Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahima sukur bende test yapmistim negatifti simdi bi baktim hayalet cizgi var emin olamiyoruumm belkide yoktur
Ben hemen doktora gittim. Kan testi verdim. Muayenede rahimde oluşum başlamış gibi ama kan testin çıksın ondan sonra konuşalım dedi. Ama her ihtimale karşı Kırmızı meyveler yeme , bitki çayları falan içme dedi. Onlar düşüğe neden oluyormuş.

Yaa bilmiyodum . Insallah guzel sonuc alirsin kuzum. Rabbim bize bunay nasip etsin

Umutsuz olma hiçbirzaman bak annemden örnek vereyim anneminde evlendiğinde kisti varmış çocuğu bi süre olmamış hatta doktorlar anneme senin kesinlikle çocuğun olmaz demişler annem hergün kahrolmuş tabi ..daha sonra 3 doğum yaptı ardarda Allah kullarını sınar vakti geldiğindede umduğuna kavuşturur Benden ümit kesmeyin diye buyurmuş dua edicez daima...41 gün Meryem suresi oku kesin inanarak
Her namazdan sonra 21 defa yâ musavvir çek
Bide
Bismillahirrahmanirrahim
Rabli heblii minessâlihiin ayetini oku sürekli
(Rabbim bana Salih evlat ver)
Olduran Allah
Dua edin sadaka verin tez zamanda nasip olur inşallah

Bakara suresinde Allah ne buyuruyor
"Olur ki siz bişeyi sevmezsiniz oysa o hakkınızda hayırlıdır. Olur ki siz bişeyi seversiniz oysa o hakkınızda bir şerdir. Allah bilir siz bilemezsiniz"

Son düzenleme:

Hiç bilmiyorum cnm bilenler inşallah yardım eder Allah tez zamanda gönlündekine kavuştursun

Merhabalar, bende geldima aranıza. Malesef 30 ocakta 8 haftalik ikizlerimin kalbi durdugu icin kürtaj oldum. 10 martta adet oldum ve doktor yumurta kontrolu yapti. Denemeler icin tarih verdi ama malesef cok sadık kalamiyoruz zorunlu sehayatler cikti. Elimizden geldigince deneyecegiz ama anlayamiyorumda yumurta catlamasi meselesini. İnsallah tutar birinde. Su an bat 10 nisan ama düzene girdimmi kurtaj sonrasi bilmiyorum. Benide eklermisiniz 10 nisan olarak

Kizlar benim reglinin 17.günü ovulasyonlar negatif moralim yerlerde.yinede gün aşırı iliskiye devam ediyorum ama boşuna galiba.

Canim cok gecmis olsun.insallah saglikli gebeliklerin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…