Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim malesef lute adinda bir hap ve merional adinda igne verdi doktorum pazartesi de kontrole gidecegim insallah
Eylulde bebegmn kalbi durdugu icin kurtaj oldum simdi de tedaviye basladik
Bende 27 şubatta kürtaj oldum kalbi durdu 8+4korkuyorum acaba hamile kalacakmıyım tekrar

Ay canim ya hayirlisi olsun hakkinda.
En kisa surede Rabbim o sevinci sana yasatsin ins.
Kusura bakma mesajlarin tamamini okumadan yazdim. Allah tan umit kesilmez.

Merhaba! Kızlar. Bende çocuk istiyorum adet oldum şimdi. Bakalım inş nasip olur. 2 kimyasal gebeliğim bir de 9+3 de kürtajla sonuçlanan bi kaybım var. Ara verdim uzun süre Kronik Rahatsızlığımdan dolayı. Tekrar çocuk düşünüyoruz. İki aydır düzensiz yumurtlamayı takip etmeden denedik. Bu ay nasip olursa klomen+ovitrellee düşünüyoruz. Eşimde de sperm sayısı düşüklüğü , hareket sıkıntısı var. Bende de bağışıklık sıkıntısı var. Yani Yok yok bizde :) Bakalım ne olacak....

Hoşgeldin canım. Rabbim yardımcınız olsun eşine keçiboynuzu kürü uyguladınızmı
Bağışıklık düşüklüğün ne zamandır var? Bunun için neler kullanıyorsun bağışıklık güçlendirici pek çok şey var ama işe yaramadı mı?

Benimde ikinci ayım olcak ovu testiyle takip henüz başlamadım adetim biter bitmez hem soğan kürüne hemde ovuyla başlicam allahım son olsun artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…