Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım test fotosu gönderdim ben ilk defa yapıyorum da en sondaki koyulaştı biraz ama tam olarak ikisi aynı koyulukta değil nasıl yorumlamalıyım
Yapmaya devam et yumurtlamak az kalmış bugün akşam da yap canım yarın saat 10 11 gibi yap sıvı alımına dikkat et 2 3 saat önce sıvı alımını kes bu saatler arasında ilk idrarını yap daha sonra testini 2.idrarla yap belkş bu şekilde yapsan yumurtlamayı görürsün bu akşam bu şekilde yap kuzum

teşekkür ederim canım 20.30 da sıvı alımını bıraktım şimdi 22.30 veya 23.00 gibi tekrar test yapayım diyorum pik olur belki diye

bugün son testimi de yaptım sabah bişey yiyip içmeden 4 saatlik idrarla sonuç negatif tertemiz hemde adet oldum da diyemiyorum çünkü o adet değildi ben hep aşırı yoğun olurum çünkü belirtilerde var hiçbişey anlamadım ya bnm zaten idrarda geç koyulaşıyo ama o kahverengi lekelenmelerden 3gun spnra hafifde olsa çıkması gerekirdi yani ne diyim hayırlısı zamana bırakıcam artık bakalım öbür ay nasıl olcak adetim

Koyulaşmaya başlamış muhtemelen yarın veya öbür gün pik olabilir takibe devam et
Eğer pik olursa günde 2 defa testi yap ki ne zaman silikleştiğini göresin
Kaçıncı günün
uzaklaşman gerektiğini hissediyosan uzaklaşmalısın canım seni çok iyi anlıyorum rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda inşallah hanene ve gönlüne ferahlık versin

pik olmuş olabilirim değil mi?? şimdi neyi takip etmek gerekiyor kuzum ?

Canım kanda baktırsaydın keşke eminden eğer adet olmadın bir sıkıntı olmasın doktora gitmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…