Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tutma kendini sevinç gözyaşları bunlar😍
Bende şimdi biraz gaza geldim ama evde test yok oruçluyum nasıl olsa yapardım hemen 😂😂 neyse olsun ya beklemeye alışığım😄 sen biraz bu anın tadını çıkar balım yazarsın yine Allah hayırlı eylesin inşallah sağlıkla ilerler🥰😘💗🌹
Canımsın😍😍 bekle sen, geçen ayki kimyasalımda adet günümde yapmıştım böyleydi. Öncesi hiç çıkmazdı heralde. Ben evde test var diye yaptım canım, dayanamıyor insan, düne kadar sıfır çizgiydi. Test olmasa adetin geçmesini 1 hafta bekleyecektim. Ama yine de bşr test daha yapıp yada kan tahlili ile garanti etmeden kesin gebeyim demeyeceğim. Bu bir anlık şoktu. 💜 İnşallah arkadaşlar hepimiz bu topikte birlikte gebelik haberlerimizi kutlarız. Uğurlu geldi bana🤗 size de gelşr inşallah 🙏 bir erken gebelik testi yapacağım sonra, eğer onda da çifti görürsem belirtilerimi yazayım. Hani değilsem yanıltıcı olmayım😍😍 birde canısı senin şu sirkeli su işe yaradı. Çokkk saol😘😘😘

Doğru diyosun ben uzun zamandır içmedim hangisini kullanıyosun sen? Folbiol kullanmıştım eskiden ama çoğunun içinde titanyum dioksit var zararlı bileşen içermeyen şöyle kaliteli katkısız bulursam bende alıcam

Ben 5 ay infolic combi kullandim simdi bende degistiricem bitkisel almayi düsünüyorum.

Ayy inşallah kuzumm♥️ Bebek bezi reklamlarına bile içim gider oldu 😔 Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin🥰
Ayyy canım yaaa, inşallah sende bu güzel haberi alacaksın🤲🙏 9 aydır deniyorum, kimyasal yaşadım. O tam bir hayal kırıklığıydı benim için. Pozitifi görmeden önce adet olsaydım takmazdım. Bilmezdim çünkü. Hayırlısıyla gelsin inşallah canım 🙏 sabır canım sabır🙏 bak ben bu ay olmazsa önümüzdeki aya diye planlar yapıyordum, ovulasyon testlerimi sayacaktım yeter mi diye. Allah büyük, beni umutlandırdı, darısı enn kısa zamanda size inşallah 🤲🙏💕

Canımsın😍😍 bekle sen, geçen ayki kimyasalımda adet günümde yapmıştım böyleydi. Öncesi hiç çıkmazdı heralde. Ben evde test var diye yaptım canım, dayanamıyor insan, düne kadar sıfır çizgiydi. Test olmasa adetin geçmesini 1 hafta bekleyecektim. Ama yine de bşr test daha yapıp yada kan tahlili ile garanti etmeden kesin gebeyim demeyeceğim. Bu bir anlık şoktu. 💜 İnşallah arkadaşlar hepimiz bu topikte birlikte gebelik haberlerimizi kutlarız. Uğurlu geldi bana🤗 size de gelşr inşallah 🙏 bir erken gebelik testi yapacağım sonra, eğer onda da çifti görürsem belirtilerimi yazayım. Hani değilsem yanıltıcı olmayım😍😍 birde canısı senin şu sirkeli su işe yaradı. Çokkk saol😘😘😘

Sende sağol balım ne demek😘😘 sevindim yaradığına😊 bencede inşaAllah herkese hayırlı olur bu sayfa zaten besmele ile başladım 😊💗 Rabbim umduğumuza kavuştursun hepimizi hayırlısıyla 😍 heyecanla bekliyorum haberini balım🥰🌹😚

X