- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
3 cicek annesi sen naptın canım adet oldunmu varmı bi gelişme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEn hala olmadım bat günü test negatifti beklemedeyim kasık ağrım var akıntım var ne olur bilmiyorumpapatyakokankadin
Y yamyamcayam
E elmacikkemikleri
E eecemyldz
Morvampir1
Kızlar bat'lar geçmiş varmı nüfusta artış?
Veya adet oldunuzmu?
kuzum test yapmadim fakat adet de olmadimpapatyakokankadin
Y yamyamcayam
E elmacikkemikleri
E eecemyldz
Morvampir1
Veya adet oldunuzmu?
kuzum test yapmadim fakat adet de olmadim
yok canim hiç olmadi ama stresten gecikmisse inanirim :/ hep duzenlidir normalde. cikmaz diye cok korkuyorum haftaya mi yapsam gelmezse tabiGecikmen oluyormuydu böyle?
Hadi inşallah vardır hayırlısı ne zaman yapacaksın
Benimde 4-5 kilo fazlam var bende hamile olabilirim diye yeşil çay maydanoz falan tüketmiyorum ama ekmeği keserek sabah hariç akşam 5 ten sonra bisey yemeyerek zayıflayabilirsin benceSize bir de ne sorayım kızlar, şimdi biz kısa zamanda bebeklerimiz olsun istiyoruz ya, acaba bu zaman zarfında diyet yapsak skntı olur mu? Ama tabii diyetisyenle birlikte, dengeli.benim 4-5 kilo fazlam var, onu vermeye çalışsam? Sizin fikriniz ne bu konuda?
ben adet oldum canım yazmayı unuttum buraya yoğunluktanpapatyakokankadin
Y yamyamcayam
E elmacikkemikleri
E eecemyldz
Morvampir1
Veya adet oldunuzmu?
İnşallah geç döllenmedir diyelim o zaman canımBEn hala olmadım bat günü test negatifti beklemedeyim kasık ağrım var akıntım var ne olur bilmiyorum
Maydonoz ve bitki çayları tüketmediğin sürece diyet yapbilirsin kuzu. Birde spor yapacaksan ağır sporlar yapmamaya çalış. Kasıklarına çok yüklenme :)Size bir de ne sorayım kızlar, şimdi biz kısa zamanda bebeklerimiz olsun istiyoruz ya, acaba bu zaman zarfında diyet yapsak skntı olur mu? Ama tabii diyetisyenle birlikte, dengeli.benim 4-5 kilo fazlam var, onu vermeye çalışsam? Sizin fikriniz ne bu konuda?
Tamamdır canım çok sağolMaydonoz ve bitki çayları tüketmediğin sürece diyet yapbilirsin kuzu. Birde spor yapacaksan ağır sporlar yapmamaya çalış. Kasıklarına çok yüklenme :)
5ten sonra bir şey yememek pek mümkün okmuyor çünkü iş çıkışlarım eşimle oturup bir şeyler yemek içmek derken, masadan kalkışımız 8i buluyor hep.Benimde 4-5 kilo fazlam var bende hamile olabilirim diye yeşil çay maydanoz falan tüketmiyorum ama ekmeği keserek sabah hariç akşam 5 ten sonra bisey yemeyerek zayıflayabilirsin bence ☺
İnşallah regl olmamışsındır.daha erken canik battan bir gun sonra bi daha dene insallah gelmezse