Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhabalar cuma sonra beta hcg : 124 pazar :343 pazartesi : 472 bugün yaptırmamın sebebi devlet özel hastanenin sonucu kabul etmemes:sinirli:i. perşembe:anneadayı::KK200: keseye bakmak için gidicem kızla dua edin ne olur.
Hayırlı olsun canım bata kaç gün varken öğrendin yada günün geçmişmiydi?

Bende geçen yıl bu gün 8 haftalık Dr kontrolünde kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 hafta ölü şekilde bekledim haberim yokken. 😥 3 ay korunma sonunda 9 aydır korunmasız devam ediyoruz. Ve gebeliğimi Adet günüme 3 gün kala test ile öğrenmiştim.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ Benim için gerçekten çok zor dönemlerdi Allahım kimseye yaşatmasın

Evet progesteron tahlili adetin 21.günü yapılıyor o testle yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlıyolar canım
Eşin peki kontrollerini yaptırdı mı?
Hayır canım yapılmadı, doktor korunmasız bir yıl dolduktan sonra hala olmazsa detaylı testlere başvuracağız diyor. Ben de bu ay çok ümitliydim ama yine olmadı. Önümüzdeki ay 21. Gün tahlilini yaptırayım o halde, çünkü ben yumurta çatlamamasından şüpheleniyorum ki onu da ovulasyon testlerinde pozitifi yakalayamayınca farkettim ve bunu doktora söylediğim halde adetin 2. Günü testinde anlaşılır dedi ben de sonradan öğrendim bu testin 21.gün yapıldığını :KK43:

Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 26 Mart
@sumeyyekrc 👉 27 Mart

@Yarenimi 👉 25 Mart
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
E Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉 28 mart
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

@beren_naz 👉 1 nisan
@ogretmen61 👉 25 mart
@Nurov 👉 28 mart
@NorthCarolina
👉20 nisan
@suzi88
👉 26 mart
@szfb 👉 25 mart
@eecemyldz 👉 24 mart

@papatyakokankadin 👉 23 mart
@Aselkocak 👉 8 nisan
@Semaes 👉 5 nisan
@nicknamedn 👉 25 mart
@Morvampir1👉 24 mart
Lostinparadise Lostinparadise 👉 30 mart
@Umutumut82 👉 6 nisan
@minik kalp0753 👉 29 mart
@asihan 👉 6 nisan
@chatlak_anne 👉 27 mart
@Bhr_38 👉 3 nisan
@senmeleksin 👉 3 nisan
@buse_ipek09 👉 25-26 mart
@HeyeCANm 👉 10 nisan
@3 cicek annesi 👉 21 mart
@atrium123 👉Sat:17 mart 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@karanmasal 👉 7 nisan
@Aykiz0 👉 Sat:12 şubat 👉:anneadayı::emir_bebek:
@Hulya Ceylan 👉 1 nisan
@eslem0706 👉 19 nisan
@Nurem 👉 16 nisan
@nerdesinmelegim 👉 18 nisan
@Sessizzollll 👉 30 mart
@hayat2828 👉 9 nisan
@gkymc 👉 2 nisan
@LiMm 👉 1 nisan
N nimesota 👉 25 nisan

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet tarihinizin yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin ve hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
😘🌹🌼🌷
27mart

Merhaba kızlar💃💃💃beni de aranıza alır mısınız 😊 bat 14 Nisan ve 4 ay önce düşüğüm oldu neredeyse 3 yıldır uğraşıyorum düşüğüm de klomen kullanmistim pkoluyum bu ayda kullandım klomen ve ovulasyon testi ile de yumurtlamayı takip ediyorum inşallah ❤️ Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️😊

Merhaba kızlar💃💃💃beni de aranıza alır mısınız 😊 bat 14 Nisan ve 4 ay önce düşüğüm oldu neredeyse 3 yıldır uğraşıyorum düşüğüm de klomen kullanmistim pkoluyum bu ayda kullandım klomen ve ovulasyon testi ile de yumurtlamayı takip ediyorum inşallah ❤ Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤😊

Amin canım hoşgeldin🌹 inşaallah sağlıkla kavuştursun🤲😊 maaşallah listemiz iyice kalabalıklaştı🥰💓

X