-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Bende 27 şubatta kürtaj oldum kalbi durdu 8+4korkuyorum acaba hamile kalacakmıyım tekrarEvet canim malesef lute adinda bir hap ve merional adinda igne verdi doktorum pazartesi de kontrole gidecegim insallah
Eylulde bebegmn kalbi durdugu icin kurtaj oldum simdi de tedaviye basladik
Allah yar ve yardimcin olsun canim. Seninde bir tane kuzun var galiba. Benimde 1 oglum var. Rabbim evlatlarimizin yüzü suyu hürmetine kardeş nasip etsin.
Bende 27 şubatta kürtaj oldum kalbi durdu 8+4korkuyorum acaba hamile kalacakmıyım tekrar
Çok kişi duydum kürtajdan düşükten sonra hamile kalan benim velim ikizlere hamile kalmış rabbim bize de nasip eder insallah canim cok gecmis olsunBende 27 şubatta kürtaj oldum kalbi durdu 8+4korkuyorum acaba hamile kalacakmıyım tekrar
Allah razı olsun Allah kimsenin kucagını boş bırakmasınÇok kişi duydum kürtajdan düşükten sonra hamile kalan benim velim ikizlere hamile kalmış rabbim bize de nasip eder insallah canim cok gecmis olsun
Hayirlisi diyelim.İnşallah olmazsın canımswn açılışı yap bizde peşinden gelelim
Gozun aydin canim.Kızlar ellerim titriyor. Biraz önce test yaptım çok silik pembemsi bir çizgi belirdi. Reglime 3 var. Şoktayım
Ay canim ya hayirlisi olsun hakkinda.Tertemiz 0.100 çıktı sonuç. İkinci şokumu yaşadım kızlar. Hayırlısı böyleymiş ama ben gebelik işini bir süre erteleyeceğim. Olursa olur olmazsa olmaz. Yapacak bir şey yok. Rabbim en hayırlısını bilirbu belirtilerde galiba regl olacağım onun belirtileri.
İnşallah siz sevinirsiniz canolar,Allah'a emanet olun
Evet ya enson gordum.Malesef kanda çıkmamış
Mrb beni de ekler misiniz bat şuan 19 Nisan gösteriyor ama yumurtlamayı görünce kesinleşir tarihim sonra değiştiririz ☺
Hoşbuldum canım Rabbim son batımız olur inşallah oraya hepimizin isminin önüne hamile yazılır inşallah Nisan ayı hepimize uğur getirsin inşallahHoşgeldintamamdır
Hoşbuldum canım Rabbim son batımız olur inşallah oraya hepimizin isminin önüne hamile yazılır inşallah Nisan ayı hepimize uğur getirsin inşallah
Merhaba! Kızlar. Bende çocuk istiyorum adet oldum şimdi. Bakalım inş nasip olur. 2 kimyasal gebeliğim bir de 9+3 de kürtajla sonuçlanan bi kaybım var. Ara verdim uzun süre Kronik Rahatsızlığımdan dolayı. Tekrar çocuk düşünüyoruz. İki aydır düzensiz yumurtlamayı takip etmeden denedik. Bu ay nasip olursa klomen+ovitrellee düşünüyoruz. Eşimde de sperm sayısı düşüklüğü , hareket sıkıntısı var. Bende de bağışıklık sıkıntısı var. Yani Yok yok bizde :) Bakalım ne olacak....
22 mart bat 2 gün geçti insallah vardır ❤❤Kızlar o zaman hepiniz bat'larınızı yazında yazayım bari