- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
İlkinde benimde burnum tıkanıyordu sürekli hatta doğumda bile tıkandı da nefes alamadım doğru düzgün ve erkek bebekti ikinciyi de Allah nasip ederse göreceğiz inşallah.
Ins canim.Benim normalde 10 gün önceden göğüsüm şişer ve dokununca bile ağrır. Şuan göğüslerim şişti ama hiç ağrı yokBekliycem 2-3 gün daha test yapıcam pazar günü 10 günlük bir yolculuğa çıkacaüım umarım herşey yolunda gider :)
Bende klomen kullandım bu ay ama benimde olmadı Cumartesi test yaptım negatif bugün adet günüm ama olmadım daha. Gerçi belim kasığım ağrıyor regl oldum olucam. Ben bir an önce gelsin de yeni ay yeni umut olsun diye bekliyorum. Umutlar Nisan ayına kaldı beraber onu bekleriz.Ben adet oldum kızlar. Sıkı çalıştık nasıl tutturamadik ya. Öyle kötüyüm ki şuan. Maşallah hiç gecikme bile olmadi.
Bu arada bat 27 mart ekler misiniz bi umutSelam kızlar adetime 3 gün var sabah test yaptım tek çizgiydi hala bi umut var mı sizce
Yaptığın test erken gebelik testi değilse umudunu yitirme bence,gününde bir daha bakarsınSelam kızlar adetime 3 gün var sabah test yaptım tek çizgiydi hala bi umut var mı sizce
Aynen arkadaşım. Inşallah nisana. Soğan kürüne başlayacağım bir de onu deneyeyim.Bende klomen kullandım bu ay ama benimde olmadı Cumartesi test yaptım negatif bugün adet günüm ama olmadım daha. Gerçi belim kasığım ağrıyor regl oldum olucam. Ben bir an önce gelsin de yeni ay yeni umut olsun diye bekliyorum. Umutlar Nisan ayına kaldı beraber onu bekleriz.
Normaldi evet teşekkür ederimYaptığın test erken gebelik testi değilse umudunu yitirme bence,gününde bir daha bakarsın
Ben adet oldum kızlar. Sıkı çalıştık nasıl tutturamadik ya. Öyle kötüyüm ki şuan. Maşallah hiç gecikme bile olmadi.
Mart ayında ben de umutlanmıştım ama kimyasal gebelik geçiriyorum.
Kanamalarım durunca ben de bu grupta sat paylaşmak istiyorum.
Çarşamba günü doktora gideceğim.
Herkesin Allah yardımcısı olsun.
Takipteyim.
Ah canım ya nasip işte hergünde denesen Allah nasip etmedikçe olmuyo
Eşinle beraber bütün kontrollerinizi yaptırdın dimi? Bide kan değerlerine baktırdınmı hiç? Demirin d vitaminin falan ne alemde acaba?
[/QUOTE
ben bir düşük yaşadım. Doktor bir saglik sorunu gormedi aylar once tabi. D vitamini eksikligim var. Rahim agzi yaram vardi .Bilmiyorum enfeksiyon mu tekrarladi. Bi sogan kurune baslayacagim.
Kalp sesi icin daha cok erkeeenn. Acele etme insallah saglicakla gelecek kuzumMerhaba hanımlar cuma günü kanda beta hcg baktırdım 13 bin çıkmıştı bugün doktora gittim yine bakıldı bu sefer de 30 binlerde çıktı size resmini sizlere atıyorum bugün ultrason la baktı kese görünüyor ama kalp atışlarını duyamadi sonra vajinal ultrasonla baktı yine duyamadi bu arada 5 haftalıkmis öyle dedi normal haftaya yine bakalım dedi ama benim içime kuşku düştü var mı benimle aynı durumu yaşayan yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba hanımlar cuma günü kanda beta hcg baktırdım 13 bin çıkmıştı bugün doktora gittim yine bakıldı bu sefer de 30 binlerde çıktı size resmini sizlere atıyorum bugün ultrason la baktı kese görünüyor ama kalp atışlarını duyamadi sonra vajinal ultrasonla baktı yine duyamadi bu arada 5 haftalıkmis öyle dedi normal haftaya yine bakalım dedi ama benim içime kuşku düştü var mı benimle aynı durumu yaşayan yardımcı olursanız çok sevinirim