Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 buçuk yıldır deniyoruz yaş 26 eşimde morfoloji normal görünüm %2 aşılama önerdiler biz direk tüpe geçmek istedik

İnşallah Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Allah'tan en azından küçük yaşta evlenmişsinde daha yaşın genç üzülme nasip olacak vakti geldiğinde inşallah
Belki tüpe bile gerek kalmadan kendiliğinden olur öyle olanlarıda duydum

Nub degil canim.
Belirtilere gore tahmin yapiyorum. Cogunluk tutturmusumdur.
Tabi yanildiklarimda oldu

Hadi canım iyiymiş ya bende danışırım inşallah o zaman sana tabi şöylede olabiliyor mesela bakıyosun iki hamiledede cinsiyet aynı ama birisi bulantı çekiyo diğeri çekmiyo ben sadece karın şeklinden net anlayabiliyorum mesela kıza hamile olanların çoğu tatlı yiyor sendede öylemi oldu bilmiyorum oğlandada tuzlu ağırlıklı ekşi yiyende var ben tatlıdan tiksinirdim mesela hep tuzlu yerdim çevremdekilerde hep öyle oldu

Evt nasip neyse onu yaşayacaz hayırlısı olsun :)

Karin sekli yaniltici bence benim 3 kizda basket topu gibiydi karnim.Herkes erkek diyodu.
1.de kayisi caglasi ve falim sakiz asiri canim istiyodu.
2.de karpuz
3.de limon
Benim tahminim belirtiler. Hepsinde tuttugu soylenemez ama %70 dogru diyeyim.
Mesela yerlesme kanamasi ve ayak usumesi genelde erkek bebekte oluyo. Bide burun tikanikligi.
Kizda ayaklar yaniyo
Yerlesme kanamasi olmuyo . Tabi bunlar benim cevremde gorduklerim ve benim kendi hamileliklerimden tecrubelerim..
Bakalim ins hayirlisiyla senin de guzel haberini aliriz. Gonlundeki kucaginda olsun ins ❤❤❤

Ay benim yaz kış üşür ama şu bikaç gündür buz kesiyor resmen ısıtamıyorum hatta şuan üst taraf ateş atıyor ama ayaklarım taş gibi soğuk inşallah hamileliktwndir dicem de sıcak basmaz mı ayaklara ya

Benim kayınvalide de bana fal batırmış uzun zaman sonra olacakmış bide oğlum olcakmış yoksa benim ayakların bu kadar üşümesiii şaka bi yana hiç inanmam fallara Allah tan başka kimse bilemez ne zaman ne olucağı. Ama ayaklarım üşüyünce seni yazdığını da görünce acaba mı ki dedim

Amin hep birlikte inşallah canım
Senin karın şekline biraz nadir rastlanıyor çoğunlukla erkek karnı öyle ama tabi illa herkesin aynı olacak diye bişey yok
Yerleşme kanamam benimde olmuştu haklısın ayak üşümesi oldumu hiç hatırlamıyorum hiçbişeye aşermedim ben o içimde ukde kaldı inşaallah 2.de olur
Aklıma şimdi ne geldi bi gece hamileyken eşime dedimki frenk üzümü istiyorum kalk bana bulda gel tamda kış ortasıydı
Garibim o da dediki ben şimdi nerden bulayım onu blöf yapmıştım zaten garibime ya şaka şaka dedim. Bu da hayali aşerme

Valla soyle soylim eltim, gorumcem, abimin esi ve
Esmin yegeni hepsinin ki erkek ve ayaklari isitamiyorlar. Hepsinin yerlesme kanamasi da oldu. Senin ilk olucak heralde hakkinda hayirlisi olsun. Hayirlisiyla kisa surede evin senlensin ins

o da iyiymis.
Aslinda benim karnimin sebebi ben hamile kalinca kilo almiyorum.
En cok 1. Hamileligimde aldim 7 kilo
Ikincide 2 kilo
Ucuncude 4 kilo aldim.
Ben zayiflayinca karnimda top gibi cikiyo. ❤

Valla soyle soylim eltim, gorumcem, abimin esi ve
Esmin yegeni hepsinin ki erkek ve ayaklari isitamiyorlar. Hepsinin yerlesme kanamasi da oldu. Senin ilk olucak heralde hakkinda hayirlisi olsun. Hayirlisiyla kisa surede evin senlensin ins
Ayyy inşallah o zaman ben ayaklarıma yoğunlaşıyımcanım evet ilk olucak Allah nasip ederse inşallah isteyen herkesin gelir bir an önce

o da iyiymis.
Aslinda benim karnimin sebebi ben hamile kalinca kilo almiyorum.
En cok 1. Hamileligimde aldim 7 kilo
Ikincide 2 kilo
Ucuncude 4 kilo aldim.
Ben zayiflayinca karnimda top gibi cikiyo. ❤

Vaaaayy be ne şanslısın az kilo almak herkesin hayali 2 kiloda epey azmış nasıl başardın az yiyordun heralde yada bulantılarınmı vardıda yiyemedin.... ama bebeğin ve rahmin ağırlığı hariçtir heralde
2 kilo valla büyük başarı
Ben 15 kilo falan aldım hayatımda ilk defa kilo aldığım için çok zordu benim için
Çok şükür hepsini atınca kuş gibi hafifledim ben ilk aylardan itibaren alıyodum kiloları ama öyle hominigırtlak yemiyodum nasıl oldu hala anlamış değilim kuzucuklarımız sağlıkla gelir inşallah

İnşallah yoktur tekrarlanmaz canım sıkma canını herşey olacağına varırımış sadece ibadetimizi yapıp dua ediceğiz birbirimize Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle sin bize

Yaaa ben de iki gündür dikkatimi çekecek derecede ısıtamıyorum ayaklarımı çorapla yatıyorum o derece. Normalde de üşür ama bi kaç gündür kıvranıyorum resmen rabbim ne diyecek bakalım

Kuzum benim hamilelikler hep yaza geldi. Bizimde bahcemiz vardi. Kayisiyla ugrasinca kilo falan almiyosun. Mesela 60 kaldim 62 ile dogum yaptim. Dogumdan bir hafta sonra 55 kiloydum. Sukur kestik agaclarida bi kac sene rahatim.
Bu defa kalirsam bahce isi olmadigi icin kesin alirim.
Dusun sabah ezanindan aksam ezanina kadar calisiyoduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…