Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın bekle sen, geçen ayki kimyasalımda adet günümde yapmıştım böyleydi. Öncesi hiç çıkmazdı heralde. Ben evde test var diye yaptım canım, dayanamıyor insan, düne kadar sıfır çizgiydi. Test olmasa adetin geçmesini 1 hafta bekleyecektim. Ama yine de bşr test daha yapıp yada kan tahlili ile garanti etmeden kesin gebeyim demeyeceğim. Bu bir anlık şoktu. İnşallah arkadaşlar hepimiz bu topikte birlikte gebelik haberlerimizi kutlarız. Uğurlu geldi bana size de gelşr inşallah bir erken gebelik testi yapacağım sonra, eğer onda da çifti görürsem belirtilerimi yazayım. Hani değilsem yanıltıcı olmayım birde canısı senin şu sirkeli su işe yaradı. Çokkk saol

Ben 5 ay infolic combi kullandim simdi bende degistiricem bitkisel almayi düsünüyorum.

Ayy inşallah kuzumm Bebek bezi reklamlarına bile içim gider oldu Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin
Ayyy canım yaaa, inşallah sende bu güzel haberi alacaksın 9 aydır deniyorum, kimyasal yaşadım. O tam bir hayal kırıklığıydı benim için. Pozitifi görmeden önce adet olsaydım takmazdım. Bilmezdim çünkü. Hayırlısıyla gelsin inşallah canım sabır canım sabır bak ben bu ay olmazsa önümüzdeki aya diye planlar yapıyordum, ovulasyon testlerimi sayacaktım yeter mi diye. Allah büyük, beni umutlandırdı, darısı enn kısa zamanda size inşallah

Sende sağol balım ne demek sevindim yaradığına bencede inşaAllah herkese hayırlı olur bu sayfa zaten besmele ile başladım Rabbim umduğumuza kavuştursun hepimizi hayırlısıyla heyecanla bekliyorum haberini balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…