- 15 Şubat 2011
- 113
- 91
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Hayalet çizgi böyle bişi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayalet çizgi böyle bişi mi Eki Görüntüle 2250026
Maşallah çizgileri gören görene darısı başımızaHayalet çizgi böyle bişi mi Eki Görüntüle 2250026
Ben de güvenemedim ilk 10 dk da çıkmadı çünkü, bir kaç saat sonra gördüm pek heveslenmedim ama yarın bir daha yaparım belki. Evet ona çok üzüldüm yaaaEvet bende görüyorum hadi hayırlısı canım ama bu aralar nedense testlerdede bi ayarsızlık var
Yarin yapaciksaniz ilk idrarla yapin.Ben de güvenemedim ilk 10 dk da çıkmadı çünkü, bir kaç saat sonra gördüm pek heveslenmedim ama yarın bir daha yaparım belki. Evet ona çok üzüldüm yaaa
Ay hadi hayırlısı bakalım ne olacakYarin yapaciksaniz ilk idrarla yapin.
Guzel haberlerini bekliyoruz ❤
Hayırlısı bakalım ne olacak. Değildir diye düşünüyorum baya geç çıktı çünkü. Neden öyle ki markayla mı alakalı acaba?Evet bende görüyorum hadi hayırlısı canım ama bu aralar nedense testlerdede bi ayarsızlık var
Aferin bize gözümüz seyrise hamileliğe yoruyoruz Rabbim inşallah en yakın en hayırlı en güzel zamanda nasip eder en hayırlısından bir bebiş.Kızlar ev sıcak olmasına rağmen ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor. Elimle ısıtmaya çalışıyorum yorganın içinde bile :) birde başım ve sol kasığım arada ağrıyor. Üşütmemişimdir inşallah hamileliktendir :)
Hayırlısı bakalım ne olacak. Değildir diye düşünüyorum baya geç çıktı çünkü. Neden öyle ki markayla mı alakalı acaba?
Bende eklenmek istiyorum 9nisan:)
Mrb beni de ekler misiniz bat 2 nisan. Adet olursam tüp bebek tedavisine başlayacam nasipseSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz ❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc 27 Mart
@Yarenimi 25 Mart
@Hadicnmsende 26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul 31 mart
@Sessiz melekkk 28 mart
@Kubradnz0
@virgo_35 26 mart
@beren_naz 1 nisan
@ogretmen61 25 mart
Nurov 28 mart
@NorthCarolina 20 nisan
@suzi88 26 mart
@szfb 25 mart
@eecemyldz 24 mart
@papatyakokankadin 23 mart
@Aselkocak 8 nisan
@Semaes 5 nisan
@nicknamedn 25 mart
@Morvampir1 24 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut82 6 nisan
@minik kalp0753 29 mart
@asihan 6 nisan
@chatlak_anne 27 mart
@Bhr_38 3 nisan
@senmeleksin 3 nisan
buse_ipek09 25-26 mart
@HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi 21 mart
@atrium123 Sat:17 mart
@karanmasal 7 nisan
@Aykiz0 Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan 1 nisan
@eslem0706 19 nisan
@Nurem 16 nisan
@nerdesinmelegim 18 nisan
K Keyfikeder 30 mart
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet tarihinizin yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin ve hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
Mrb beni de ekler misiniz bat 2 nisan. Adet olursam tüp bebek tedavisine başlayacam nasipse
Hadi inşallah.Test yaptın mı?22 mart bat 2 gün geçti insallah vardır ❤❤
Hayirli haberler alirsin ins.Kızlar ev sıcak olmasına rağmen ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor. Elimle ısıtmaya çalışıyorum yorganın içinde bile :) birde başım ve sol kasığım arada ağrıyor. Üşütmemişimdir inşallah hamileliktendir :)