Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başta 5. 3 görünce bende bu tepkiyi verdim daha sonrasında 13 bini farkettim gerçekten çok değişik bir sonuç çıkarmışlar 😂

Valla bende en son tarafa bakmışım daha yazıları okumadan 🤣 maşallah epey yükselmiş benim ablamın adeti 3 hafta falan gecikmişti hcg'si 16 bin çıkmıştı daha sonra 6 haftalık dediler😀

Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 26 Mart
@sumeyyekrc 👉 27 Mart

@Yarenimi 👉 25 Mart
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉 28 mart
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

@beren_naz 👉 1 nisan
@ogretmen61 👉 25 mart
@Nurov 👉 28 mart
@NorthCarolina
👉20 nisan
@suzi88
👉 23 mart
@szfb 👉 25 mart
@eecemyldz 👉 24 mart

@papatyakokankadin 👉 23 mart
@Aselkocak 👉 8 nisan
@Semaes 👉 5 nisan
@nicknamedn 👉 25 mart
Morvampir1 Morvampir1 👉 24 mart
Lostinparadise Lostinparadise 👉 30 mart
Umutumut82 Umutumut82 👉 6 nisan
@minik kalp0753 👉 29 mart
@asihan 👉 6 nisan
@chatlak_anne 👉 27 mart
@Bhr_38 👉 3 nisan
@senmeleksin 👉 3 nisan
buse_ipek09 buse_ipek09 👉 25-26 mart
@HeyeCANm 👉 10 nisan
@3 cicek annesi 👉 21 mart
A atrium123 👉 son adet:17 mart 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@karanmasal 👉 7 nisan

---ÖNEMLİ NOT---
Kızlar hergün güncelleme yapıyorum. Listeye adını yazdırmak isteyenler adet tarihini yazarsa eklerim ama her adette yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenin ismini listeden sileceğim.
😘🌹🌼🌷
1 nisan

Bence yumurtladandır o döngün kaç tabi onunlada alakalı? 8-9 hafta nasıl bekledin bravo iyi sabretmişsin 😀 şok etkisi olmuştur :KK70:

Kuzum ben evlenmeden once regli olamiyordum ameliyat falanda oldum infertilite teshisi koymustu doktor. Oyüzden kafamda nasilsa olmayacak diye cocuk düsüncesi yoktu. evlenmeden 3 ay once sogan lahana kürü yapmistim regliye faydasi olur diye onunmu etkisi oldu bilmiyorum evlendigim hafta hamile kalmisim. Oyüzden şüphelenmedin hic.

Kuzum ben evlenmeden once regli olamiyordum ameliyat falanda oldum infertilite teshisi koymustu doktor. Oyüzden kafamda nasilsa olmayacak diye cocuk düsüncesi yoktu. evlenmeden 3 ay once sogan lahana kürü yapmistim regliye faydasi olur diye onunmu etkisi oldu bilmiyorum evlendigim hafta hamile kalmisim. Oyüzden şüphelenmedin hic.

Yaa geçmiş olsun kuzum çok şükür Rabbim ne büyük O dileyince her türlü oluyor💗 regl olamamak büyük problem çok zor artık günümüzde hormonal sıkıntısı olan o kadar insan varki gencecik yaşta hemde yediğimiz içtiğimiz ne olduğu belli değil Allah sonumuzu hayır etsin soğan kürü çok faydalıymış bende duydum illaki etkisi olmuştur bence

Yaa geçmiş olsun kuzum çok şükür Rabbim ne büyük O dileyince her türlü oluyor💗 regl olamamak büyük problem çok zor artık günümüzde hormonal sıkıntısı olan o kadar insan varki gencecik yaşta hemde yediğimiz içtiğimiz ne olduğu belli değil Allah sonumuzu hayır etsin soğan kürü çok faydalıymış bende duydum illaki etkisi olmuştur bence

Valla kuzum doktorumun asistani tüp bebek yapmis gecen yil. Bana şunu söyledi normal yolla tedavisiz hamile kalanlarin sayisi gün gectikce azaliyor. Allah sonumuzu hayir etsin.

Bende bişey var bugün algılarım kapalı🤣😂 oğlanda rahat bırakmıyor sürekli mızmız ondanda fazla adapte olamıyorum 😊

Olsun canim ben burdayim ben aydinlatirim seni. :confused: .gerci benim oglanda hiperaktif gecenlerde kafami okadar cok bunalttiki. Ketılı cesmeden doldurdum prizdeki bolmeye koyacagima aygaza koydum tam altini cakmakla yakacakken jeton düştü

Dün akşamdan beri adet olacak gibi hissediyorum :KK17: ama kremsi bi akıntım var. Adet öncesi olmazdı pek ne olabilir ki...

Olsun canim ben burdayim ben aydinlatirim seni. :confused: .gerci benim oglanda hiperaktif gecenlerde kafami okadar cok bunalttiki. Ketılı cesmeden doldurdum prizdeki bolmeye koyacagima aygaza koydum tam altini cakmakla yakacakken jeton düştü

😂 Ya haklısın valla dimi insan bazen kendinde olmuyo
Bende hamileyken b12 eksikliği vardı doğumdan sonra değerlerime hiç baktırmadım belki devam ediyodur bazen bende öyle dalgın oluyorum ki 🤔 oğlun kaç yaşındaydı benimki daha küçük 1,5 yaşında hiç durmuyo sürekli peşindeyim akşama kadar ne yaramazlıklar yapıyo🤗 Allah kuzularımıza sağlık versinde varsın dağıtsınlar

X