Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen canim benimki 5 yasinda kardes diye deliriyor anne benim evde hic arkadasim yok diyor.keske hic korunmasaydim peşpese olurdu belki.

Dün akşamdan beri adet olacak gibi hissediyorum ama kremsi bi akıntım var. Adet öncesi olmazdı pek ne olabilir ki...

İnşallah olmazsın canım ya ama adet öncesi de akıntı olabiliyor benden gelir mesela adet öncesi hamileliktede olur tabi ama sonuç belli olana kadar her ihtimali düşünmek lazım

Aynen canim benimki 5 yasinda kardes diye deliriyor anne benim evde hic arkadasim yok diyor.keske hic korunmasaydim peşpese olurdu belki.

Maşallah paşaya e zamanı gelmiş tabi şimdi tek başlarına sıkılıyolar tam oyun çağında inşallah tez zamanda olur nasip kuzum ya bende mesela evlendiğimde ilk 14 ay çocuk düşünmedim sonrada başka problemler oldu derken ben 28 ay sonra hamile kaldım benle bir evlenenlerinki yaklaşık 4 yaşında şimdi ama demekki isteseydik yine olmayacaktı çünkü vakti zamanı belli yazılmış. Sen daha önceden neyle korunuyordun?

Canim 2 yil korundum ama bebek olmasin diye degilde cogunlukla adet duzensizligi icin dogum kontrol hapi kullandim diger zamanlardada esim korundu.zaten 3yildirda korunmuyorum.3kimyasal oldu meger kan pirtilasmasi sorunum varmus yeni tespit edildi bosu bosuna dusük yaptim.

Hay Allah nasipleri yokmuş... İnşallah tekrar hüsrana uğramazsın kan sulandırıcıya hamile kalınca başlanıyor dimi ben bişey duymuştum Saraçoğlu hoca limonun kan sulandırdığını söylemişti 1 bardağa 2 tatlı kaşığı limon suyu döküp için demişti yanlış hatırlamıyorsam sen aslında her gün içebilrsin bunu zararı yok limon sonuçta c vitamini
Bu arada folik asit kullanıyomusun ben kullanmıyorum

Canim ben coraspin ve folic asit iciyorum. Birde bu ay eczaneden hayit hapi aldim hem hormonlari düzenliyor hemde yumurtlamayi duzenliyormus doktora sordum kullan dedi. Hamile kalabilirsemde kan sulandirici igne olucam hergün. Hergunde yarim limon suyu iciyorum. Nasibimizde varsa olur. Folic asidi ihmal etme.

Doğru diyosun ben uzun zamandır içmedim hangisini kullanıyosun sen? Folbiol kullanmıştım eskiden ama çoğunun içinde titanyum dioksit var zararlı bileşen içermeyen şöyle kaliteli katkısız bulursam bende alıcam

Kızlar ellerim titriyor. Biraz önce test yaptım çok silik pembemsi bir çizgi belirdi. Reglime 3 var. Şoktayım

Ay ne güzel haber kuzum ya hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah varmı kendinde bir değişiklik? Günümüz aynıydı... Başka test varmı elinde yerinde olsam bi tane daha yapardım

Ay ne güzel haber kuzum ya hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah varmı kendinde bir değişiklik? Günümüz aynıydı... Başka test varmı elinde yerinde olsam bi tane daha yapardım
Ayyy canım ağlayacağım tutuyorum kendimi, gözlerim dolu dolu. Şojtayım hala, kendime geleyim yazaxağım. Çok kaptırmayacağım bu sefer kendimi demiştim ama insanın elinde değilmiş bu. Test var canım, erken gösterende var. Birkaç saat sıvı almayıp bidaha yapacağım, inşallah bu sefer hayal kırıklığı olmaz seninde güzel haberini alacağıma eminim canısı, birlikte sevineceğiz inşallah, fotoda tam bellş değil, ama bakınca nepnet görüyorum ben

Eklentiler

• IMG_20190323_140004.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20190323_135956.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 81

Tutma kendini sevinç gözyaşları bunlar
Bende şimdi biraz gaza geldim ama evde test yok oruçluyum nasıl olsa yapardım hemen neyse olsun ya beklemeye alışığım sen biraz bu anın tadını çıkar balım yazarsın yine Allah hayırlı eylesin inşallah sağlıkla ilerler

Ay bende gördüm inşallah hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…