Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovülasyon testi 18 ve 19 Martta pik yapmıştı değerlendirdik tabi ertesi günü silikleşmişti onu da değerlendirdik. Ama o gün bugün kasıklarımda -bazen sağ bazen sol- batma oluyor. Kistim falan yoktu kontrol olmustum bir hafta öncesinde. Ama acaba diyorum kist mi oluştu bir de karnımda nasıl desem rahatsızlık hissi var gibi fikri olan var mı?

Hamileliktede olur bunlar inşallah öylesindir ama yinede çok düşünmemeye çalış canım çünkü fazla düşündükçe vücutta belirtiler başlıyo sabır beklicez olumsuz şeyler düşünme kist falanda yoktur inşallah

İnşallah meleğim gelmiştir Yumurtlama dönemim bu sefer biraz daha sancılı ve uzun sürdü. Hiç de akıntım olmadı ilk kez hala da Yok aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum rabbim korusun hepimizi

Yaaa ben de iki gündür dikkatimi çekecek derecede ısıtamıyorum ayaklarımı çorapla yatıyorum o derece. Normalde de üşür ama bi kaç gündür kıvranıyorum resmen rabbim ne diyecek bakalım
Yaa ben çoraplada yatamıyorum önce yatağı ısıtıyorum sonra ısınan yerleee ayağımı koyuyorum ne kadardır evlisin canım ne zamandır bebek istiyorsun?

Merhaba hanımlar. Ben de 9 ay oldu korunmayı bırakalı artık bebek istiyoruz ama maalesef henüz bir şey yok, bu ay da geçti inşallah nisanda güzel haberler alırım artık ümitle tükenmişlik arasında ayları devirmekten yoruldum Tahlillerim yapıldı sadece süt hormonu biraz yüksekti onun için ilaç kullandım ama yine bir şey yok. Bu yumurta çatlamaması ile ilgili ayrı bir test yapılıyormuş sanırım onunla ilgili bilgisi olan var mı? Ben adetin 2. günü testi yaptırmıştım öyle bir şey varsa bunda çıkar demişti doktor ama sanki o 21. günde yapılıyor diye duydum.

Evet progesteron tahlili adetin 21.günü yapılıyor o testle yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlıyolar canım
Eşin peki kontrollerini yaptırdı mı?

Hayirli haberler alirsin ins.
Hamilelelikten olabilir. Daha bir kac gunun var heralde. Kan testi yaptiginda haber ver. Eger hamileysen bebegin cinsiyeti hakkinda tahminde bulunucam. Icimden oyle bisey geldi.
Daha 5 günüm var geçen ay kan vermiştim ilk önce bu ay ilk idrar testi yapıp sonrasında kan vermeyi düşünüyorum bakalım. Yaaa cinsiyeti belirtilere göre mi belli oluyor canımm. :)) Ay inşallah hepimiz en kısa en hayırlı zamanda hamile kalırız

Ins canim. Rabbim gonlune gore versin.
Soyle soylim ayaklari usuyenlerin genelde oglu oluyo. Tabi bide yerlesme kanamasi.
5 gun kalmis. Bi kacgun sonra bi test yap bakalim. Belki gorursun. Ben 3. Bebegimi 5 gun kala silik cizgiyle gordum. Tabi gogus agrim tesvik etmisti beni teste. Bakalim guzel hanerlerini beklicez ins

Benim normalde 10 gün önceden göğüsüm şişer ve dokununca bile ağrır. Şuan göğüslerim şişti ama hiç ağrı yok Bekliycem 2-3 gün daha test yapıcam pazar günü 10 günlük bir yolculuğa çıkacaüım umarım herşey yolunda gider :)

İlkinde benimde burnum tıkanıyordu sürekli hatta doğumda bile tıkandı da nefes alamadım doğru düzgün ve erkek bebekti ikinciyi de Allah nasip ederse göreceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…