Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Listede adım varya 25 26 mart.Ben kırmızı kartı yedim arkadaşım. Artık 23 veya 24 nisanı bekleyeceğim.

Senin bat yok canım gecikmen olduğu için yazdırmadın heralde ne zaman oldun en son peki sürekli böyle mi test yaptın mı yakın zamanda?
Evet ondan kuzum . Ben Ocak ayında Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki kere kanama yaşadım ama bu sefer epey gecikti bi on gün önce sökülecek gibi oldu gerisi gelmedi. Uzun zamandır normaldi ama pko var ben de kuzum .

Yinede bi test yapsanmı kuzum belli olmaz bu işler hayırlısı inşallah

Bata son 2 gün ve ben memlekete gidiyorum 10 gün falan kalcam inş bebişimle dönerim eşime dönüşte haber veririm hasta oldum derim o ara hem inş burayı okumaz sıkı takipçim canım eşim öptüm umah ayy inş hasta olmam ya lütfen

İnşallah canım hayırlı haberinle dön inşallah hayırlı yolculuklar

Kızlar 4 gün var ama dayanamayıp bi test yaptım, 5 liralıklardan, ovula diye bir marka, ama bu ayı da kaçırmışız anlaşılan, her şeyi belirti mi diye düşünmektense, bakayım kurtulayım dedim fotoğrafı da bu

Eklentiler

• 15535801565682118226592261842696.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…