- 24 Mart 2019
- 16
- 11
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
İnşallah canım allah razı olsunSıkma canını, önümüzdeki aydır bebeğinin ayı dilerim.
Yok normal 5 tllik testlerdendi canım. Amin inşallah rabbim bizlere de anne olmayı nasip eder.Tez zamanda bebişin olur dilerim ya, senin de hepimizin de dilerim.benim de mayısta kimyasal olmuştu.senin dün yaptığın test erken gebelik testi miydi? Onunla mı baksam acaba bir de, çok merak ediyorum.
Merhaba kızlar, benimde 4 günüm var bende sizdenim sabırla bekliyorum diyemicem çünkü sabırsızlanıyorum hatta bu sabah dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı. Erken diye ümit ederek şimdi sabırla beklemeye başladım. Ovülasyoın testi yapıyorum hergün bakayım bata doğru koyulaşacak mı?Yani teste göre negatif benim 4 gün kaldı. Zaten daha erken bu testte çıkması için. Benim hala umudum var. Senin kaç gün kaldı canım?
Regli döngü gününde olur canım, yumurtlamaya göre değişmez. Erken yada geç yumurtlayan insanlar olabiliyor. Hayırlısı olsun inşallah...Kizlar sukurler olsun benim yumurya catladi ovulasyon testim siliklesti.bugün reglinin 21.günü normalde hep 15 16da catlardi. 5gün ileri attı acaba reglide uzarmi.
Regli döngü gününde olur canım, yumurtlamaya göre değişmez. Erken yada geç yumurtlayan insanlar olabiliyor. Hayırlısı olsun inşallah...
Kizlar sukurler olsun benim yumurya catladi ovulasyon testim siliklesti.bugün reglinin 21.günü normalde hep 15 16da catlardi. 5gün ileri attı acaba reglide uzarmi.
Hadi gözün aydın canımevet yumurtlama ne zaman olursa adet 14 gün sonra gelecek yani hamile kalmazsan adetinin 35.gününde adet olman lazım inşallah gelmezde hamiş kalırsın çift çizgi koyuyken kaç gün sonra silikleşti?
İnşallah gelmez, benim ilk hamileliğimde bat günü çok belim ağrımıştı. Ama sağlıklı gebeliğim devam etti. inşallah sizinde öyle olur...kizlar henuz ben de adet olmadim ama belim feci agriyor bugün günümdü normalde sadece sari akinti geldi :/ inşallah gelmez ama gelecek gibi ağrıyor
insallah canim ağzından bal damlıyor. normalde de belim ağrır ama inşallah gebeliktendir bu sefer...İnşallah gelmez, benim ilk hamileliğimde bat günü çok belim ağrımıştı. Ama sağlıklı gebeliğim devam etti. inşallah sizinde öyle olur...
İnşallah benimde bata 3 gün var dayanamayıp bu sabah test yaptım ama negatif çıktı. Hayırlısı Allah'tan aceleci davrandım galiba...insallah canim ağzından bal damlıyor. normalde de belim ağrır ama inşallah gebeliktendir bu sefer...
daha erken canik battan bir gun sonra bi daha dene insallah gelmezseİnşallah benimde bata 3 gün var dayanamayıp bu sabah test yaptım ama negatif çıktı. Hayırlısı Allah'tan aceleci davrandım galiba...
İnşallah gelmez yaaa, isteyen herkese nasib etsin Rabbim...daha erken canik battan bir gun sonra bi daha dene insallah gelmezse
Erken gebelik mi yaptın canım? Daha çok erken çıkmaması çok normal bence ben zaten çıkmayacağını bile bile yaptımMerhaba kızlar, benimde 4 günüm var bende sizdenim sabırla bekliyorum diyemicem çünkü sabırsızlanıyorum hatta bu sabah dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı. Erken diye ümit ederek şimdi sabırla beklemeye başladım. Ovülasyoın testi yapıyorum hergün bakayım bata doğru koyulaşacak mı?
Aynen nedennn yaaaa çıkmayacağını bile bile yapıyoruz. Erken gebelik değildi canım, normal gebelik testi. İnşallah erken davrandığım için çıkmamıştır.Erken gebelik mi yaptın canım? Daha çok erken çıkmaması çok normal bence ben zaten çıkmayacağını bile bile yaptım