- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Kızlar bu test yanlış olabilir mi? Sağ tarafı biraz değişik değil mi?Kızlar 4 gün var ama dayanamayıp bi test yaptım, 5 liralıklardan, ovula diye bir marka, ama bu ayı da kaçırmışız anlaşılan, her şeyi belirti mi diye düşünmektense, bakayım kurtulayım dedimfotoğrafı da bu
Canım bir sıkıntı yok gibi. Benimde dün yaptığımda aynı bu şekildeydiKızlar bu test yanlış olabilir mi? Sağ tarafı biraz değişik değil mi?
Pazar günü oldum canım bugün tekrar doktora gidecem bakalım klomene devam mı dicekSen de bendensin arkadasim. Bugun mu oldun sen de. Artik nisana ins birlikte bekleriz
Yani yanlış değil negatif dimi? O zaman ben şimdiden yokmuş gibi düşüneyim.erken gebelik testi değildi ama yine de olsa çıkardı ya sanki.bir tarafım umudunu kaybetme diyor ama en iyisi umutlanmamak herhalde.senin kaç günün kaldı?Canım bir sıkıntı yok gibi. Benimde dün yaptığımda aynı bu şekildeydi
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤ Benim için gerçekten çok zor dönemlerdi Allahım kimseye yaşatmasın
Yani teste göre negatif benim 4 gün kaldı. Zaten daha erken bu testte çıkması için. Benim hala umudum var. Senin kaç gün kaldı canım?Yani yanlış değil negatif dimi? O zaman ben şimdiden yokmuş gibi düşüneyim.erken gebelik testi değildi ama yine de olsa çıkardı ya sanki.bir tarafım umudunu kaybetme diyor ama en iyisi umutlanmamak herhalde.senin kaç günün kaldı?
Seninle aynı, 4 günüm var.siz ne zamandır düşünüyorsunuz? Doktorlar bir skntı yok diyor.eşimin değerleri şahane bende de skntı yokmuş ama olmadı 4 aydır.strese girmeye başladım.Yani teste göre negatif benim 4 gün kaldı. Zaten daha erken bu testte çıkması için. Benim hala umudum var. Senin kaç gün kaldı canım?
Canım 2.5 yıldır evliyim bu benim 3.denemem olucak. 1 kere yazın denedik onda kimyasal olmuştu. Geçen ay olmadı. Bu ay bakalım inşallah olur. Bende yeni denememize rağmen stres oldum :) yazın doktora gittiğimde hamilelik düşünüyorum demiştim yumurtalıklarında hiç bie sıkıntı gözükmüyor demişti. Çok detay vermedi devlet olduğu içim o ay kimyasal olmuştu zaten. Sonra da bazı sebeplerden dolayı ara verdik. Ama eşim kontrole gitmedi hiç. Ama biz düzenli ilişkiye giremedik yeterince geçen ay ondan olmadığını düşünüyorum.Seninle aynı, 4 günüm var.siz ne zamandır düşünüyorsunuz? Doktorlar bir skntı yok diyor.eşimin değerleri şahane bende de skntı yokmuş ama olmadı 4 aydır.strese girmeye başladım.
Bazen içimiz dolunca tutmamak lazım ağlarken secdeye kapanıp orda dua et canım
Üzülme Allah bizimleRabbim sabırları boşa çıkarmaz sabır kardeşim bugünlerde geçecek nasip edecek inşallah
Benimde bat 23 nisan olarak güncellenebilirİnşallah nisanda olur Allah büyüktür üzülme
Tez zamanda bebişin olur dilerim ya, senin de hepimizin de dilerim.benim de mayısta kimyasal olmuştu.senin dün yaptığın test erken gebelik testi miydi? Onunla mı baksam acaba bir de, çok merak ediyorum.Canım 2.5 yıldır evliyim bu benim 3.denemem olucak. 1 kere yazın denedik onda kimyasal olmuştu. Geçen ay olmadı. Bu ay bakalım inşallah olur. Bende yeni denememize rağmen stres oldum :) yazın doktora gittiğimde hamilelik düşünüyorum demiştim yumurtalıklarında hiç bie sıkıntı gözükmüyor demişti. Çok detay vermedi devlet olduğu içim o ay kimyasal olmuştu zaten. Sonra da bazı sebeplerden dolayı ara verdik. Ama eşim kontrole gitmedi hiç. Ama biz düzenli ilişkiye giremedik yeterince geçen ay ondan olmadığını düşünüyorum.
Sıkma canını, önümüzdeki aydır bebeğinin ayı dilerim.Benim de olmadı galiba kızlar dün normal test yaptım çıkmadı bu sabah erken gebelik testi yine çıkmadı nasip değilmişnisanda belki
İnşaşlah canım benim sağolasınİnşallah canım hayırlı haberinle dön inşallahhayırlı yolculuklar