Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim malesef lute adinda bir hap ve merional adinda igne verdi doktorum pazartesi de kontrole gidecegim insallah
Eylulde bebegmn kalbi durdugu icin kurtaj oldum simdi de tedaviye basladik

Başın sağolsun canım ya🙁 inşallah sağlıkla gelir tez zamanda🤲 yaşın 24 heralde daha genceciksin üzülme stresede sokma kendini hayırlı zamanda gelecek inşallah 🤲

Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Konuma isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc 27 Mart

Y Yarenimi 25 Mart
@Hadicnmsende

@Smile Forever
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
E Elifleeylul
@Sessiz melekkk
@esmanur7
K Kubradnz0
E elmacikkemikleri
1 buçuk yıldır her ay bekliyorum amahala yok inşallah olur bu aylardan birinde:olamaz::dua:

Merhabalar. Uğurlu gelsin bu topik canım 😊 bat 31mart, 17sinde yumurtalamam oldu dün gece de kasık ağrım çok oldu hayırlısı diyelim:dua:

Allah razı olsun canım evet 24 yaşındayım inşallah hayırlısyla hepimizin olur :)

Cümlemizden canım🤲 senin yaşında olmayı çok isterdim yıllar su gibi akıyor Allah bana 30'umda anneliği nasip etti çok şükür yinede şimdi 32'yim 2.yi istiyorum hayırlısı inşallah
Erken yaşta evlenmenin en büyük avantajı o 😊

Merhabalar. Uğurlu gelsin bu topik canım 😊 bat 31mart, 17sinde yumurtalamam oldu dün gece de kasık ağrım çok oldu hayırlısı diyelim:dua:

Hoşgeldin canım benim inşallah hepimiz için hayırlısı olur😚 yumurtlamanı nerden anladın test mi yapıyosun bende bi kestirebilsem o günü🤔 hani o uzayan akıntıdan ne kadar süre sonra oluyo bilmiyorum ama bu ay benimde 16-17'de yumurtlamam oldu sanki çünkü 15'inde yoğun akıntı gelmişti bide döngüm 31 diye ama değişiyo bazen 33

X