- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Canim d vitamini kısirlıgı diye birsey varmis dojtorum söylemisti. B12 e ve d vitamini önemli ditw biliyorum
Kizlar bugünki ovulasyon testim yine pik catlamicakmi acaba.Eki Görüntüle 2250279
Klomen ile takip edildi ilk klomen başarısız az önce başladıilk defa ağlamak geldi içimden. Bu ay sanırım ara vericem çok umutlanmıştım çünkü .
Ooo baya koyulaşmış değerlendir sık sık bu günleri canım her an çatlayabilir
Insallah catlar canimya gecen aylarda catlatma ignesine ragmen catlamadi. Allah im duysun sesimi.
Dimi doğru bende öyle duydum kan değerlerine baktırmak genelde es geçiliyor bende baktırsam aslında iyi olacak
İnşallah canımmRabbim elbet duyuyor
Havuç kürü denedinmi incirden sonra onunda da faydası varmış çatlatma konusunda
Detaylı yazar prof.saraçoğlu hocanın sitesinde
Yaa d vitamini o kadar etkiliyormuymuş kuzum ya yeni öğreniyorumBelki de benim 2 aydır ondan olmuyor takviye aldığım halde 15in üzerine çıkmıyor. En son ekimde baktırmıştım 10 du. değerim.
Evet canim d vitamini eksikligi nedeniyle uzun yillar cocugu olmayip sadece 1 vitamin kullandiktan sonra hamile kalan cok ama doktorlar soba birakiyor.aslinda isini bilen doktorlar ilk gidiste bu testlere bakiyor. Hatta bizim bir akraba 8 düsük yapti 8 yil ugrasti sonra esine test yapalim demis adamda vitamin eksikligi varmis 3 4 ay vitamin kullandi simdi kizi var. Sadece bize degil eslerimizede yapilnasi lazim. Ben her ihtimale karsi esine 2 ay multivitamin ve e vitamini icirdim.
Yaptim negatif daha öncede yapmıştım yine negatif öğlen lekeleme oldu çok az insallah devamı gelmez regl e cevirmez duaya ihtiyacım var çünkü 7 ay olmasına rağmen daha çevre baskısı cokHadi inşallah.Test yaptın mı?
Canim incirle beraber yapin diyor.incirde bana hic yaramiyor. Ne zaman incir denesem kist oldu hep.
Yaptim negatif daha öncede yapmıştım yine negatif öğlen lekeleme oldu çok az insallah devamı gelmez regl e cevirmez duaya ihtiyacım var çünkü 7 ay olmasına rağmen daha çevre baskısı cok
Cok guzel konustun gercekten bende düşünmüyodum ztn başlarda ve dediğin gbi düşünmüyoruz diyodum buna ragmen laflar sözler durmuyo her görüşmede ve öyle laf verilcek ınsanlar değiller saygıdan susuyosun mecbur ama o kdr haklisinki şimdi bizde istiyoruz bu ay çok ümitlendim ama başa donucez sanirimYerinde olsam o boş konuşanlara ağzının payını verirdim en azından düşünmüyoruz şuan desen bidaha sormazlar
7 ay nedirki daha bismillah ya
Çocukmu yaratıyoruz burda haşa
Hiç aldırma takma onları yoksa sinir hastası olursun hasta ederler böyleleri
Herkesin kendi hayatı kendini ilgilendirir
Çok meraklılarsa kendileri yapsın
Devit 3 kullanıyorum canım damla olanından yağ gib birşey. Ampül kullanmadım hiç. Dün bir arkadaş ocean markasının vitaminini önerdi çok iyi kesin kullan dedi onu sipariş verdim bugün eczaneye. Arkadaş ocean d vitamini, neptune propolis kullandıktan sonra hamile kalmış. Propolis henüz almadım ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay ona başlayacağım.Etkiliyomuş canım epey düşükmüş seninde
Herkesin düşük genelde bende merak ettim ya bende baktırıcam ne kullandın? Ampül kullansana onun dozajı yüksek olduğu için anca o yükseltir
Canım ben de bu ay çörekotu bal tarçın kürü denedim bakalım 1 Nisa’nı bekliyorum hayırlısıAynen arkadaşım. Inşallah nisana. Soğan kürüne başlayacağım bir de onu deneyeyim.
Çok haklısın eşlerimiz hele hiç baktırmıyor bu konunun üstüne bende düşsem iyi olacakbu hafta bakayım gidebilirsem sağlık ocağına iyi olur sen en son ne zaman yaptırdın kan testini canım?
Çorek otunu cigniyorum ben sadece. Adetlerimi duzenliyor.Canım ben de bu ay çörekotu bal tarçın kürü denedim bakalım 1 Nisa’nı bekliyorum hayırlısı
Damla kullandim bitti daha da almadım. Gunes Güneş almaya calisiyorum. D vitaminim hep eksikti gebelik oldu.buse_ipek09
Damla kullanıyosun dimi? Benim eski işyerinde bi kadın vardı 7 senelik evliydi çocuk için neler yapmışlar olmamış sağlık sorunları da yokmuş... Ben işden ayrıldıktan sonra duydumki hamile kalmış d vitamini düşük çıkmış onu kullandıktan sonra kalmış
Bazı vitamin değerleri gebeliği zorlaştırabiliyor... Hepimizin d vitamini düşük zaten genelde... Hele benim ev bile güneş görmüyor malesef havalarda soğuk dışarı çıkamıyoruz takviye şart bende kullansam tekrar bi kan tahlili yaptırmam lazım
İnşallah tez zamanda Rabbim nasip eder üzülme ama herşeyde hayır vardır canım
Tedbir bizden takdir Allah'tan
Canim gecen ay yapildi.3 ayda bir tekrarliyorum.