- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Benim bu ay olmadı malesef dün adet oldumnisana kaldı artık
Sen de bendensin arkadasim. Bugun mu oldun sen de. Artik nisana ins birlikte beklerizBenim bu ay olmadı malesef dün adet oldumnisana kaldı artık
Listede adım varya 25 26 mart.Ben kırmızı kartı yedim arkadaşım. Artık 23 veya 24 nisanı bekleyeceğim.Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak çünkü.....
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin ve hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi25 Mart
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
Umutlu Anne Bekleyiste
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6125 mart
Nurov 28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8826 mart
szfb 25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
buse_ipek09 25-26 mart
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll30 mart
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm1 nisan
@nimesota25 nisan
@Jaska1622 Mart
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9127 mart
@kelebekays1 nisan
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
Listede adım varya 25 26 mart.Ben kırmızı kartı yedim arkadaşım. Artık 23 veya 24 nisanı bekleyeceğim.
Sağol canım. Inşallahm herşeyin bir vakti zamanı var elbet.Tamam canım yeniliyorum
Hayırlısı olsun nisana olur inşallah üzülme Allah bizimle
Benim gecikmem devam ediyor kuzum kistten dolayı büyük ihtimalleTamam canım yeniliyorum
Hayırlısı olsun vardır bundada hayır
nisana olur inşallah üzülme Allah bizimle
Benim gecikmem devam ediyor kuzum kistten dolayı büyük ihtimalle
Evet ondan kuzum . Ben Ocak ayında Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki kere kanama yaşadım ama bu sefer epey gecikti bi on gün önce sökülecek gibi oldu gerisi gelmedi. Uzun zamandır normaldi ama pko var ben de kuzum .Senin bat yok canım gecikmen olduğu için yazdırmadın heraldene zaman oldun en son peki sürekli böyle mi test yaptın mı yakın zamanda?
Evet ondan kuzum . Ben Ocak ayında Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki kere kanama yaşadım ama bu sefer epey gecikti bi on gün önce sökülecek gibi oldu gerisi gelmedi. Uzun zamandır normaldi ama pko var ben de kuzum .
Merhaba beni de ekler misiniz 2. Bebeğim olacak inşallah. Bat 18 Nisan . İnşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürüz.
Teşekkür ederimMaşallahTabiki amin cümlemiz için
Hoşbulduk sağolunRica ederim aramıza hoşgeldin
Bata son 2 gün ve ben memlekete gidiyorum 10 gün falan kalcam inş bebişimle dönerim eşime dönüşte haber veririm hasta oldum derim o ara heminş burayı okumaz sıkı takipçim canım eşim öptüm umah ayy inş hasta olmam ya lütfen
Hadi bakalım insaAllah güzel sonuclarimiz olsun1 nisan