Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canım Demir ilacı mı? Yapar o kabızlık yan etkisidir
Folik asiti hangi marka kullanıyosun bende alıcam eskiden folbiol alıyordum ama katkısız bişey arıyorum burda tavsiye duymuştum

Bu ikisini vermişti canım doktor hap olan yan etki yaptı bende bıraktım bende aynen folbiol kullanıyorum

Eklentiler

• 15535260655689181932505405584414.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu ikisini vermişti canım doktor hap olan yan etki yaptı bende bıraktım bende aynen folbiol kullanıyorum

Yapar o ishal yada kabız...demirin çok mu düşük canım? Her sabah aç karnına 1 kaşık keçiboynuzu özünün üstüne 2-3 damla limon sıkıp ye. Et yerken yanında mutlaka salata olsun kesinlikle ayran falan içme etin yanında kalsiyum demiri bağlar. Demir c vitaminiyle beraber alınırsa emilimi arttırır
Baktın salata yok o zaman etin üstüne azıcık limon sık öyle ye çokda güzel oluyo
Öteki kullandığın d vitamini heralde?
Aslında d vitamini en iyisi ocean katkısız kaliteli

Kendimde zayıf biriyim malesef pek iştahımda olmuyor tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım uygulayacam inşallah dediklerini dört gözle güneşin çıkmasını bekliyorum bol bol güneşin önüne kaçacam doktor bana çok düşük değerlerin dedi malesef

K
Keçi boynuzu pekmezide almışım ama düzenli kullanmıyorum malesef

Rica ederim canım ne demek....bende zayıfım valla bende hasretle bekliyorum güneşi ahhh ne özledim nimet nimet
Yazları bile bizim evin içi serin zaten ev güneş almadığı için malesef... Bu
insanlara avantaj gibi geliyor ama hiç iyi bişey değil güneş psikolojiye bile iyi geliyor insanın içini açıyor karanlık odalar soğuk ev nesi güzel bunun? İnşallah iyice ısınsın hergün çıkarız kuzum oh missss

Aynen valla benim yengem de evi çok soğuktu 10 ay hamile kalamadı annemlerin evi bahçeli yazın geldiler ve hergün dışarda durdu hep güneşte bekledi ve ertesi ay hamile kaldı mucizevi bişey resmen benim eve de güneş vuruyor 7 aylık evliyim yazı kendi evimde ilk defa görmüş olcam Rabbim inşallah yaza kadar karnı burnunda kirmeyi nasip etsin

Ne güzel olmuş maşallah cicim aylarınız inşallah hiç bitmez Rabbim ömür boyu huzuru saygıyı sevgiyi eksik etmesin yuvanızdan
Bütün evliler için hepimiz için
Evlilikte ilk ayların tadı bir başka olur keyfini çıkarın yazda geliyor gezin tozun çocuk olunca uzun bir süre esaret başlıyor

İyi akşamlar kızlar bat 4 gün var ovülasyon testi yaptım bata kadar koyulaşırmı

Eklentiler

• 6A7C8472-900B-42B2-9AE7-DAEF94F8FA65.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 33
Yaa çok teşekkür ederim amin amin cümlemizin inşallah canım benim şu insanlar bizi rahat bıraksa tadını çıkartacazda çocuk çocuk diye diye insanın canını sıkıyorlar çok

Ben 1 sene önce bebeğimin kalp atışlarını durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım ben o zaman hamile olduğumu da erken gebelik testinde öğrenmiştim
Yaa canım allahım göstermesin inşallah çok zor bi durumdur kesin laboquickin erken gebelik testinde sıkıntı yok var canım diğerlerini bilemem

Herkese merhabalar cuma sonra beta hcg : 124 pazar :343 pazartesi : 472 bugün yaptırmamın sebebi devlet özel hastanenin sonucu kabul etmemesi. perşembe keseye bakmak için gidicem kızla dua edin ne olur.

Ben 1 sene önce bebeğimin kalp atışlarını durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım ben o zaman hamile olduğumu da erken gebelik testinde öğrenmiştim
Bende geçen yıl bu gün 8 haftalık Dr kontrolünde kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 hafta ölü şekilde bekledim haberim yokken. 3 ay korunma sonunda 9 aydır korunmasız devam ediyoruz. Ve gebeliğimi Adet günüme 3 gün kala test ile öğrenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…