Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın inşallah güzel haberler alırız bugün birilerinden :))

Bende bugün vajinada iğne batması gibi birşeyler oluyor ama üşütme gibi değil sistit ağrısını çok iyi biliyorum çünkü. İnşallah rahim genişlemesi falandır diyelim :))

4 gün geciktim yaa pooofff hamile de değilim. Regl olsam da bari yolumuza devam etsek Daha hiç regl belirtim de yok, ne oldu bu ay anlamadım.

Kızlar bu test yanlış olabilir mi? Sağ tarafı biraz değişik değil mi?

Gunaydin Kızlar 1 Martta dusukten dolayı kürtaj oldum ondan sonra damla damla leke geldi ama ayin 10 da adet kanı gibi geldi 10. 14. Mart arası adet gibiydi kesildi sonra ve 19 20 martta akıntımdan tahmin ettiğim kadariyla yumurtladım kürtajdan sonra bu kadar çabuk gelişirmi bilemedim ve 19 da birlikte olduk eşimle önceki hamileligimde tuttugunda yumrtlamadan 4 5gün sonra midem gün içinde bulanmisti baş agrisi yla beraber akıntımda şu gibi geliyo du islakti surekli ve yine aynı şeyleri yaşıyorum annemde de Hamile kaldığında hep mide bulantısı oluyomus haftasina olabilirmiki

Canım bir sıkıntı yok gibi. Benimde dün yaptığımda aynı bu şekildeydi
Yani yanlış değil negatif dimi? O zaman ben şimdiden yokmuş gibi düşüneyim.erken gebelik testi değildi ama yine de olsa çıkardı ya sanki.bir tarafım umudunu kaybetme diyor ama en iyisi umutlanmamak herhalde.senin kaç günün kaldı?

Yani teste göre negatif benim 4 gün kaldı. Zaten daha erken bu testte çıkması için. Benim hala umudum var. Senin kaç gün kaldı canım?

Yani teste göre negatif benim 4 gün kaldı. Zaten daha erken bu testte çıkması için. Benim hala umudum var. Senin kaç gün kaldı canım?
Seninle aynı, 4 günüm var.siz ne zamandır düşünüyorsunuz? Doktorlar bir skntı yok diyor.eşimin değerleri şahane bende de skntı yokmuş ama olmadı 4 aydır.strese girmeye başladım.

Seninle aynı, 4 günüm var.siz ne zamandır düşünüyorsunuz? Doktorlar bir skntı yok diyor.eşimin değerleri şahane bende de skntı yokmuş ama olmadı 4 aydır.strese girmeye başladım.
Canım 2.5 yıldır evliyim bu benim 3.denemem olucak. 1 kere yazın denedik onda kimyasal olmuştu. Geçen ay olmadı. Bu ay bakalım inşallah olur. Bende yeni denememize rağmen stres oldum :) yazın doktora gittiğimde hamilelik düşünüyorum demiştim yumurtalıklarında hiç bie sıkıntı gözükmüyor demişti. Çok detay vermedi devlet olduğu içim o ay kimyasal olmuştu zaten. Sonra da bazı sebeplerden dolayı ara verdik. Ama eşim kontrole gitmedi hiç. Ama biz düzenli ilişkiye giremedik yeterince geçen ay ondan olmadığını düşünüyorum.

Tez zamanda bebişin olur dilerim ya, senin de hepimizin de dilerim.benim de mayısta kimyasal olmuştu.senin dün yaptığın test erken gebelik testi miydi? Onunla mı baksam acaba bir de, çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…