Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ovu testleri halen sılıkleşmedi catlamiycak benim yum bu ay heralde benimde kafam karişti bide siz bakarmisiniz
Hamile kalanlarda silikleşmiyor diye duydum. Benimde bata 2 gün var ovülasyon yapıyorum gitgide koyulaşmaya başladı. Bata yaklaştıkça yumurtlamamız imkansız bence. İnşallah hamilesinizdir... Bende bu akşam tekrar ovülasyon yapıcam bugün biraz daha koyulaşma varsa süphelenirim hamilemiyim diye...

Ben şuanda diyet yapıyorum, hamile kalana kadar ne kadar kilo verirsem o kadar iyi. Kendimş çok aç bırakmıyorum ekmek yemiyorum az az sık sık yiyorum.

Kızlarr benimde bata 3 gün kaldı. Garip duygular içindeyim. 2 gündür geceleri sık sık uyanıyorum. Normalde işten kafa yorgun geldiğim için hayatta uyanmam :) göğüs ağrısı falan hiç birşey yok. En erken 10 en geç 7 gün önceden göğüs ağrılarım başlardı benim. Şuan kendimi mıncıkladığım halde ağrımıyor Kafamda deli sorular.

Ama daha adetim çok var 11 nisanda şimdiden koyulaşirmiki acaba

Regli döngü gününde olur canım, yumurtlamaya göre değişmez. Erken yada geç yumurtlayan insanlar olabiliyor. Hayırlısı olsun inşallah...
Tam da yumurt
Benim hiçbir belirtim yok her zamanki gibiyim adetim perşembe veya cuma gelecek. Gebelik testinde 2. Çizgiyi gördüm. Şimdi adetimin geçmesini bekliyorum. Hemen kan vermeyi düşünmüyorum.

Kafam iyice karıştı en iyisi yapmayayım artık testi adet gününe kadar önceki aylarda hep 16. Gün yumurtlama olurdu bu ay 11.gün oldu

Kafam iyice karıştı en iyisi yapmayayım artık testi adet gününe kadar önceki aylarda hep 16. Gün yumurtlama olurdu bu ay 11.gün oldu
Kafan karışmasın aynen benim de öyleydi hatta benim bi ay 21. Gün pozitif oldu ertesi ay 12. Gün. Sonraki 2 ayda da 15. Ve 16. Günlerde oldu. Psikolojimiz ortam değişikliği stres vs etkliyor yumurtlama düzenini.

Herkese merhaba.
Geçen hafta kimyasal gebelik geçirdiğimi farketmiştim ki bugün kendi doktorumla görüştüm.
Kimyasal gebelik geçirdiğim kesinleşti.
Eşimin spermiyogram sonuçlarının çok kötü olduğunu söyledi. Bu durumda hamile kalsam da tüm gebeliklerim düşükle sonuçlanırmış.
Yaptıracağım testler şunlar:
Kimyasal gebelik sonucu rahimimin kontrolü için ayrıntılı rahim filmi (adetin bittiği günden itibaren üç gün içinde)
Eşimle birlikte ayrıntılı gen analizi ve karyotip testi
Hem hastahanede test verdim hem de sağlık ocağında ayrıntılı bir kan testi vereceğim.
Eşim yine sperm testi verecek.Progenym kullanmaya devam edecek.
Ben de kilo vermem için glifor ve folik asit için folidoce kullanacağım. Folbiolü kesinlikle önermediğini söyledi.
Sanırım yolumuz tüp bebeğe doğru gidiyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba kizlar ben gecen ay kirmizilari görmüştüm bu ay mujdeyle geri döndüm sanırım. 19 u yumurtlamamdi 5 gun klomenden sonra 19unda igne vurundum 20si birliktelik dün aksam yani 26sinda beta hcg 5.7 pozitif yaziyor. Adet batim 2 nisan sali ne dersiniz bu kez tutmusmudur ciddi derecede mide bulantim ve cok seffaf akintim var su gibi

Allah hayırla sonuçlandırsın inşallah sabır
Eşin sigara kullanıyormu

Allah hayırla sonuçlandırsın inşallah sabır
Eşin sigara kullanıyormu
İçkisi, sigarası yok. Kilosu yok.
Hiç anlamadık neden böyle oldu.
Üzgünüm.
Allah kimseye dermansız dert vermesin. Çok şükür ki değerleri sıfır değil.
Ama doğal yolla olsun istiyormuşum meğer.
Para için mi hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar onu da anlamadım.
Birkaç doktor daha gezeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…