- 15 Mart 2019
- 104
- 103
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Canım benimmm ümit kesmek yokk moralini yüksek tut psikolojini bozup düşünme hatta hiç test yapma bence regline kadar çalışmalara devamKizlar benim reglinin 17.günü ovulasyonlar negatif moralim yerlerde.yinede gün aşırı iliskiye devam ediyorum ama boşuna galiba.
Canım bat 31 benim daha 9 günüm varEvet olabilir.
Ama adet belirtiside olabilir.
Kızlar hamilelik belirtilerinde sırt ağrısı oluyor mu acaba?Mavi Boncugumm napıyosun tatlım son durumlar nedir sende?
Canım benimmm ümit kesmek yokk moralini yüksek tut psikolojini bozup düşünme hatta hiç test yapma bence regline kadar çalışmalara devam
Ayy bizim burda da market yok mecbur arabayla toplu alışveriş yapıyoruzDışardaydım kuzum oğlanla babası evde uyuyolardı bende hazır fırsat bulmuşken markete gidip alışverişimi yaptımbizim buralarda malesef market yok arabayla gittiğim halde yine zaman alıyo sen napıyorsun?
Bat'a 3 gün var şuan bişey yok sadece ara ara akıntı oluyo benim adet belirtilerim çok erken başlamaz zaten en fazla 1 gün önce hissederim ertesi gün olurum
Sırtınmı ağrıyo ay hayrolsun inşallahhamileliktede olabilir sırt bel kasık .. başka değişiklik varmı
Merhabalar, bende geldima aranıza. Malesef 30 ocakta 8 haftalik ikizlerimin kalbi durdugu icin kürtaj oldum. 10 martta adet oldum ve doktor yumurta kontrolu yapti. Denemeler icin tarih verdi ama malesef cok sadık kalamiyoruz zorunlu sehayatler cikti. Elimizden geldigince deneyecegiz ama anlayamiyorumda yumurta catlamasi meselesini. İnsallah tutar birinde. Su an bat 10 nisan ama düzene girdimmi kurtaj sonrasi bilmiyorum. Benide eklermisiniz 10 nisan olarak
Kelin merhemi olsa başına sürermiş sana takma diyorum ama bende takıyorum ama bigün o bebek bu karında olacak bu ay olmadı diğer aylarda olacakSagol canim benim. Sabretmekten dua etmekten baska birsey elimizden gelmiyor.
Kelin merhemi olsa başına sürermiş sana takma diyorum ama bende takıyorum ama bigün o bebek bu karında olacak bu ay olmadı diğer aylarda olacak
Ayy bizim burda da market yok mecbur arabayla toplu alışveriş yapıyoruzayy belirti olmasada olur bebek olsun benim 9 günüm var ama sırt ağrım ara ara kasık ağrım var akıntım yok çok ümitlenmiyorum yoksa hayal kırıklığı yaşamıyım diye sonra eşimin beynini yiyorum yine olmadı diye seninde az kalmış iniallah son 1 ginde mutlu haberi verirsin bize canımm
Kız kafam karıştıYa dimi kötü oluyo böylede marketsizlikinşallah balım hep beraber alırız o güzel haberi inşallah, belki yumurtlamadanda olabilir siz sıkı tutun işi ben en az 5 gün gecikmem olmadan test yapmayı düşünmüyorum bide ne düşündüm biliyomusun hani Şubat ayı 28 çekiyorduya o yüzden adetlerimiz 2-3 gün ileri atabilir muhtemelen ben geçen ay 31 gün üstüne olmuştum bu ayda öyle olursa o zaman 29 Mart'ta görmüş olmam gerekir
Kizlar benim reglinin 17.günü ovulasyonlar negatif moralim yerlerde.yinede gün aşırı iliskiye devam ediyorum ama boşuna galiba.
Hadi hayirlisi o zaman. Baska bi degisiklik var miCanım bat 31 benim daha 9 günüm var
Sırt ağrısı kasık ağrısı bide hiç halim yok 2gündür ama hamileliğe yormuyorum canım ya üzülmiyim diye. Senin bat kaç? Önceden yazdın mı bilmiyorum geçmişe bakmadım yada görmedimHadi hayirlisi o zaman. Baska bi degisiklik var mi
Merhaba canım, başka bir topikte takip etmiştim orda hamileydin çok üzüldüm başın sağ olsunMerhaba kızlar 10 ay once bebegımı kaybettım 20. Haftada ıkı aydor denıyoruz buay butun belırtılerı yasamama rağmen adet oldum moralım psikolojim coktu artık kendımı kotu hıssedıyorum ıkıau erken ama olmuyor cuma gunune randevu aldım artık dr angıdıcem
Yumurtlaman geç olacak heralde canım moralini bozma hiç belli olmaz sen elinden geleni yap takdir Allah'tanben bazen 34-35 günde adet görüyorum demekki adetimin 20-21. günü yumurtlamam oluyor
Sırt ağrısı kasık ağrısı bide hiç halim yok 2gündür ama hamileliğe yormuyorum canım ya üzülmiyim diye. Senin bat kaç? Önceden yazdın mı bilmiyorum geçmişe bakmadım yada görmedim
İnşallah canım hamile kalınca hissedilirmiş ama ben hiçbir şey hissetmiyorum kasık ağrım için ayaklarımı üşütmüşümdür diyip geçiyorum en azından regli olursam üzülmiyimCanim sirt agrisi kasik agrisi halsizlik gebelik belirtisi diyorlar hadi insallah.
Tabi ki ekle canim
Ins en kisa surede guzel haberlerini aliriz.Sırt ağrısı kasık ağrısı bide hiç halim yok 2gündür ama hamileliğe yormuyorum canım ya üzülmiyim diye. Senin bat kaç? Önceden yazdın mı bilmiyorum geçmişe bakmadım yada görmedim