- 25 Ocak 2013
- 3.952
- 5.382
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Belki mayısta isteyebilirim fakat beklediğim bir şeyler var. Hayat her zaman planlanamıyor.. Hayırlısı olsun.. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş bulduk cnm. Eşim emodex vitamini,keçi boynuzu pekmezi ve kürü, bi de özel bi macun kullanıyor, bende gebe kalınca kortizon kullanıcam vücudum çocuğu virüs gibi algılayıp öldürüyor, kabul etmiyor. Bunun için bağışıklığı devre dışı bırakmak gerekiyor ve Buda kortizon ile olur. Eşimde bende doğal beslenmeye çalışıyoruz. Öyle işte... bizde durumlar biraz karışık ama Rabbim ol derse olur inşAllah ve olacağına da inanıyorumHoşgeldin canım. Rabbim yardımcınız olsun eşine keçiboynuzu kürü uyguladınızmı
Bağışıklık düşüklüğün ne zamandır var? Bunun için neler kullanıyorsun bağışıklık güçlendirici pek çok şey var ama işe yaramadı mı?
Belki mayısta isteyebilirim fakat beklediğim bir şeyler var. Hayat her zaman planlanamıyor.. Hayırlısı olsun.. :))
Merhaba bende varım inşallah hepimizin gönlüne göre versin rabbim.. benim bat 16 nisanSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz ❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc 27 Mart
@Yarenimi 25 Mart
@Hadicnmsende 26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
E Elifleeylul 31 mart
@Sessiz melekkk 28 mart
@Kubradnz0
@virgo_35 26 mart
@beren_naz 1 nisan
@ogretmen61 25 mart
@Nurov 28 mart
@NorthCarolina 20 nisan
@suzi88 26 mart
@szfb 25 mart
@eecemyldz 24 mart
@papatyakokankadin 23 mart
@Aselkocak 8 nisan
@Semaes 5 nisan
@nicknamedn 25 mart
@Morvampir1 24 mart
@Lostinparadise 30 mart
Umutumut82 6 nisan
@minik kalp0753 29 mart
@asihan 6 nisan
@chatlak_anne 27 mart
@Bhr_38 3 nisan
@senmeleksin 3 nisan
@buse_ipek09 25-26 mart
HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi 21 mart
@atrium123 Sat:17 mart
@karanmasal 7 nisan
@Aykiz0 Sat:12 şubat
@Hulya Ceylan 1 nisan
@eslem0706 19 nisan
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım hergün güncelleme yapıyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet tarihinizin yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
Tabi ki Rabbim en kisa surede evini senlendirsin.Rabbim dilerse cifter cifter verir. Hersey gonlunce olsun.Boş bulduk cnm. Eşim emodex vitamini,keçi boynuzu pekmezi ve kürü, bi de özel bi macun kullanıyor, bende gebe kalınca kortizon kullanıcam vücudum çocuğu virüs gibi algılayıp öldürüyor, kabul etmiyor. Bunun için bağışıklığı devre dışı bırakmak gerekiyor ve Buda kortizon ile olur. Eşimde bende doğal beslenmeye çalışıyoruz. Öyle işte... bizde durumlar biraz karışık ama Rabbim ol derse olur inşAllah ve olacağına da inanıyorum
Bende 30 ocakta kurtaj oldum. bi defa adet oldum ve simdi doktor tekrar deneyebilecegimizi söyledi. Ayni 8 haftada kalpleri durmus ikizdi benimkiler. Size test falan yaotilarmi kan pihtilasmasi icin.Bende 27 şubatta kürtaj oldum kalbi durdu 8+4korkuyorum acaba hamile kalacakmıyım tekrar
Boncuğum sen uyumadınmı? Mavi Boncugumm benim göğüsler aldı başını gidiyo ilk defa bu kadar ağrıyo ve çok dolgunlar bide göğüs ucu acıyomuş senin ilk hamileliğinde göğüs uçların acıdı mı?
