- 15 Şubat 2011
- 113
- 91
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Hayalet çizgi böyle bişi miEki Görüntüle 2250026
Maşallah çizgileri gören görene darısı başımızaHayalet çizgi böyle bişi miEki Görüntüle 2250026
Ben de güvenemedim ilk 10 dk da çıkmadı çünkü, bir kaç saat sonra gördüm pek heveslenmedim ama yarın bir daha yaparım belki. Evet ona çok üzüldüm yaaaEvet bende görüyorum hadi hayırlısı canım ama bu aralar nedense testlerdede bi ayarsızlık var
Yarin yapaciksaniz ilk idrarla yapin.Ben de güvenemedim ilk 10 dk da çıkmadı çünkü, bir kaç saat sonra gördüm pek heveslenmedim ama yarın bir daha yaparım belki. Evet ona çok üzüldüm yaaa
Ay hadi hayırlısı bakalım ne olacakYarin yapaciksaniz ilk idrarla yapin.
Guzel haberlerini bekliyoruz ❤
Hayırlısı bakalım ne olacak. Değildir diye düşünüyorum baya geç çıktı çünkü. Neden öyle ki markayla mı alakalı acaba?Evet bende görüyorum hadi hayırlısı canım ama bu aralar nedense testlerdede bi ayarsızlık var
Aferin bize gözümüz seyrise hamileliğe yoruyoruzKızlar ev sıcak olmasına rağmen ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor. Elimle ısıtmaya çalışıyorum yorganın içinde bile :) birde başım ve sol kasığım arada ağrıyor. Üşütmemişimdir inşallah hamileliktendir :)
Hayırlısı bakalım ne olacak. Değildir diye düşünüyorum baya geç çıktı çünkü. Neden öyle ki markayla mı alakalı acaba?
Mrb beni de ekler misiniz bat 2 nisan. Adet olursam tüp bebek tedavisine başlayacam nasipseSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi25 Mart
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6125 mart
Nurov 28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8826 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
Lostinparadise 30 mart
@Umutumut826 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
buse_ipek09 25-26 mart
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
@atrium123Sat:17 mart
@karanmasal7 nisan
@Aykiz0Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070619 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
K Keyfikeder30 mart
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet tarihinizin yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin ve hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
Mrb beni de ekler misiniz bat 2 nisan. Adet olursam tüp bebek tedavisine başlayacam nasipse
Hadi inşallah.Test yaptın mı?22 mart bat 2 gün geçti insallah vardır ❤❤
Hayirli haberler alirsin ins.Kızlar ev sıcak olmasına rağmen ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor. Elimle ısıtmaya çalışıyorum yorganın içinde bile :) birde başım ve sol kasığım arada ağrıyor. Üşütmemişimdir inşallah hamileliktendir :)