldursun rabbim insallah ☺
Bilen biri yazar arkadaşlardanKızlar benim ovu testleri halen sılıkleşmedi catlamiycak benim yum bu ay heralde benimde kafam karişti bide siz bakarmisiniz
Teşekürler canımBilen biri yazar arkadaşlardan
Allah yardımcınız olsun
Kuzum cuma günü yaptım hatta var mi yok mu derken dalgınlığıma geldi parmağım kesiliyorduşükür gene Testim bu şekilde çıktı .
Şükür dikiş pansumanAman Allah korusun bişey olmadı dimi
Şimdilik negatif görünüyo ama belli olmaz kaç gün geçti aradan adet gelmediği sürece umut vardır kuzucum
Şükür dikiş pansumanPkoya bağlıyorum ben İnsallah hayırlısı kuzum
4 gün geciktim yaa pooofff hamile de değilim. Regl olsam da bari yolumuza devam etsekDaha hiç regl belirtim de yok, ne oldu bu ay anlamadım.
Allah razı olsun kuzum insallah hayırlı ve sağlıklı bir zamanda gelsinlerAllah korumuş geçmiş olsun bebeğim ya
Dikkat etOlacak inşaallah beraber o günleride görücez Allah'ın izniyle
29 nisana ekleyin beni şekerler, nisanın son güzel haberlerinden olsun bebişim dilerim
Hoşgeldiniz29 nisana ekleyin beni şekerler, nisanın son güzel haberlerinden olsun bebişim dilerim
Evet canım ona göre de regl değişiyor uzarKizlar sukurler olsun benim yumurya catladi ovulasyon testim siliklesti.bugün reglinin 21.günü normalde hep 15 16da catlardi. 5gün ileri attı acaba reglide uzarmi.
benide ekleyin hep birlikte bekleyelim insallah bat 8 nisan catlatma ignemi bugun vuruldum