Merhaba bende varım inşallah hepimizin gönlüne göre versin rabbim.. benim bat 16 nisan
Boş bulduk cnm. Eşim emodex vitamini,keçi boynuzu pekmezi ve kürü, bi de özel bi macun kullanıyor, bende gebe kalınca kortizon kullanıcam vücudum çocuğu virüs gibi algılayıp öldürüyor, kabul etmiyor. Bunun için bağışıklığı devre dışı bırakmak gerekiyor ve Buda kortizon ile olur. Eşimde bende doğal beslenmeye çalışıyoruz. Öyle işte... bizde durumlar biraz karışık ama Rabbim ol derse olur inşAllah ve olacağına da inanıyorum
Gunaydin. Herkese hayirli pazarlar.Hayırlı pazarlar kızlar
Nüfusta artış var mı?
Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz ❤
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc 27 Mart
@Yarenimi 25 Mart
@Hadicnmsende 26 mart
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
E Elifleeylul 31 mart
@Sessiz melekkk 28 mart
@Kubradnz0
@virgo_35 26 mart
@beren_naz 1 nisan
@ogretmen61 25 mart
@Nurov 28 mart
@NorthCarolina 20 nisan
@suzi88 26 mart
@szfb 25 mart
@eecemyldz 24 mart
@Aselkocak 8 nisan
@Semaes 5 nisan
@nicknamedn 25 mart
@Morvampir1 24 mart
@Lostinparadise 30 mart
Umutumut82 6 nisan
@minik kalp0753 29 mart
@asihan 6 nisan
@chatlak_anne 27 mart
@Bhr_38 3 nisan
@senmeleksin 3 nisan
@buse_ipek09 25-26 mart
HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi 21 mart
@karanmasal 7 nisan
@Hulya Ceylan 1 nisan
@eslem0706 19 nisan
N Nurem 16 nisan
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım hergün güncelleme yapıyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet tarihinizin yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
Merhaba ben de aranıza katıldım Günay da olmadı maalesef yeni bat 18 Nisa’n
beni de ekler misiniz? Bat 18 nisanSelamun aleyküm hanımlar....
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc 27 Mart
@Yarenimi 25 Mart
@Hadicnmsende 26 mart
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
E Elifleeylul 31 mart
@Sessiz melekkk 28 mart
@Kubradnz0
@virgo_35 26 mart
@beren_naz 1 nisan
@ogretmen61 25 mart
@Nurov 28 mart
@NorthCarolina 20 nisan
@suzi88 26 mart
@szfb 25 mart
@eecemyldz 24 mart
@Aselkocak 8 nisan
@Semaes 5 nisan
@nicknamedn 25 mart
@Morvampir1 24 mart
@Lostinparadise 30 mart
Umutumut82 6 nisan
@minik kalp0753 29 mart
@asihan 6 nisan
@chatlak_anne 27 mart
@Bhr_38 3 nisan
@senmeleksin 3 nisan
@buse_ipek09 25-26 mart
HeyeCANm 10 nisan
@3 cicek annesi 21 mart
@karanmasal 7 nisan
@Hulya Ceylan 1 nisan
@eslem0706 19 nisan
N Nurem 16 nisan
---ÖNEMLİ NOT---
Merhaba ben de takip etmek istiyorum yakla
beni de ekler misiniz? Bat 18 nisan
Uçları hassas değil ya sadece büyüdüler ve uçları hariç acıyolar bide vücut ısımda yüksek değil üşüyorum hep inşallah vardır hepimizin kuzumm bi yataktan kalkabilsem incelicem ama hiç halim yok hoş gece yatarken baktım kabarcık falan da yoktu hiçBebeğim ben geç yattımda görmemişim mesajını ay hadi inşallah vardır ya
Ağrıdı göğsüm fenaydı hemde alt kısımlarına dokunamıyordum uçları da hassastı zaten uçların rengi de koyulaşıyo ve o kabarcıklar şişiyo şimdi ne alemdesin?