Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tez zamanda bebişin olur dilerim ya, senin de hepimizin de dilerim.benim de mayısta kimyasal olmuştu.senin dün yaptığın test erken gebelik testi miydi? Onunla mı baksam acaba bir de, çok merak ediyorum.
Yok normal 5 tllik testlerdendi canım. Amin inşallah rabbim bizlere de anne olmayı nasip eder.

Yani teste göre negatif benim 4 gün kaldı. Zaten daha erken bu testte çıkması için. Benim hala umudum var. Senin kaç gün kaldı canım?
Merhaba kızlar, benimde 4 günüm var bende sizdenim sabırla bekliyorum diyemicem çünkü sabırsızlanıyorum hatta bu sabah dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı. Erken diye ümit ederek şimdi sabırla beklemeye başladım. Ovülasyoın testi yapıyorum hergün bakayım bata doğru koyulaşacak mı?

Kizlar sukurler olsun benim yumurya catladi ovulasyon testim siliklesti.bugün reglinin 21.günü normalde hep 15 16da catlardi. 5gün ileri attı acaba reglide uzarmi.

Hadi gözün aydın canım 😊 evet yumurtlama ne zaman olursa adet 14 gün sonra gelecek yani hamile kalmazsan adetinin 35.gününde adet olman lazım inşallah gelmezde hamiş kalırsın🤗 çift çizgi koyuyken kaç gün sonra silikleşti?🤔

Hadi gözün aydın canım 😊 evet yumurtlama ne zaman olursa adet 14 gün sonra gelecek yani hamile kalmazsan adetinin 35.gününde adet olman lazım inşallah gelmezde hamiş kalırsın🤗 çift çizgi koyuyken kaç gün sonra silikleşti?🤔

Canim reglinin 19.ve 20.günlerinde pik di. 21.günde siliklesti...

kizlar henuz ben de adet olmadim ama belim feci agriyor bugün günümdü normalde sadece sari akinti geldi :/ inşallah gelmez ama gelecek gibi ağrıyor :KK43:

Merhaba kızlar, benimde 4 günüm var bende sizdenim sabırla bekliyorum diyemicem çünkü sabırsızlanıyorum hatta bu sabah dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı. Erken diye ümit ederek şimdi sabırla beklemeye başladım. Ovülasyoın testi yapıyorum hergün bakayım bata doğru koyulaşacak mı?
Erken gebelik mi yaptın canım? Daha çok erken çıkmaması çok normal bence ben zaten çıkmayacağını bile bile yaptım :KK70:

Kızlar ya adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ya iğneden dolayı bari pozitif çıkar sandım yok, ben elendim sanırım😞

Selamlar.Benide yazabilirsiniz bat bugundu.cmtden beri lekelenmelerim var hala sokulemedim ama.ustune gormemi yerlesmemi anlayamadim.hic boyle olmamisti adetlerim simdiye kadar.ins bebegim benimledir :dua::dua::dua:

X