Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet göz kırpmış sana sen degerlendir ne olur ne olmaz canım bu bir işaret olabilir ben de böyle anlıyorum zaten

A.s iyiyim şükür sen nasılsın?nasıl giditor?

cok sukür rabbime iyiyim. Benim hicbir belirtim yok canım o yüzden hamile gibi değilim hiç . Insallah bir aksilik yoktur haftaya çarşamba tekrar cagirdi umarim kalp atısi duyulur.

merhaba kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz acaba?

Ben bi aralar folidoce kullanmıştım ama hata etmişim öğrendimki onun içindeki B12 siyanokobalaminmiş zararlı dahada almam katkısız doğal formda araştırmam lazım
Ssk karşılamıyodu ama o bile iyi çıkmadı
Bu devirde araştırmadan bişey alınmamalı
Mesela ilaçların vitaminlerin bile %90'ında titanyum dioksit var bu çok zararlı bişey kesinlikle bunu içeren şeyler kullanmayın

peki neye karar verdin almak için canım ben de almayı düşünüyorum bu arada

peki neye karar verdin almak için canım ben de almayı düşünüyorum bu arada

Baktım içeriği güzel bişey buldum kimyager bir annenin tavsiyesi üzerine folik asitin diğer formu daha iyi emilen L-metilfolat içeriyor +B12 de içeriyo piyasadaki b12'leri çoğu siyanokobalamin yani siyanür içerdiği için zararlı ama metilkobalamin vücut tarafından en iyi emilen uyumlu B12 bunun içinde metilkobalamin var yani öneren kişi haksız değil aklıma yattı özelden attım

cok sukür rabbime iyiyim. Benim hicbir belirtim yok canım o yüzden hamile gibi değilim hiç . Insallah bir aksilik yoktur haftaya çarşamba tekrar cagirdi umarim kalp atısi duyulur.
Ay bende aynıyım ya bir sabah bir kalktm bütün belirtiler gitmisti.. Sanki hamile degilim gibi vücudum rahatladi birden. Bizde bugün gidicez kalp atışı için. Hayırlısı olsun ne diyim..

Test yaptım negatif

Böyle zamanlar çok yıkıcı oluyo o ruh halini iyi bilirim tam bir hayal kırıklığı senin için dahada zordur keşke elimizden bişey gelse
beklemek zor ama sabretmek zorundayız
yıkılıp yıkılıp tekrar toparlanmalıyız canım benim Allah'a sığındık O hakkımızda en doğrusunu bilir yumurtlama üstünden kaç gün geçti?

takip etmedim stres olmayayım diye. Sat 13 haziran adete 2 gün var.
Olsa çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…