Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayalet çizgi böyle bişi mi 👀
EEFF6D4B-F994-4E89-A4A0-BAB9319384D4.jpeg

Kızlar ev sıcak olmasına rağmen ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor. Elimle ısıtmaya çalışıyorum yorganın içinde bile :) birde başım ve sol kasığım arada ağrıyor. Üşütmemişimdir inşallah hamileliktendir :)
Aferin bize gözümüz seyrise hamileliğe yoruyoruz :halay: Rabbim inşallah en yakın en hayırlı en güzel zamanda nasip eder en hayırlısından bir bebiş.

Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 26 Mart
@sumeyyekrc 👉 27 Mart

@Yarenimi 👉 25 Mart
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉 28 mart
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

@beren_naz 👉 1 nisan
@ogretmen61 👉 25 mart
Nurov Nurov 👉 28 mart
@NorthCarolina
👉20 nisan
@suzi88
👉 26 mart
@szfb 👉 25 mart
@eecemyldz 👉 24 mart

@papatyakokankadin 👉 23 mart
@Aselkocak 👉 8 nisan
@Semaes 👉 5 nisan
@nicknamedn 👉 25 mart
@Morvampir1👉 24 mart
Lostinparadise Lostinparadise 👉 30 mart
@Umutumut82 👉 6 nisan
@minik kalp0753 👉 29 mart
@asihan 👉 6 nisan
@chatlak_anne 👉 27 mart
@Bhr_38 👉 3 nisan
@senmeleksin 👉 3 nisan
buse_ipek09 buse_ipek09 👉 25-26 mart
@HeyeCANm 👉 10 nisan
@3 cicek annesi 👉 21 mart
@atrium123 👉Sat:17 mart 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@karanmasal 👉 7 nisan
@Aykiz0 👉 Sat:12 şubat 👉:anneadayı::emir_bebek:
@Hulya Ceylan 👉 1 nisan
@eslem0706 👉 19 nisan
@Nurem 👉 16 nisan
@nerdesinmelegim 👉 18 nisan
K Keyfikeder 👉 30 mart

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet tarihinizin yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin ve hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
😘🌹🌼🌷
Mrb beni de ekler misiniz bat 2 nisan. Adet olursam tüp bebek tedavisine başlayacam nasipse

Kızlar ev sıcak olmasına rağmen ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor. Elimle ısıtmaya çalışıyorum yorganın içinde bile :) birde başım ve sol kasığım arada ağrıyor. Üşütmemişimdir inşallah hamileliktendir :)
Hayirli haberler alirsin ins.
Hamilelelikten olabilir. Daha bir kac gunun var heralde. Kan testi yaptiginda haber ver. Eger hamileysen bebegin cinsiyeti hakkinda tahminde bulunucam. Icimden oyle bisey geldi.😊

Benim göğüslerim adet olacaksın diyor ama adet olacak gibi ağrılarım kayboldu. Acayip bi susamam var. Inatla bekliyorum. Iyice geçsın günüm de öyle test yapicim. Inşallah hepimiz iyi haberler alirız. :dua::dua::dua::anneadayı:

X