- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Beni de ekler misiniz bende beklemekteyim 1nisanda hasta olmam lazım inşallah olmam42 kişi olduk2'si hamiş
Bakalım diğer 40'ımız arasından kim hamiş olacakRabbim aratmadan versin cümlemize hayırlısını amin
Hayırlı olsun canım bata kaç gün varken öğrendin yada günün geçmişmiydi?Herkese merhabalar cuma sonra beta hcg : 124 pazar :343 pazartesi : 472 bugün yaptırmamın sebebi devlet özel hastanenin sonucu kabul etmemesi. perşembe keseye bakmak için gidicem kızla dua edin ne olur.
AMin inşallah canım gerçekten çok zor dönemdi benim için. Allahım kimseye yaşatmasınYaa canım allahım göstermesin inşallah çok zor bi durumdur kesin laboquickin erken gebelik testinde sıkıntı yok var canım diğerlerini bilemem
3 gün var iken öğrenmiştim.Hayırlı olsun canım bata kaç gün varken öğrendin yada günün geçmişmiydi?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende geçen yıl bu gün 8 haftalık Dr kontrolünde kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 hafta ölü şekilde bekledim haberim yokken.3 ay korunma sonunda 9 aydır korunmasız devam ediyoruz. Ve gebeliğimi Adet günüme 3 gün kala test ile öğrenmiştim.
Hayır canım yapılmadı, doktor korunmasız bir yıl dolduktan sonra hala olmazsa detaylı testlere başvuracağız diyor. Ben de bu ay çok ümitliydim ama yine olmadı. Önümüzdeki ay 21. Gün tahlilini yaptırayım o halde, çünkü ben yumurta çatlamamasından şüpheleniyorum ki onu da ovulasyon testlerinde pozitifi yakalayamayınca farkettim ve bunu doktora söylediğim halde adetin 2. Günü testinde anlaşılır dedi ben de sonradan öğrendim bu testin 21.gün yapıldığınıEvet progesteron tahlili adetin 21.günü yapılıyor o testle yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlıyolar canım
Eşin peki kontrollerini yaptırdı mı?
Beni de ekleyinnnnGel canm gel burda bol bol yerimiz var
Bat kaç?
27 marttttBeni de ekleyinnnn
27martSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi25 Mart
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
E Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6125 mart
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8826 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
@buse_ipek0925-26 mart
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll30 mart
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
N nimesota25 nisan
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet tarihinizin yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin ve hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
Merhaba kızlarbeni de aranıza alır mısınız bat 14 Nisan ve 4 ay önce düşüğüm oldu neredeyse 3 yıldır uğraşıyorum düşüğüm de klomen kullanmistim pkoluyum bu ayda kullandım klomen ve ovulasyon testi ile de yumurtlamayı takip ediyorum inşallah ❤ Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤
Hoşbulduk canımAmin canım hoşgeldininşaallah sağlıkla kavuştursun maaşallah listemiz iyice kalabalıklaştı
Hoşbulduk canım❤ inşallah gebe listemizin de kalabaliklasmasi nasip olur hayırlısıyla ❤
İnşallah canımAmin takla atan bebişler çoğalsın inşallah
Kızlar bende dayanamayıp test yaptım ama negatif. Biliyordum zaten ama yine de bir şansımı deneyim dedim. Ama yinede moralimi bozmuyorum. Daha 5 gün var umudum da var
Benimde bugün transferim oldu. 5 Nisan sonuç günüm. Ne olur benide dualarimiza katın. Rabbim hepimizi Evlat ile mujdelesin insaAllahhh