- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
kizlar ne cok 3 kalan var ben de oyle. ya insallah hepimiz hayirli haberleri aliriz.Ay ne güzel hayırlı olsun. Benimde 3 var cesaret edemiyorum zaten çok fena kasık ağrım var aynı regl öncesi gibi .
kizlar ne cok 3 kalan var ben de oyle. ya insallah hepimiz hayirli haberleri aliriz.
bugun gerçekten inanilmaz topikAminlisteyi sık sık güncelliyorum bugün hareketli bir gün
CanımsınTutma kendini sevinç gözyaşları bunlar
Bende şimdi biraz gaza geldim ama evde test yok oruçluyum nasıl olsa yapardım hemenneyse olsun ya beklemeye alışığım sen biraz bu anın tadını çıkar balım yazarsın yine Allah hayırlı eylesin inşallah sağlıkla ilerler
Doğru diyosun ben uzun zamandır içmedim hangisini kullanıyosun sen? Folbiol kullanmıştım eskiden ama çoğunun içinde titanyum dioksit var zararlı bileşen içermeyen şöyle kaliteli katkısız bulursam bende alıcam
İnşallah canımmm, sende bende isteyen herkes bu müjdeyi alsın inşallah inşallahAy bende gördüm inşallah hamilesindir canım
O bende de var canım, hatta geçen günlerde ped bile takmıştım ben, regl olacağım diye. Bu kesinlikle en önemli belirtiAy ne güzel hayırlı olsun. Benimde 3 var cesaret edemiyorum zaten çok fena kasık ağrım var aynı regl öncesi gibi .
Ayy inşallah kuzummİnşallah canımmm, sende bende isteyen herkes bu müjdeyi alsın inşallah inşallah
Ayyy canım yaaa, inşallah sende bu güzel haberi alacaksınAyy inşallah kuzummBebek bezi reklamlarına bile içim gider oldu Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin
Canımsınbekle sen, geçen ayki kimyasalımda adet günümde yapmıştım böyleydi. Öncesi hiç çıkmazdı heralde. Ben evde test var diye yaptım canım, dayanamıyor insan, düne kadar sıfır çizgiydi. Test olmasa adetin geçmesini 1 hafta bekleyecektim. Ama yine de bşr test daha yapıp yada kan tahlili ile garanti etmeden kesin gebeyim demeyeceğim. Bu bir anlık şoktu. İnşallah arkadaşlar hepimiz bu topikte birlikte gebelik haberlerimizi kutlarız. Uğurlu geldi bana size de gelşr inşallah bir erken gebelik testi yapacağım sonra, eğer onda da çifti görürsem belirtilerimi yazayım. Hani değilsem yanıltıcı olmayım birde canısı senin şu sirkeli su işe yaradı. Çokkk saol
ya bu sarı akintilar insallah bebise isarettiraz once gene geldi
gercekten mi kuzu biz aynıyız yaaaBendede hep oluyo sarı akıntıhadi inşallah
Ben 5 ay infolic combi kullandim simdi bende degistiricem bitkisel almayi düsünüyorum.
gercekten mi kuzu biz aynıyız yaaa
ya evet ayni ben de oyleyim anneme de sordum ne sacmaliyon ne hissetcen dediHe yaaay ama bir yanım sanki yok diyor Allah bilir tabide his mis sıfır illa olması gerekmez tabide bakalım bekleyip göreceğiz
Araştırdınmı peki bitkisel en güzeli aslında ama neye güvenicez bilmiyorum
Bende de var. Insallahh hamileyizdir.ya bu sarı akintilar insallah bebise isarettiraz once gene geldi
Canim ben eczacima güveniyorum cok. 5 6 günlük ilacim kaldi bitince gidip danisicam. Solgar marka var aslinda arkadasimin doktoru önermisti bitkisel diye.