Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim reglinin 17.günü ovulasyonlar negatif moralim yerlerde.yinede gün aşırı iliskiye devam ediyorum ama boşuna galiba.
Canım benimmm ümit kesmek yokk moralini yüksek tut psikolojini bozup düşünme hatta hiç test yapma bence regline kadar çalışmalara devam

Kızlar hamilelik belirtilerinde sırt ağrısı oluyor mu acaba? Mavi Boncugumm napıyosun tatlım son durumlar nedir sende?

Dışardaydım kuzum oğlanla babası evde uyuyolardı bende hazır fırsat bulmuşken markete gidip alışverişimi yaptım bizim buralarda malesef market yok arabayla gittiğim halde yine zaman alıyo sen napıyorsun?
Bat'a 3 gün var şuan bişey yok sadece ara ara akıntı oluyo benim adet belirtilerim çok erken başlamaz zaten en fazla 1 gün önce hissederim ertesi gün olurum
Sırtınmı ağrıyo ay hayrolsun inşallah hamileliktede olabilir sırt bel kasık .. başka değişiklik varmı

Ayy bizim burda da market yok mecbur arabayla toplu alışveriş yapıyoruz ayy belirti olmasada olur bebek olsun benim 9 günüm var ama sırt ağrım ara ara kasık ağrım var akıntım yok çok ümitlenmiyorum yoksa hayal kırıklığı yaşamıyım diye sonra eşimin beynini yiyorum yine olmadı diye seninde az kalmış iniallah son 1 ginde mutlu haberi verirsin bize canımm

Başın sağolsun ve geçmiş olsun bacım
Hoşgeldin sağlıklı değillerdi demekki hayırlısı böylemiş Allah sağlıklısını nasip etsin .. Eklerim tabi
Ne kadardır deniyosun? Yumurtlama zamanı beyaz yada şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında akıntı olur yoğun akıntılı geçer eğer hiç anlayamıyorsan ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin

Kelin merhemi olsa başına sürermiş sana takma diyorum ama bende takıyorum ama bigün o bebek bu karında olacak bu ay olmadı diğer aylarda olacak

Malesef hepimiz keliz ama merhemimiz yok. Ama sen bana takma diceksin bende sana takma dicem. Rabbim tez zamanda güldursun yüzümüzü

Ya dimi kötü oluyo böylede marketsizlik inşallah balım hep beraber alırız o güzel haberi inşallah, belki yumurtlamadanda olabilir siz sıkı tutun işi ben en az 5 gün gecikmem olmadan test yapmayı düşünmüyorum bide ne düşündüm biliyomusun hani Şubat ayı 28 çekiyorduya o yüzden adetlerimiz 2-3 gün ileri atabilir muhtemelen ben geçen ay 31 gün üstüne olmuştum bu ayda öyle olursa o zaman 29 Mart'ta görmüş olmam gerekir

Kız kafam karıştı senin döngün 30 mu? Benim 26 hiç şaşmaz zaten takvimim var direk ordan söylüyo hiç atmadı ileri. Hatta direk takvimi açıp saydım sen öyle diyince

Kizlar benim reglinin 17.günü ovulasyonlar negatif moralim yerlerde.yinede gün aşırı iliskiye devam ediyorum ama boşuna galiba.

Yumurtlaman geç olacak heralde canım moralini bozma hiç belli olmaz sen elinden geleni yap takdir Allah'tan ben bazen 34-35 günde adet görüyorum demekki adetimin 20-21. günü yumurtlamam oluyor

Merhaba canım, başka bir topikte takip etmiştim orda hamileydin çok üzüldüm başın sağ olsun canını sıkma her bebek zamanını bekliyor önümüzdeki ay tamamen çıkar aklından yumurtlama zamanınıda takip etme önce kendine zaöan ver canım benim. Zaten hamile kalabiliyosun bi sıkıntı yok demekki kendini olmuyo diye yıpratma lütfen. İnşallah tez zamanda gelir bebeğin

Yumurtlaman geç olacak heralde canım moralini bozma hiç belli olmaz sen elinden geleni yap takdir Allah'tan ben bazen 34-35 günde adet görüyorum demekki adetimin 20-21. günü yumurtlamam oluyor

Bende 30gunde regli oluyorum ama cogunlukla düzensiz.artik regliye kadar sansimi denicem.

Sırt ağrısı kasık ağrısı bide hiç halim yok 2gündür ama hamileliğe yormuyorum canım ya üzülmiyim diye. Senin bat kaç? Önceden yazdın mı bilmiyorum geçmişe bakmadım yada görmedim

Canim sirt agrisi kasik agrisi halsizlik gebelik belirtisi diyorlar hadi insallah.

Canim sirt agrisi kasik agrisi halsizlik gebelik belirtisi diyorlar hadi insallah.
İnşallah canım hamile kalınca hissedilirmiş ama ben hiçbir şey hissetmiyorum kasık ağrım için ayaklarımı üşütmüşümdür diyip geçiyorum en azından regli olursam üzülmiyim

Sırt ağrısı kasık ağrısı bide hiç halim yok 2gündür ama hamileliğe yormuyorum canım ya üzülmiyim diye. Senin bat kaç? Önceden yazdın mı bilmiyorum geçmişe bakmadım yada görmedim
Ins en kisa surede guzel haberlerini aliriz.
Benim bat dun du ama hala olmadim
Test negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…