- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Tamam
Uçları hassas değil ya sadece büyüdüler ve uçları hariç acıyolar bide vücut ısımda yüksek değil üşüyorum hepinşallah vardır hepimizin kuzumm bi yataktan kalkabilsem incelicem ama hiç halim yok hoş gece yatarken baktım kabarcık falan da yoktu hiç
Kizlar 18 ve Eki Görüntüle 2249854 Eki Görüntüle 2249855 19.gunki ovulasyon testim pik mi. Sizce...
Evet bence 19'da olmuş gibime geliyo kuzum ikiside aynı koyuluktainşallah rastgelsin ağırlık ver bence
Evet banada kan pıhtılaşması için test yapın dedi bu ayın sonunda bende yapıcam inş.siz yaptınızmıBende 30 ocakta kurtaj oldum. bi defa adet oldum ve simdi doktor tekrar deneyebilecegimizi söyledi. Ayni 8 haftada kalpleri durmus ikizdi benimkiler. Size test falan yaotilarmi kan pihtilasmasi icin.
Canım incir de yumurtalıkları geliştiriyor ama çatlamasa kiste dönüşür onunla birlikte mutlaka havuç kürü yapıp iç yumurta çatlatıyormuşBu arada eşime ve kendim için bı macun yaptırdım. İncir keçi boynuzu aldım.
Ara ara kontrol ederim o zaman canım çok sağol. Hepimiz için hayırlısı tatlımmBenimde uçlar ağrımıyodu hassasiyet vardı sadece ama diğer yerler çok acıyordu sabah uyandığımda koltukaltıma kadar yayılıyodu
Kabarcıklar hemen çıkmıyo zaten göğüsler büyüdükçe çıkıyor . bazılarında ateş düşmesi de olabiliyormuş ama yinede sonuç belli olana kadar kendimizi çok kaptırmayalım kuzumhayırlısı olur inşallah
Tamam canım inş günü tutururumCanım incir de yumurtalıkları geliştiriyor ama çatlamasa kiste dönüşür onunla birlikte mutlaka havuç kürü yapıp iç yumurta çatlatıyormuş
İnşallah canımTamam canım inş günü tutururum
Ara ara kontrol ederim o zaman canım çok sağol. Hepimiz için hayırlısı tatlımm
Yok bizimki ilk seferde yapilmiyo dedi. Zaten kücük sehirdeyiz ve yokmus. Baska sehire gitmem gerekti. Bide ikiz gebelik oldugu icin boyle oldugunu söylüyo ama korkuyorum ben. Tekrar ayni seyi yasamaktan. İnsallah yoktur oyle bi durum bu ay deniyoruz çünkü tekrarEvet banada kan pıhtılaşması için test yapın dedi bu ayın sonunda bende yapıcam inş.siz yaptınızmı
Ayy kıslar adetime 4 gün kaldı ama adet ağrıları yaşıyorum şuan adet midir bebiş mi ya çok ümitleniyorum bak şimdi huffff
benim de gogus ucu haric her yeri aciyor ya umarim regl belirtisi degildir