- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Tamam canim guzel haberlerini bekliyorumYok ki testim evimde eczaneye uzakyarın ancak alabilirim 1 e kadar açıkya eczaneleri. İlk idrarı kaçırmış olurum. İki tane alırım olmadı pazar sabah yaparım:)
Ne güzel konuşuyorsun yaaTamam canim guzel haberlerini bekliyorum
Mavi Boncugumm canim 4 nisan bat. Ama tahminimce erken yumurtladim 31 martta olabilir. ❤
Sanirim bende oyleNe güzel konuşuyorsun yaaamin inşallah isteyen herkese versin. Zaten bir hamile kalayım ilk bu sayfaya yazıcam sanırım :)
Ben hemen doktora gittim. Kan testi verdim. Muayenede rahimde oluşum başlamış gibi ama kan testin çıksın ondan sonra konuşalım dedi. Ama her ihtimale karşı Kırmızı meyveler yeme , bitki çayları falan içme dedi. Onlar düşüğe neden oluyormuş.Allahima sukurbende test yapmistim negatifti simdi bi baktim hayalet cizgi var emin olamiyoruumm belkide yoktur
Yaa bilmiyodum . Insallah guzel sonuc alirsin kuzum. Rabbim bize bunay nasip etsinBen hemen doktora gittim. Kan testi verdim. Muayenede rahimde oluşum başlamış gibi ama kan testin çıksın ondan sonra konuşalım dedi. Ama her ihtimale karşı Kırmızı meyveler yeme , bitki çayları falan içme dedi. Onlar düşüğe neden oluyormuş.
Kızlar 4 gün gecikmeden sonra regl oldum daha önce hiç gecikmem olmamıştı adet dönemine kadar çok belirtim oldu önceki yumurtlamadan beri adete kadar sürekli akıntım oldu 4 gün gecikme olunca hem idrar hem kan testi yaptırdım negatif çıktı ertesi gün adet gördüm zaten fakat 5. Gününde kesildi hatta 4. Gün bile lekelenmeye dönmüştü bende buyüzden 5. Gün eşimle birlikte oldum daha sonra akıntıyla pembe kan sonrasında kahve leke gelmeye devam etti suan hiçbir belirtim yok. Asıl meseleye gelirsek benim çikolata kistim var eşime de teşhis konmadı ama sperm olmayabilir etrafımda hamile olanları duyunca içim eziliyor artık bende hamile olabilir miyim umutsuz biliyorum ama
mrb bayanlar yenı uyeyım bende aranıza katıldımsizlere birkac sormak ıstedıklerım var polısıkover var bende bekarken bıle adet duzensızlıgı vardı ılac harıcı kendılıgınden olmazdı evlıyım 11 aylık ve korunmuyoruz 3 ay once klomen kullandım ve sonuc alamadık ve bende özele gıdıyorum suan dr hormon testı yptı ve femara dıye ılac verdı suan onu kullanıyorumyarın 5gunu olucak sabah aksam 1er tane al 5 gun kullan ve 5 gun ara ver ve gel muayeneye dedı gebelık tedavısıne baslamamız dedı ve fıtılde kullanıyorum sorum su bu femara ılacla hamıle kalma sansı varmı
Yaptım negatifbir dahaki aya artık nasipse
Hayırlısı olsun inşallah yola devam
Masallah gozun aydin canimYa cesaret edemiyordum. Negatif çıkar diye. Siz öyle yazınca bir cesaret yaptım. Ve çift çizgi çıktı. Elim ayağım titriyor. Çok heyecanlandım.
Evet olabilir.Kızlar hamilelik belirtilerinde sırt ağrısı oluyor mu acaba?Mavi Boncugumm napıyosun tatlım son durumlar nedir sende?
Bat ne zamandı?Yaptım negatifbir dahaki aya artık nasipse
Merhabalar, bende geldima aranıza. Malesef 30 ocakta 8 haftalik ikizlerimin kalbi durdugu icin kürtaj oldum. 10 martta adet oldum ve doktor yumurta kontrolu yapti. Denemeler icin tarih verdi ama malesef cok sadık kalamiyoruz zorunlu sehayatler cikti. Elimizden geldigince deneyecegiz ama anlayamiyorumda yumurta catlamasi meselesini. İnsallah tutar birinde. Su an bat 10 nisan ama düzene girdimmi kurtaj sonrasi bilmiyorum. Benide eklermisiniz 10 nisan olarak