Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devit 3 kullanıyorum canım damla olanından yağ gib birşey. Ampül kullanmadım hiç. Dün bir arkadaş ocean markasının vitaminini önerdi çok iyi kesin kullan dedi onu sipariş verdim bugün eczaneye. Arkadaş ocean d vitamini, neptune propolis kullandıktan sonra hamile kalmış. Propolis henüz almadım ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay ona başlayacağım.

İyi yapmışsın ocean çok iyi kaliteli katkısızdır bende oğluma ondan kullandım
Devit-3'te paraben var zaten zararlı o
Bende kendime alıcam ocean bizede gerekli...1000 iu olanı dimi o yetişkinler için sanırım bu oceanı bulmak zor siparişle getiriyorlar her eczanede bulunmuyo

Yaa d vitamini o kadar etkiliyormuymuş kuzum ya yeni öğreniyorum :KK43: Belki de benim 2 aydır ondan olmuyor takviye aldığım halde 15in üzerine çıkmıyor. En son ekimde baktırmıştım 10 du. değerim. :KK43:
Bende dahiliye gitmiştim kansızlık vitamınsizlik demir eksikliği hepsi yerlerdeymiş benimde bundan dolayı gelebilik olmuyormuş desene 🙄🙄

Ben ilk kez kullandım ovülasyon pikini de yakaladım ama epey sancılı bi yumurtlama dönemi oldu benim için hala kasıklarım batıyor gün içinde umarım yanlış bişiler olmuyordur :işsiz:
Çörek otunun bir zararı olmaz . Ama gebelikte kullanma sakın. Yani yumurtlamadan sonra.

Damla kullandim bitti daha da almadım. Gunes Güneş almaya calisiyorum. D vitaminim hep eksikti gebelik oldu.

En önemlisi güneş zaten ama ben güneşede çıksam malesef alamıyorum
Canım senin bat yarın mı test faln yapmadın mı hiç Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm

Evet kuzum geçen ayın 26'sında olmuştum ama yarın olmam biliyorum
hiç hissetmiyorumda zaten... Test yapmadım çünkü benim adetlerim 31-32-33 bu şekilde oluyor genelde nadiren 29-30 oluyor geçen
ay Şubat 28 çektiği için yarın 29.günüm o yüzden olmam 😊 ben perşembeyi baz alıyorum şimdi çünkü o gün 31.günüm 🤔
Test yapmayı düşünmüyorum şimdilik 😊
Sende durumlar nasıl?

İyi yapmışsın ocean çok iyi kaliteli katkısızdır bende oğluma ondan kullandım
Devit-3'te paraben var zaten zararlı o
Bende kendime alıcam ocean bizede gerekli...1000 iu olanı dimi o yetişkinler için sanırım bu oceanı bulmak zor siparişle getiriyorlar her eczanede bulunmuyo
Canım buymuş eşimin arkadaşı eczacı ona resmini atmış var demiş yarın getircek bakalım.

Eklentiler

• IMG_20190325_174348.jpg
    IMG_20190325_174348.jpg
    145,2 KB · Görüntüleme: 33
Ben güneşede çıksam malesef alamıyorum

Evet kuzum geçen ayın 26'sında olmuştum ama yarın olmam biliyorum
hiç hissetmiyorumda zaten... Test yapmadım çünkü benim adetlerim 31-32-33 bu şekilde oluyor genelde nadiren 29-30 oluyor geçen
ay Şubat 28 çektiği için yarın 29.günüm o yüzden olmam 😊 ben perşembeyi baz alıyorum şimdi çünkü o gün 31.günüm 🤔
Test yapmayı düşünmüyorum şimdilik 😊
Sende durumlar nasıl?
Ayy canım inşallah açılışı sen yapıp arkandan biz geliriz 🤲ben yarın bismillah diyip yeni bi aya ovu testi ve soğan kürüyle başlicam inşallah 😊

Ayy canım inşallah açılışı sen yapıp arkandan biz geliriz 🤲ben yarın bismillah diyip yeni bi aya ovu testi ve soğan kürüyle başlicam inşallah 😊

İnşallah kuzum inşallah hep birlikte😊💓
Rabbim seninde emeklerini hayırla sonuçlandırsın 😘 ben bi kan değerlerime baktırıcam d vitamini b12 demir ve folik asit bunları merak ediyorum ne alemdelermiş bileyim

İnşallah kuzum inşallah hep birlikte😊💓
Rabbim seninde emeklerini hayırla sonuçlandırsın 😘 ben bi kan değerlerime baktırıcam d vitamini b12 demir ve folik asit bunları merak ediyorum ne alemdelermiş bileyim
Amin inşallah canım bende batırmıştm onlara iki ah önce baya düşük çıktı ilaç verdi doktor aç karnın içilen ilaç bana yan etki yaptı kabızlık oluştu bıraktım bende sanırım bende dikkate alsm iyi olur folik asit kullanıyorm bide Rabbim seninde emeklerini boşa çıkartmasın inşallah canım 🤲😊

Merhaba arkadaslar :) dilerim hepinimizin yureginden gecen dualarimiz kabul olur . Ben istanbulda oturuyorum Avrupa yakasinda, bu tarafta bildiginiz iyi bir kadin dogum dr var mi ?

Amin cümleten inşallah😊 hoşgeldin🌹
Ben Anadolu yakasındayım ama bi doktor var duyduğum şöyle söyliyim ben bir gruba üyeyim ssvd'liler diye orda bi doktoru öve öve bitiremiyolar keşke yakınımda olsa ama hamile kalırsam uzakta olsa ona gitmeyi düşünüyorum çok methediyolar herkes memnun olduğuna göre demekki işini iyi yapıyor🤔 ismi nehir bayram, Bağcılar yeni iklim hastanesindeymiş...oraları hiç bilmiyorum ama sen karşı yakadasın sana daha yakındır bi dene istersen. Muayene ve doğum ücretleri falanda diğer yerlere göre daha uygunmuş

X