Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size bir de ne sorayım kızlar, şimdi biz kısa zamanda bebeklerimiz olsun istiyoruz ya, acaba bu zaman zarfında diyet yapsak skntı olur mu? Ama tabii diyetisyenle birlikte, dengeli.benim 4-5 kilo fazlam var, onu vermeye çalışsam? Sizin fikriniz ne bu konuda?

Size bir de ne sorayım kızlar, şimdi biz kısa zamanda bebeklerimiz olsun istiyoruz ya, acaba bu zaman zarfında diyet yapsak skntı olur mu? Ama tabii diyetisyenle birlikte, dengeli.benim 4-5 kilo fazlam var, onu vermeye çalışsam? Sizin fikriniz ne bu konuda?
Benimde 4-5 kilo fazlam var bende hamile olabilirim diye yeşil çay maydanoz falan tüketmiyorum ama ekmeği keserek sabah hariç akşam 5 ten sonra bisey yemeyerek zayıflayabilirsin bence ☺️

Maydonoz ve bitki çayları tüketmediğin sürece diyet yapbilirsin kuzu. Birde spor yapacaksan ağır sporlar yapmamaya çalış. Kasıklarına çok yüklenme :)

Benimde 4-5 kilo fazlam var bende hamile olabilirim diye yeşil çay maydanoz falan tüketmiyorum ama ekmeği keserek sabah hariç akşam 5 ten sonra bisey yemeyerek zayıflayabilirsin bence ☺
5ten sonra bir şey yememek pek mümkün okmuyor çünkü iş çıkışlarım eşimle oturup bir şeyler yemek içmek derken, masadan kalkışımız 8i buluyor hep.

X